👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • In The Middle Of Nowhere
На мен ми стана интересно колко ли точно са се забавили с поръчките отбора на жените, че Криско и компания да си тръгнат ?

# 331
  • Пловдив
Ако не бъркам, точно за тази поръчка шеф Ангелов каза, че е приоритетна и са се забавили. Пък и Криско спомена, че имат участие и бързат.

# 332
На мен ми стана интересно колко ли точно са се забавили с поръчките отбора на жените, че Криско и компания да си тръгнат ?

По мои спомени едните си тръгнаха за 30 мин, а Дидо от Д2 остана и успя да хапне. Просто го правят да изглежда, че чакат за цяла вечер.

# 333
Е, сега. Криско е такава световна заезда! Чака го саундчек и разни други важни неща. Ще чака той за една смотана кухня, разбираш ли? Айде, молим ти се... Та тва са вьипове бре, как не разбрахте?

# 334
Големи випове, пфу, мили боже...

# 335
  • In The Middle Of Nowhere

По мои спомени едните си тръгнаха за 30 мин, а Дидо от Д2 остана и успя да хапне. Просто го правят да изглежда, че чакат за цяла вечер.

Аз понеже за 1ва година гледам предаването и не съм мн наясно с някои неща. Знам, че все пак има монтаж, но ми е интересно колко време минава докато готвят. Може и да е споменавано, но аз да не съм обърнала внимание колко минути им дават.
Според мен не трябва да канят изпълнители, които са заети с участия и цепят секундата на 2.

# 336
  • Испания

Според мен не трябва да канят изпълнители, които са заети с участия и цепят секундата на 2.

Всичко зависи от заложеното в сценария.

# 337
  • София
Яд ме е не, че изгониха Димитър - съвсем правилно си го изгониха, ами че 'талянчИтУ с турецкото име не отнесе далеч по-вълнуващ бой... хъм... тоя лигньо си изпроси най-малко 3 тигана по главата.
Всъщност, хубаво е да има дразнител в начинание тип Хел'с китчън. Но е още по-хубаво дразнителят да е що-годе интелигентен. Реджеп е за рекламация.

# 338
Вярно шеф Койчева я няма,аз се чудех какво ми убягва.Кой ще ръководи жените?Чакам новите свежи резерви,дано има някой нормален.Соня ми става все по противна. До сега май така не ме е дразнила никоя от предаването.

# 339
  • София
Соня е блогърката, нали? Нещо й има на тази жена, как стоеше до плота и гледаше като теле със застинало лице.

# 340

Аз понеже за 1ва година гледам предаването и не съм мн наясно с някои неща. Знам, че все пак има монтаж, но ми е интересно колко време минава докато готвят. Може и да е споменавано, но аз да не съм обърнала внимание колко минути им дават.

Буквално всяко ястие се прави за нещо от сорта на макс 10-15 мин. Просто не се получава по вкуса на Ангелов и неговият ресторант и затова се връща. Може даден компонент да е хубав на вкус, но не и по вкуса на ресторанта му - затова се отхвърля.

# 341
Добър вечер на всички!
Въпреки че се включвам малко след началото на сезона, надявам се да приемате нови попълнения?
Изгледах първите епизоди и на пръв поглед ми допаднаха Теодор и Цветомир. Георги също мисля, че ще се справи добре за напред в състезанието, както и Михаил (с по-интересния глас).
С интерес чакам да видя кой ще е човекът, на който шефът каза по телефона "Има място за теб". Дали не е някой предишен участник? Би било интересно, но при всяко положение ще донесе промени в динамиката и отношенията.

# 342
Какъв е смисъла да връща стар участник и да му дава нов шанс и видимо предимство пред тези новите трагедии?Залагам на някоя резерва,иначе ако е стар няма смисъл от състезанието,той ще има хем опит в кухнята на ада,хем ще познава менюто,хем ще е почти сигурен победител.

# 343
Просто размисли след епизода. Факт е, че това би било голямо предимство, но отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Не знам, но със сигурност се надявам който и да е новото попълнение да внесе малко живот и умения, защото със сигурност има нужда и от двете.

# 344
Ако върне Никола или Филип няма да се разсърдя разбира се 😁.Но ако са Пецата или Бухтичката?Не,не по добре без стари че се размечтах.

Общи условия

Активация на акаунт