Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 918
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Вики Joy

Болката която си преживял в миналото, те прави силен човек днес Broken Heart

Heart

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 11:22 от Еванджелин

# 646
Едва ли Теменужка Простакова си е правила пластика Stuck Out Tongue Winking Eye като богатите ''прегрешили ''арабки Joy
И с коланче и без коланче на Санджар  ще му е трудно да се отърве от Нушката . Но разбира се най-големия проблем си е той самият .
Ха, здравейте дружки Heart Eyes Hug - довечера сме на първия ред на ''киното '' .

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 12:29 от Phillipine

# 647
Едва ли Теменужка Простакова си е правила пластика Stuck Out Tongue Winking Eye

Привет, момичета

# 648
Филе, Васе Kissing HeartKissing Heart

Дъщерята на майка си, Мелек Heart Eyes

Първоначално беше така:

Дъщерята на майка си, Мелек e винаги до Наре в граденето на планове Grinning

После го промениха

И нещо забавно, Емре Кабакушак вика на Ураз "Властелинът на палтата" - Палтоларън ефендиси Joy

# 649
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Едва ли Теменужка Простакова си е правила пластика Stuck Out Tongue Winking Eye като богатите ''прегрешили ''арабки Joy
И с коланче и без коланче на Санджар  ще му е трудно да се отърве от Нушката . Но разбира се най-големия проблем си е той самият .
Ха, здравейте дружки Heart Eyes Hug - довечера сме на първия ред на ''киното '' .

Не съм си и помисляла за пластика, предвид семейната ѝ среда. По-скоро за някакви "народни" хитрини.
Ама много време отделихме на това.

Властелинът на палтата - добро е това.
Особено харесвам синьото палто и най-малко - червеното, напомня ми болничен халат с това ниско коланче.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 20:41 от Светълчо

# 650
Светълчо, аз харесвам и червеното, заради събитията, които станаха по негово време Grinning
Между другото, палтата са създадени специално за Гедиз Ъшъклъ от Ердем Ердемоглу.

"Заминаването на Наре не е единственото нещо, което наранява Санджар, но също и че е оставила писмо на Гедиз."

# 651
Здравейте!

Най-после и аз успях да изгледам серията с БГ субтитри. Оставането в къщи за доизлекуване на вирус си има и нещо положително.
Още с излъчването серията ми хареса, като оставим настрана някои не дотам логични моменти.
Но въпреки, че ни се струват сега алогични си мисля, че ще се изяснят.
Ще карам  малко отзад -напред.
При изгонването на Халисе всички плачеха, а само Менекшето прояви задоволство, наверно от факта, че е разкрита свекърва й за покушението и на нея й се разминава. Но дали Елван ще я остави намира?
Санджар на някои хора се доверява безпрекословно, а няма доверие към тези, които го обичат.
В затвора много бързо повярва на Неждет, че майка му е поръчала покушението над Наре. Пак не повярва напълно, а със съмнение, което при срещата с майка си така я провокира, че тя си призна. Надявам се така да постъпи и с Менекше, но няма да е скоро, защото ще търчи по Европата да търси дъжеря си и Наре.
Акън най-добре го определи, че Санджар винаги изпада в съмнение, което е лесно манипулируемо.
Писмото на Наре беше най-силното нещо в серията и донякъде подсказка за бъдещите събития, въз основа на нейното майчинство, което както написа на Гедиз, я прави целокупна, един вид събира я, когато е с унищожена душа.
Много силни думи бяха следните:
" Майчинството ти дава корените, които си търсела цял живот. Човек не пуска корени от майка си. Пуска корени от детето си".
Препратката в писмото към първото им запознанство със Санджар е много важна, защото е проекция точно на
това което търси Наре - да не е сама, а да е умножена. Така се е почувствала и в запознанството си с Гедиз, намерила е най-добрия си приятел, което й доказва, че и приятелството може да умножи човека.
И в двате си запознанства и със Санджар, и с Гедиз, тя говори за нейното умножаване.
Още от дете Наре се е чувствала много самотна и е търсила нещо като стълб, виждайки го в малкия Санджар, който излиза от водата и си го решава вътре в себе си, че това е нейният човек.
Детската й самотност идва отнякъде и е ясно, че е от баща й, според мен. Тя изцяло го охаректизира пред Акън като човек, чиято слабост е не толкова хазарта, колкото неговото високомерие.
Не напразно, когато Санджар й се извиняваше за постъпката на майка си Наре каза нещо много страшно:
"Дори баща ми не ме обича, майка ти ли да ме обича?".
Самотната Наре е наясно с всички заобикалащи я,  мислила  е  да остане , да се бори, но се отказва, защото разбира, че нейното присъствие вреди на околните. Трудно е за разбиране, дори и от Гедиз, но заминаването й е вярното решение на онзи етап, защото там при Садъчите всеки я разбира повратно, според своите си  нагласи.
Какато се казва - без вина, виновен. Един невиновен човек, попаднал сред консервативните хора, много различен от тях, става виновен за всичко. Остава какво? Да се потърсят корените при майчинството и детето, далеч от тези, на които смята, че вреди.
И накрая частицата здравомислещ егоизъм, въпреки, че беше определен от нея като "аз не съм толкова добър човек" , а именно:
"Не мога да оставя дъщеря си на баща й, за да бъдат всички щастливи без мен".
Оттук ще започнат много спорове в бъдеще. Права ли е Наре да лишава дъщеря си от баща?
Права ли е Наре да лиши бащата от дъщерята? Все въпроси, на които всяка от нас има отговори, според своите разбирания. Да видим сценаристите какво ще ни предоставят като отговор.

# 652
Димана, за поста Hands Plus1
Цитат
"Човек не пуска корени от майка си. Пуска корени от детето си".
Това изречение ми напомни сцената от младостта, когато Наре съобщи на Санджар, че майка й е умряла. Той я попита, защо не му е съобщила, а Наре избегна разговора нататък. Още тогава у мен се прокрадна чувството, че майката не е умряла, а просто ... си е заминала. Не знам, дали е така, но ми е странно това съвпадение.  Sad
Цитат
Права ли е Наре да лишава дъщеря си от баща?
Права ли е Наре да лиши бащата от дъщерята?
За мен оставането на Мелек сама при задръстена баба и мащеха - змия е пагубно за психиката на детето. Наре не знае подробности, но няма как да не е почувствала опасността след онзи пристъп на дъщеря си.

# 653
Хаштага - #AlacakuşUçtu - Пъстрата птичка отлетя

Гедиз казва, че Наре я няма. Взела Мелек и заминала. Оставила му писмо, че пъстрата птичка отлита и фалан.
И Санджар:
"Докато е отвеждала дъщеря ми, на теб ли е написала писмо?" Blush

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1226883522612219907

# 654
Димана, за поста Hands Plus1
Цитат
"Човек не пуска корени от майка си. Пуска корени от детето си".
Това изречение ми напомни сцената от младостта, когато Наре съобщи на Санджар, че майка й е умряла. Той я попита, защо не му е съобщила, а Наре избегна разговора нататък. Още тогава у мен се прокрадна чувството, че майката не е умряла, а просто ... си е заминала. Не знам, дали е така, но ми е странно това съвпадение.  Sad
Цитат
Права ли е Наре да лишава дъщеря си от баща?
Права ли е Наре да лиши бащата от дъщерята?
За мен оставането на Мелек сама при задръстена баба и мащеха - змия е пагубно за психиката на детето. Наре не знае подробности, но няма как да не е почувствала опасността след онзи пристъп на дъщеря си.

Кате ,  това твое чувство за майката на Наре, ме води към заклеймяването й, в репликите на Халисе и останалите, като  "неверница".

# 655
И на Кадир не му е лесно, с труд обгръща щангистката Head Band

Понеже не гледам, да не би да са се оженили и Фериде да е трудна Thinking

# 656
И на Кадир не му е лесно, с труд обгръща щангистката Head Band

Понеже не гледам, да не би да са се оженили и Фериде да е трудна Thinking

Тц! И едва ли ,Таксин каза ,че как ще е щастлива със син на убиец .

# 657
Неслихан с режисьора Heart Eyes

# 658
  • Варна
Много готини с режисьора Hands MetalHands MetalHands Metal

Колажите по-нагоре са много красиви Hands Plus1

# 659
Нашето лудо момиче добре се забавлява на сета Grinning
Гледам отново има новини ( не знам дали истински ) за връзка м/у Енгин и актрисата ''Менекше '' . Мамашите гледам са против ( не ,че накой ги пита Stuck Out Tongue Winking Eye ) , ама , ако е истина аз се радвам .Искам Енгин да е щастлив в живота както нашето . Това не би им попречило на сериалната любов в никакъв случай . А и актрисата макар да не е мой тип е хубаво момиче .
Ако имате линк за озвучката , моля да го пуснете .

Общи условия

Активация на акаунт