Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 955
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Върнах се още назад в самото начало на историята. Ефето е защитавал " тези земи" от враговете...знаел е всички пътища и не е позволявал и крачка да направят по тях "душманите"..... Та интерпретирайки тези думи, стигам до извода, че задето ги е защитавал.... Агата му е завещал част от наследството си... с това му се е отблагодарил за геройството..
Е, спасил е живота му...но явно му се е видяло малко и е добавил и другото

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 13:55 от savovas

# 586
Еве, ако трябва да го поступа, че да седне да го слуша, знам ли... Само един мъж може да разбере какво му е на душата на друг мъж. А те са приятели, въпреки Наре.

Рени, туй за Санджар ли се отнася? Wink

Мисля, мисля и не мога да измисля, какво може наистина да накара Санджар да започне да вярва. Изключвам видеозаписите, справки от болници, лудници...
Наре иска Санджар да й вярва така, както тя вярва в него. Права ли е, не е ли? Опитва се от време на време, в пристъп на гняв най-вече, да му каже по някоя истина, но като цяло иска да й вярва безуловно. Това желание се е оформило след злополучната брачна нощ, след дългия период в който Наре е обвинявала себе си и е търсила собствената си вина. Аз не мога да я обвиня за това.
От друга страна не виждам Санджар да се е замислил дали пък случайно не греши. Той не вярвал на никого и точка. Хади холан!

# 587
  • На луната
Мисля, мисля и не мога да измисля, какво може наистина да накара Санджар да започне да вярва. Изключвам видеозаписите, справки от болници, лудници...
Наре иска Санджар да й вярва така, както тя вярва в него.
Между тях има много неизказани неща. Изключвам случилото се в миналото, имам предвид настоящето.
Хайде едно време не го е излъгала, други са нагласили нещата. Но откакто се е върнала, между тях постоянно има някакви лъжи. Дори и Наре да е права за себе си, той не й знае мотивите, нито проумява, че сам е виновен за това. Усеща че го лъже, а това няма как да му върне доверието.
Според мен ще повярва, когато се увери, че е скочила от скалата.

# 588
Патрончетата, от Инстаграма на Кадир 😍

# 589
  • Яко в Матрицата...
Според мен ще повярва, когато се увери, че е скочила от скалата.
Това и аз си го мислех. Сигурно ще стане нещо, след което Наре ще влезе в болница и там ще разбере, че е портошена. Не ми се вярва да доказват с документи от болницата в Швейцария.

Еве, не знам как да го обясня, но садъчите имат много силна връзка, колкото и да се пени Санджар. Гедиз го вижда какъв е, разбира го и си представям, че може да помогне на Санджо да се справи с този гняв и недоверие. Не знам как, ако знаех, щях да съм сред сценаристите Joy

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 19:31 от Reni - BG

# 590
И аз си мисля ,че не документи , а ще се случи нещо и Санджар ще види белезите и или ще разбере за тях както казвате от лекар може би . Това с майка му още повече  го мотивира да продължава да не вярва .
Лека вечер , аз отивам да храня моите двама мъже , с после съм на  "лечение " при верния приятел на Несли - Онур Stuck Out Tongue Winking Eye

# 591
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee

Един от грозен по-грозен Ураз за събуждане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
  • между морето и небето
Привет 🤗,

Да очакваме ли днес озет и втори трейлър?

# 593
Добро утро, девойки Hug

Габи, със сигурност озет и снимки днес, фрагмана е под въпрос Sunglasses

Добро утро! Coffee

Един от грозен по-грозен Ураз за събуждане Stuck Out Tongue Winking Eye

Сладур Heart Eyes Тук е с нашата мениджърка Онем Гюнал Heart

В туитър го намерих, българско колажче от Бинка Михова Hug

# 594
Привет, момичета

Много хубаво колажче на патроните

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 12:10 от savovas

# 595
  • Яко в Матрицата...
Филмът на Ураз е бил гледан от над 1 млн. зрители през първата си седмица. Човекът благодари на зрителите в Инста си.

# 596
Рени, гледам че са доволни от резултатите, май наистина са добри, че не следя бокс офиса Grinning
Много искам да го гледам, предния филм на Гюпсе беше доста добър също хихихи - "Зълва" Stuck Out Tongue Winking Eye

Пуснаха този клип днес, песен към филма. И Ураз пее, страхотно пее Heart Eyes

https://www.instagram.com/stories/urazka/

Какво стана със снимките и озета бе?

Патрона и Хатемоглу напомнят за наближаващия ден на влюбените Sunglasses

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 15:19 от Еванджелин

# 597
Мммм, много готино... и аз искам да го гледам.  Да, Ураз пее страхотно

# 598
  • Яко в Матрицата...
Страхотен Ураз Heart Eyes Както казват в Турция: on parmağında on marifet - на десет пръста, 10 таланта Laughing

# 599
Рени, гледам че са доволни от резултатите, май наистина са добри, че не следя бокс офиса Grinning
Много искам да го гледам, предния филм на Гюпсе беше доста добър също хихихи - "Зълва" Stuck Out Tongue Winking Eye

Пуснаха този клип днес, песен към филма. И Ураз пее, страхотно пее Heart Eyes

https://www.instagram.com/stories/urazka/

Какво стана със снимките и озета бе?

Патрона и Хатемоглу напомнят за наближаващия ден на влюбените Sunglasses

Талантлив този Ураз , бе Grinning
А пък Патрончето голям красавец- джентълмен Smiley
Здравейте , дружки мили Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт