Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 868
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Е, сега ще се помиряват в ареста Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Хелоу , Патронки ! Hug
И като пиша Патронки - нашият красив Патрон се размотава в Маями на топличко  Nature High Brightness

# 151
Филе, като стана дума, какво прави там нашия?

Тази визия не ми допада, докарва го на брат си Кемал, ако ме разбирате 😁

# 152
Еве    

Май е на някакъв кинофестивал.

# 153

Нещо й става. Предишният ми пост се наложи няколко пъти да го пускам, докато излезе. Сесията била приключила и опитайте отново та така 5, 6 пъти.

Много си отиват двамцата.

# 154
Еве Hug , там е на пазара на сериалите както в Кан , предполагам .
Вярно ,че прилича на брат си така , с късата прибрана коса е по-хубав и изглежда млад .
Говори за нов проект - може би филм . Както и да е - да кажа : пожелавам му партньорка подходяща по популярност , талант , ръст и тегло Smile

# 155
Тумба, недей да се обиждаш на всички и то без доказателства Grinning

Тези двамцата били комисарчетата, дето ще подложат садъчите на кръстосан разпит Sunglasses

Санджар и Гедиз имат големи проблеми, след като бащата на Наре, Гювен Челеби ги предава на полицията. Как ще се отрази това положение на Наре и Санджар? Има ли изход за садъчите?
Ще го разберем в понеделник, 27 януари по стар тв. част от озета Smiling Imp

P.S. Много мразя тез задължителни затворнически престои. Ще им простя само ако си говорят за Наре, полегнали на нарчетата Grinning

Озета, на две - на три Sunglasses

"Не ми повярва, когато бях невинна, но аз ти повярвах дори когато си виновен!"

Санджар казва „Партньорството продължава, братството свърши“, но съдбата се смее на това решение на Санджар за раздяла.
Съдейки по съдбата, двамата садъчи ще прекарат години рамо до рамо в килията.
Заради играта на Посланика, братята не могат да се разделят и имат едно последно партньорство, преди да влязат в затвора. Ще търсят тези, които са нападнали Наре.
Докато не накажат тези, които са го извършили, очите им не виждат нито семействата, нито предстоящите години в затвора.
Всички активи на Санджар и Гедиз са конфискувани. Семейство Ефеоглу губи конака.
Халисефе излиза от конака, на който винаги се е кланяла. Главата й отново е наведена.
Освен това, трябва да живее под един покрив с Наре и да гледа нараненото лице на момичето. Лицето с белези, причинени от нея.
От една страна Наре се бори с травмата от нападението, което е преживяла, от друга страна се посвещава да помогне на садъчите, в тяхно отсъствие.
Защото вярва в невинността на любимите си хора с цялото си сърце.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 17:23 от bubanka

# 156
  • Яко в Матрицата...
Еве, само си изпуснала, че Санджар и Гедиз ще търсят тези, които са нападнали Наре. Това им е последната работа преди да влязат в затвора.

Ами Менекшето какво ще прави? И тя ли ще живее заедно с Наре? Joy

Като гледам снимките, снахите имат бая злато по себе си, няма да им е проблем да си наемат къща. Ама нали трябва да се тормози Наре, та с нея ще живее на Ефето айлето...

# 157
Рени, благодаря ти Kissing Heart Вмъкнах го в озета, за да е пълен Grinning

# 158
Здравейте, мамето не само с наведена глава ама и не пред когото и да е...
Как така всичко им взеха изведнъж 😂...
Ще видим в понеделнк какво ще стане, дали Менекшето няма да я забременят 😂😂😂
Имам си сценарии  аз едни 🤣🤣🤣
Май май ще се откажа права, че Мелек ще разкаже плана на Ефето пред Гедиз Simple Smile
Оставам на мнението, че на целия фон от сериали и продукции, които се бълват... Ми липсва малко или много предишните сериали Simple Smile
Все си мисля, че ако имат сдържани сериали, най много с 2 сезона, но подготвени добре от към ГГ, сценаристи, режисьори и прочие Турция ще направи обема за филми, за които се борят и за парите в хазната разбира се Simple Smile
Оставам на мнението, че не трябва да събират Ефе и Гедиз като приятели и прочие, ама май това ще стане, нека да е черен Санджар щоти бялите не са ми никак интересни Simple Smile
Както казах миналото затова е минало, а бъдещето е такова или го рушиш или то започва теб, ако не знаеш на къде да тръгнеш Simple Smile
Ще видим кой какви ги е на свършил в понеделнкк вечер Simple Smile

# 159
  • между морето и небето
Привет,

Нещо не ми стана ясно от озета. Защо Халисе ще живее при Наре? Та нали Нере живее у Гедиз? Или семейство  Ефеоглу се мести в къщата на семейство Ъ..., не съм запомнила фамилното име на Гедиз.

# 160
Привет,

Нещо не ми стана ясно от озета. Защо Халисе ще живее при Наре? Та нали Нере живее у Гедиз? Или семейство  Ефеоглу се мести в къщата на семейство Ъ..., не съм запомнила фамилното име на Гедиз.
Габи, ти сама си си отговорила. Че къде другаде да иде Ефеоглу? Двете мами нали са приятелки.

# 161
  • Яко в Матрицата...
Че къде другаде да иде Ефеоглу? Двете мами нали са приятелки.
Hands Plus1 Къщата на Гедиз стана дядовата ръкавичка Joy

# 162
  • между морето и небето
Че къде другаде да иде Ефеоглу? Двете мами нали са приятелки.
Hands Plus1 Къщата на Гедиз стана дядовата ръкавичка Joy

Ще стане интересно 😈. Добре, че Нере има подкрепата на сестрата на Гедиз. Ама сигурна съм, че майките-приятелки, ще 'и тровят живота. Поне ще е заедно с детето си и онази змия няма да може да тормози Мелек.

# 163
  • Плевен / София
Мисля, че коментирах пост на Фили, но не го виждам...метла ли е имало? Нямам търпение да я видя свекървата и снахата безпарични....

# 164
Мисля, че коментирах пост на Фили, но не го виждам...метла ли е имало? Нямам търпение да я видя свекървата и снахата безпарични....

Точно! Дойдоха на моята! Писах и преди, без пари мама му как ще вири брадата, а теменужката пак ли ще е толкова "влюбена" в Санджер.
Явно Санджар е извършил престъплението заедно с бащата на Гедиз.
Не оправдавам чак пък такава мнителност на Санджар, кой какво каже или направи и все Наре му е виновна.
Ех, тази Несли как добре се справя с ролята си,  особено когато трите отрепки искаха да й посегнат. Такъв ужас в очите й...
Гедиз още повече ми се издигна в очите, като каза на Санджар, че никой от двамата няма да бъде с Наре. Влюбен, обичащ, помагащ, но уважаващ чувствата на другите.

Общи условия

Активация на акаунт