Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
откъде ги купувате билетите? сайта на Търкиш показва няколко възможности с различни престои за всяка дата (с различни цени са). Има и възможност да изберете stopover in istanbul за повече време между полетите.
ако престоя е над час и половина е ок според мен, а на връщане как дойде. и да го изпуснете ще ви качат на следващия

# 736
  • тук-там
До Занзибар сме летели с TUI от Брюксел.

# 737
  • СОФИЯ
До Занзибар дъщеря ми летя през Виена.

# 738
  • Хасково
Здравейте! Имате ли опит със сайта Aviobilet.com? Искам да взема еднопосочен билет, който в сайта на wizz ми струва 360 лв., а в aviobilet ми го дава 34 евро. Разликата е огромна и ми е много съмнителна. В другата посока мисля да взема от сайта на wizz, защото цената ме устройва.

# 739
Здравейте! Имате ли опит със сайта Aviobilet.com? Искам да взема еднопосочен билет, който в сайта на wizz ми струва 360 лв., а в aviobilet ми го дава 34 евро. Разликата е огромна и ми е много съмнителна. В другата посока мисля да взема от сайта на wizz, защото цената ме устройва.
Сайтът препраща към други посредници. Толкова голяма разлика е нереалистична, но може и да е грешка в цената. Симулира ли поръчка?

# 740
има два варианта - всичко да е наред, или като тръгнеш да купуваш някъде по веригата да увеличи цената, или пък да ти вземе парите и да каже "грешка, билет няма, връщаме парите"...
гледай докато трябва да въведеш картата дали стига и после го мисли

принципно не е  невъзможно да продават билети по-евтиноо от авиокомпанията, но такава разлика е съмнителна и предполагам първия вариант е малко вероятен.

# 741
  • Sofia
Аз преди 2 г. бях питала тук точно за същия случай, но тогава не получих отговор, който би могъл да обясни разликата, а и не се задълбочих особено, защото, в крайна сметка, запазихме билети чрез друга платформа.

Бях споделила как, като търсих билети до САЩ, в Skyscanner масово ми излизаха цени от по 600 и нещо лв. (за двупосочен билет). При това – от различни посредници, поне няколко на брой за всяка дата. Същевременно, в сайтовете на самите авиокомпании, същите полети възлизаха на над 3000 лв. за двупосочен.

Та, не знам къде е истината. Но със сигурност тази ситуация не е изключение. Често се случват подобни несъответствия.

# 742
Приложенията - скай сканър, момондо, каяк и пр. разчитат на дискаунтнъти билети.
Понеже постоянно пътувам, през Експедия намирам хубави цени, директно към превозвача ме линкват. Последните билети, които купих са оттам, с Юнайтед.
В сайта на Юнайтед ми даваше цена за двупосочен около $1600, през Експедия - $1000.

# 743

Общи условия

Активация на акаунт