Срещала съм да коментирате "асансьора" (без да знам какво означава това).За това искам да питам някой от вас знае ли какво е това? Може и на ЛС. Вече се дразня от тези еднотипни сънища. Ако може някой да ми помогне да разбера какво означават или какво се иска от мен, ще съм много благодарна.
Редовно сънувам един асансьор, който е без стени, крепи се само на въжета, извън пода всичко е черно и ще падна в пропаст ако не пазя равновесие когато влизам. Винаги се клати. Движи се много бързо и обикновенно не е само нагоре или надолу, а наляво и надясно. Виждам го и някак отстрани как се движи, като в начупен коридор, все едно виждам разрез на сградата. Не знам как да го обясня. Страх ме е да се качвам, но всеки път го правя. И абсолютно винаги, асансьора пропуска избрания от мен етаж и ме качва на друг. А понякога самият асансьор е набрал толкова висока скорост, че не може да спре и направо излита през покрива. Обикновенно гледката е различна от реалната и виждам развалини. Съзнавам, че това е друго измерение или друг свят. Но сънят е до тук.
Последният път сюжета на съня се смени. Асансьора пак си беше там, но беше в хотел, а моята стая беше на 321етаж. Асансьора спираше на 311ет и ако натисна копчето ще се кача още по високо и ме беше страх. Качих се по някакви много тесни вити външни стълби, без парапет. Духаше вятър и едвам стъпвах. Бях толкова високо, че облаците изглеждаха като море. Ужасно беше.
Извинявайте за спам.