Случи ми се нещо странно XXII

• 91 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Съболезнования Sad

# 376
Това си е пророчески сън , и аз съм имала такива , само че при мен като почина се сбогува, душата и се отделяше в съня ми и заминаваше на горе и ми казваше чао. Става въпрос за една комшиика , беше ми като баба.

# 377
Съболезнования, Тони. Прегръщам те.
Тя, баба ти, винаги ще е до теб и там в сърцето и спомените ти ще живее вечно.
Нашите отишли си близки са живи в сърцата и спомените ни. Помнете ги, обичайте ги, защото и те ни обичат и ни помагат. Heart

# 378
Съболезнования ! Мир на праха й.
Баща ми беше в болница, но тъй като отказаха да го оперират, на следващия ден трябваше да си го приберем вкъщи и да търсим алтернатива. Вечерта, преди деня за изписване, помолих Господ да ми прати сън, който да ми покаже как да постъпя, по кой път да тръгна. Сънувах родното си място, и как децата ми си играят пред къщата. На следващия ден, часове след изписването, баща ми си отиде. На по-следващия го погребахме в родното ми място, децата ми си играеха пред къщата.

# 379
  • Sofia
Моите съболезнования 🥀🥀

Преди 3дни беше годишнина от загубата на моя скъп дядо,също рожденна дата на леля ни,която я няма вече от 2год...мислих си за тях тези дни,правих разни сладкиши и раздавах,поплаквах си,...днес сутринта сипвам във водата да варя юфка и от пакета изпада парченце с форма на сърце.За мен това е знак,че любимите ни хора са около нас и ни обичат и закрилят Cry Heart

# 380
Искрени съболезнования. Такава болка никога не отминава. Научаваме се да живеем с нея.
Изпращам ви позитивни мисли.

# 381
  • София
Моите съболезнования, Тони! Сега вече не се мъчи баба ти. Болката остава за нас живите. Намерила е начин да се сбогува с теб. Мисли за това, за да не затъваш в тъгата си.

От известно време се чудя дали не съм имала пророчески сънища последните месеци. От края на лятото или началото на есента няколко пъти сънувам сънища, в които съм с дъщеря ми и вървим нанякъде, но когато видим хора се дръпваме встрани от тях. В един от сънищата ми чакахме метрото, но щом дойде влака, аз й казах, че е по-безопасно да вървим пеш. А влакът на метрото в съня ми беше нереално празен, имаше не повече от 10 човека, стоящи на разстояние един отдруг. В друг сън пък дъщеря ми пипна стената на някаква сграда и аз изпаднах в ужас, че може да се зарази  с нещо (тогава не знаех с какво).  Но щом сънувах тези сънища, най-много до 1-2 дни ги забравях като през това време ме владееше емоцията от съня . От няколко дни обаче започнах да си ги спомням. Като на вълни в съзнанието ми изникват образи от тези сънища, отделни фрагменти, които ми носят същата емоция, която изпитвах по време на съня и която изпитвам в момента в извънредната ситуация. И в момента е точно така както в тези сънища - щом срещна хора на улицата, инстинктивно се отдръпвам в страни от тях. Избягвам да взимам детето с мен, но когато се наложи, я държа плътно до себе си .
А дали пък няма наистина парарелен свят, в който вече да сме преживели тази криза и аз в онези сънища да съм се пренасяла в парарелния свят? Това последното си го мисля, защото в сънищата ми бяхме само аз и детето. Дори в мислите ми не съществуваха другите хора около нас - родителите ми, братята ... Сякаш в онзи свят съм сама с детето и в живота ни няма други хора.

# 382
Благодаря много на всички!
Баба освен, че дойде в съня ми да ме предупреди кога ще е края, също буквално ме предупреди, че няма да я видя повече.. . Т. Е. аз дори не успях да я изпратя заради ситуацията в момента в България... Бяхме много близки и вярвам, че тя пак ще ми даде някакъв знак ❤️

# 383
Здравейте, дами от доста време на сам все ми излизат сърца , на пътя картон в формата на сърце, в кафето. Някой даже съм ги снимала . Вчера например си острих молива за устни и, като почистих острилката на тампончето имаше сърце. Не съм обвързана, но много искам вече семейство. Случвало ли ви се е и според вас знаци ли са

# 384
  • Там където
Ами как беше- Господ е в детайлите за да остане анонимен Simple Smile Някъде имаше едни писания за знаците на ангелите, но не помня къде. Потърси в интернет- аз само си спомням, че ако видиш перо от птица в момент, в  който се колебаеш ангелите ти дават знак, че си на прав път. Мисля, че при мен се случи два пъти, когато бях на професионален кръстопът.

# 385
Преди и на мен ми се случваше често да намирам сърца. Помня, че търсих в Интернет и пишеше, че това означава, че Господ е с теб и те обича.

# 386
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за тук, но въпреки това може да има някои, които да ми отговори. Свързан е със суеверие. Днес сутринта излизайки от вкъщи пред вратата на съседа отпред имаше гълъб. Аз доста се стреснах, той започна да лети насам и натам. Живея на шестия етаж. Много странно как е долетял чак до там. Та сега чета всякакви суеверие, свързани с гълъба. И повечето са доста негативни. Най-вече смърт. Но смърт за кого? За мен или семейството ми, или за съседа отпред или за някого във входа? Не мога да спра да го мисля. Моля ако някой знае повече или е имал такава случка и после следователно му се е случило нещо, нека сподели.. Благодаря ви!

# 387
  • Варна
Просто е влязла горката птица през някой прозорец и не може да излезе. Какви суеверия ви гонят??? Суеверие свързано с гълъб не съм чувала и честно казано ако видя пред вратата последно ще ми дойде на ума да търся в интернет за суеверия... Не помогнахте ли на горкото животно да излезе навън?

# 388
daphne12, не се филмирай. Гълъбите живеят по таваните на блоковете, в нашия как ли не се опитваха да ги гонят заради това, че са нацвъкали целия таван и все има. Често съм виждала на площадката на етажа /на 5 ет.  сме/ влязъл гълъб да се разхожда, да се удря в стъклото на прозореца, отваряла съм прозореца да излети. Да чукам на дърво, починали няма. Просто е влязла птицата и не е намерила откъде да излети. Може би защото ги харесвам гълъбчетата, но не ми са минавали лоши мисли през главата.

# 389
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за тук, но въпреки това може да има някои, които да ми отговори. Свързан е със суеверие. Днес сутринта излизайки от вкъщи пред вратата на съседа отпред имаше гълъб. Аз доста се стреснах, той започна да лети насам и натам. Живея на шестия етаж. Много странно как е долетял чак до там. Та сега чета всякакви суеверие, свързани с гълъба. И повечето са доста негативни. Най-вече смърт. Но смърт за кого? За мен или семейството ми, или за съседа отпред или за някого във входа? Не мога да спра да го мисля. Моля ако някой знае повече или е имал такава случка и после следователно му се е случило нещо, нека сподели.. Благодаря ви!
Гълъбът се счита за символ на надеждата. Не вярвайте на суеверните глупости в нета. А иначе се случва да влезе птица някъде. Особено пък гълъбите, защото повечето живеят в подпокривните пространства. Но ако държиш да е нещо странно, приеми го като хубава поличба, защото гълъбчетата са чисти душици. Гълъбите са вестоносци и мирът е свързан с тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт