Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 856
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, търся изгодни предложения за пътуване София- Страсбург в средата на ноември…

# 346
Здравейте, търся изгодни предложения за пътуване София- Страсбург в средата на ноември…
Директни полети няма, търсете София-Базел с уиз и София-Карлсруе с райън. И после с наземен транспорт.
Или полети с прекачване, но е по-голяма галимация, цена и повече риск при отмяна или закъснение на някой от полетите.

До Карлсруе.
До Базел.

# 347
Директни полети няма, търсете София-Базел с уиз и София-Карлсруе с райън. И после с наземен транспорт.
Или полети с прекачване, но е по-голяма галимация, цена и повече риск при отмяна или закъснение на някой от полетите.

До Карлсруе.
До Базел.
Благодаря Simple Smile

# 348
Някой пътувал ли е София -> Рованиеми?
Много скъпо ми излиза през агенция, защото сме 3 броя, а програмите им са за НГ  Grinning
И се чудя сега от къде да намеря сам.билети. Гледах esky,  гледам там са с по 3 прекачвания. Някой с опит може ли да ме посъветва? Поне да ме посъветвате кои АК да търся.
Най-евтината алтернатива е 1600евро, никак не е зле, но 3 прекачвания.

# 349
esky ги ползвайте само за търсене, ако купувате от тях ще платите отгоре
иначе четете ли назад как се търси?
гугъл флайтс дава по 520 евро на човек, с две прекачвания, на един билет, търкиш и финладците, най-комфортното, което може да се намери в Европа.

Вариант с едно прекачване е през Станстед, Гатуик или някъде там, с нискотарифни, на отделни билети. Цените не съм ги гледал, но по принцип точно такива полети се купуват по-отрано, иначе цените стават зверски.

# 350
Някой знае ли кога Търкиш имат намаления на билети  за екзотичните дестинации?Благодаря!

# 351
Да, чета. И да, esky  ползвам само за справка.
Благодаря за отговора.

# 352
Някой пътувал ли е София -> Рованиеми?
Много скъпо ми излиза през агенция, защото сме 3 броя, а програмите им са за НГ  Grinning
И се чудя сега от къде да намеря сам.билети. Гледах esky,  гледам там са с по 3 прекачвания. Някой с опит може ли да ме посъветва? Поне да ме посъветвате кои АК да търся.
Най-евтината алтернатива е 1600евро, никак не е зле, но 3 прекачвания.
Ryanair от София с прекачване в Лондон Станстед и Брюксел Шарлероа.
Търсете в momondo, skyscanner, google flights. Вероятно през opodo.uk ще даде най-голяма отстъпка. Не видях за кои дати търсите. За Коледа е късно за ниски цени вече.

# 353
Благодаря, Маслинка.

# 354
  • София
Здравейте,

Предстои ни пътуване за Коледа до Флорида (Сарасота).
От къде е най-изгодно да се търсят билети за полетите? Тръгваме от София, 3 човека, около 19 декември до към 6-7 януари.

# 355
Google flights за начало, за да се видят различни опции.

# 356
  • Sofia
По принцип удобни билети за Флорида има на турците и Луфтханза. Ние тази година ще летим за първи път през Франкфурт, защото цените на търкиш са безобразни.

# 357
  • София
Търся изгодни билети до атина 18-27,05,2022
Гледах цените на Aegean air за 30 евро отиване и 50 евро връщане, с 8 кг багаж на човек.
Дали ще мога да намеря по изгодно, ако дебна и къде

Общо взето съм много боса - никога не съм купувала самолетни билети. Трябва ли да гледам за някакви допълителни такси.

Благодаря предваритено

# 358
  • София
Sky Express също летят директно София - Атина. Но за май 2023 цените им идват около 130 евро двупосочно, отново с 8кг.
Цената на Aegean ми се струва отлична и не бих чакал.
Дали ще намерите по-изгодно няма кой да каже. На теория е възможно.

# 359
Намерих евтин полет Варна - Брюксел. Дата 21-ви. Моля някой ако иска да си отдели от времето - да провери за добра цена в периода 14-21 ноември и да ми съдейства за сайт от който да резервирам полета. Спрях се на 2ра трета стъпка защото останах с впечатление, че може да ми начислят "скрити" такси.

Общи условия

Активация на акаунт