Случи ми се нещо странно XXII

• 91 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Какво ще кажете за идеята, че ние отдавна сме умрели, и, че тук всъщност, е Оня свят.

Имаше филм с Никол Кидман точно на такава тема, много беше добър. Не съм сигурна за заглавието, май беше "Другите", но да не ви излъжа. Иначе е интересна идея, значи явно сме в ада, ако я приемем. Сега ще изляза да си насъбера коронавирусчета и понеже съм с астма може скоро да разбера разликата между тоя и оня свят от първо лице. Обичам черния хумор. Между другото идеята не е тъпа, но за хората без въображение може да се каже.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 09:58 от post mortem

# 301
  • Далечният изток
Здравейте. Темата се измести към сънища май, но ми е интересно един тип случки дали са ви се случвали. Имали ли сте странни разговори с малки деца? Неща, които те не би трябвало да знаят, "спомени", които разказват и пр.?
Това съм го разказвала тук, преди много години. Синът ми беше около 4-годишен, може и по-малък, когато ми каза, че много удобничко му било в корема ми преди да се роди, така се бил свил /показва/ и му било топло и удобно... Разбира се след години го питах помни ли какво ми е казал, не помнел такива неща...

# 302
Отивам да издиря филма, мерси. В момента събирам филми на подобна тематика.

Готово! Много я харесвам Николката, много добра актриса е.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 10:57 от HumbleDrumble

# 303
Здравейте, благодаря за хубавата тема. Сега и аз да разкажа една моя история.
Точно бях завършила средното си образование и нямах сериозни планове да уча, но все пак го обмислях, та един ден на ръката си имах някаква раничка, но странното беше, че беше с формата на число "21", но не обърнах много внимание на това. В последствие след месец се записах да уча и приемния ми изпит беше на 21-во число. Не знам дали е случайност или има нещо, което ми е подсказало.

# 304
  • София
Здравейте, и аз да разкажа неща случващи се многократно в живота ми. Интересното е , че се проявяват като видения докато спя и след събуждане остават в мозъка ми, а когато са сънища се изтриват и след събуждане нищо не помня. Така се научих да ги различавам. Та ще Ви, разкажа един от случаите.
В съня ми виждам, че един колега идва при мен / тогава работех в Илиенци/ и ме пита при теб ли ми е количката, аз го питам коя количка, а той отговаря тази малката за багаж с 2-те колелца където през средата има навито черно тиксо. Отговорих му, че не е при мен, по късно спомням си часа беше окло 14ч. отивам в първа база и по средата имаше наредени детски колички, проходилки и др. за продаване и до тях седи количката на колегата ми. Загледах я и се зачудих какво прави там, а той защо я търси при мен? отминах я и така се събудих. Това всичко с подробности се беше запечатило в мозъка ми до най-малкия детаил. Минаха някъде около 15 дни, аз на никого нищо не съм споменавала и изведнъж на живо се случва същото 1 към едно с това което видях в съня ми, дума по дума и чак тогава се сетих за този сън или видение по точно. Много ме беше срам как да му кажа и накрая се престраших и му разказах и го изпратих там където съм видяла количката, а той ме изгледа тъпо и каза ааа не сега ме мързи да ходя до там, но постоя малко и размисли реши все пак да отиде, че му станало интересно. След малко се върна заедно с количката му смеейки се и каза точно където ми каза там беше както ми описа, но нямам обяснение какво прави там. Погледнах часовника беше 14,30ч. върнал се вече с количката.
Обяснете ми това какво е, нямам обяснение.

# 305
Спомнила си си го🙂

# 306
  • София
Какво да съм си спомнила, нещо не те разбрах. Въпросът е как можеш да виждаш нещо в бъдеще време за което хал хабер си нямаш и след време то да се случи до най-малкия детайл, а ти вече да си го видял и знаеш какво ще стане или ще се случи. Точно това е необяснимото

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:15 от pepita5

# 307
Случвало ми се е няколко пъти, едно към едно със сънуваното. Може би е интуиция, може и да е нещо отвъд нея. Не знам, но отдавна свикнах с това. 🙂

# 308
  • София
Случвало ми се е няколко пъти, едно към едно със сънуваното. Може би е интуиция, може и да е нещо отвъд нея. Не знам, но отдавна свикнах с това. 🙂
Това не се ли нарича дежа вю? Вече видяно.

Прясно от тази нощ: спим на спалнята аз, мъжът ми и синът ми, който е на 3 г. Сънувам, че се прибирам от работа у дома, а малкият ме посреща на вратата. В съня си щом отворих, веднага се събудих и буквално секунда по-късно синът ми в съня си, без да се събужда извика радостно: Мамо! - все едно ме посреща.

# 309
Здравейте. Темата се измести към сънища май, но ми е интересно един тип случки дали са ви се случвали. Имали ли сте странни разговори с малки деца? Неща, които те не би трябвало да знаят, "спомени", които разказват и пр.?
Аз имам интересен разговор с моята дъщеря, когато беше на около 3 г. Касае се за името ѝ.  Бяхме решили да я кръстим Александра, когато разбрахме полът ѝ. Впоследствие, малко преди раждането решихме името да е друго - подобно на баба ѝ. Още от малка тя не си харесва името  /не е старовремско, нормално име е, даже напоследък го срещам често/ и в един разговор ми казва: Защо сте ме кръстили с това име? Аз: А как искаше да те кръстим?
Тя: Ами Александра напимер.Flushed
И друга случка, която е свързана по-скоро с майка ми, която в деня на раждането на дъщеря ми сънувала бебе и мляко / не знаеше, че съм влязла да раждам, стана много бързо/. Знам, че е била напрегната предвид предстоящото събитие, но терминът ми беше на 21-во число, а тя се роди на 12-то. На същата дата е роден и мъжът ми. А раждането не е секцио, нормално е.
В тази връзка интересно съвпадение на ражданията в семейството ни. Свекър ми е роден на 3-то число, моя мъж на 12-то, дъщеря ни - също. Терминът на мъжа ми е бил на датата на свекър ми, но той се е забавил с 9 дена. Терминът на дъщеря ми беше на 21-во число, роди се на 12, т.е. избърза с 9 дена. Надявм се разбра, че всички са в един и същ месец. Stuck Out Tongue

# 310
  • пак там
Спомени детето ми няма, или поне не е разказвал.

Но имаше една случка, когато беше на 2 и малко. Имаме познато хлапе, Калина, тук от София.

Обаче бяхме с детето може би месец на село, на 250 км от нея. Беше към края. И един ден имаме гости, естествено започват да разпитват детето, в стил "имаш ли си приятелка". И нашият казва: "Имам, казва се Кали, ама сега я боли дупето. " Всички бяхме учудени, защо я боли дупето, пък и те не са се виждали почти месец.

Обадих се на майка й, разказах историята и тя... млъкна. Пита откъде моят син може да знае това? Оказва се, че преди два дни Калина паднала от катерушката и много плакала. Водили я на лекар, уж всичко наред, но дупето й синьо. Явно се натъртила, и сега дори не може да седне на него.

Та малките може и да си говорят по някакъв начин. После имаше още един-два подобни случая, но в тях може и от нас да е чул нещо и да си е доизмислил учудващо вярно. Не знам. Но първия път просто нямаше откъде да знае. Ние също не знаехме.

Накрая се отдалечиха с Калина (семейството й се премести и се виждахме изключително рядко), забравиха се децата и всичко престана. Като го питам какво прави Кали, отговаря - коя е тя?

# 311
  • В.Търново
Това не се ли нарича дежа вю? Вече видяно.

Не, не е дежавю, то е друго.

# 312
След малко се върна заедно с количката му смеейки се и каза точно където ми каза там беше както ми описа, но нямам обяснение какво прави там. Погледнах часовника беше 14,30ч. върнал се вече с количката.
Обяснете ми това какво е, нямам обяснение.

Според мен си имала пророчески сън, въпросът е защо е за нещо толкова тривиално. Може да е пратен на теб или пък на твоя колега, нещо като напомняне, че животът не е само материален.

# 313
  • София
Въпросът е, че не е само един. Много са и то за най-различни неща. Даже открих съвсем случайно, че мога да променя случващото се в бъдеще като променя нещата от видението. Точно за това попитах, какво е това и на какво се дължи.
Само да вметна, че братовчет ми има същите способности, но той вижда нещата при свършен факт и не може да променя нищо.
Има и нещо много странно на мен и братовчед ми левите ръце са ни копие 1 към 1 форма, размер и всички линии до най-малките и двамата имаме огромно силно очертано М, все едно гледаш една и съща ръка - не зная това дали има нещо общо със случващото се, но го написах да се знае, но моите китки и пръсти са много големи като на мъжете, но все пак е женска ръка Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 18:37 от pepita5

# 314
  • Карлово
Въпросът е, че не е само един. Много са и то за най-различни неща. Даже открих съвсем случайно, че мога да променя случващото се в бъдеще като променя нещата от видението.
Ай стига бе! Ти пътуваш във времето!!

Общи условия

Активация на акаунт