👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

  • 37 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
  • Мнения: 44 585
То пък щот му дреме на Реджеп... Close

# 481
  • Мнения: 920
Ако е било по сценарий, ще да са използвали доста манипулативна тактика. Малко ласкателство за опита му в италианската кухня и вероятно се е подхлъзнал. Не вярвам, че директно са му поставили такова условие - ти ще направиш така и така, пък после ще отпаднеш безславно.. 🤨

# 482
  • Мнения: 33 547
Дали ще го нахокат или не, не им дреме, те са артисти, участвуващи в режисирано предаване със сценарии...където винаги има и лоши герои! Wink

# 483
  • София
  • Мнения: 8 527
Какво значи "по сценарий"? Кой доброволно ще се съгласи да го хокат и да се излага в името на нечии чужди интереси?
Ами ще забележиш, че в почти всеки епизод си нарочват някой и го дават повече и Ангелов естествено го прави на нищо и после я го номинира, я го гони.

# 484
  • Мнения: X
Ами то и в живота е така - ако си ръководител, не са ти симпатични всички и като някой го нарочиш, намираш постоянно поводи да си недоволен от него, докато накрая го разкараш. И това изобщо не е с доброволното участие на нарочения. Казвам го от личен опит. Аз предпочитам да работя с хора, които са читави и ми е удобно с тях. Понеже имам избор, точно така се случва. И разбира се, шанс винаги се дава и то не един, но просто някои хора не стават.

# 485
  • София
  • Мнения: 62 595
Нарочването и изобщо такъв управленски стил е инфантилен и непрофесионален. Ако ще се угажда на шефа, мерси, но тогава какво значение има кой е компетентен и кой не? Мен най ме притесняват инфантилни шефове, защото на тях не може да се вярва. Работникът не е диван, за да е удобен, нито ще се жени за шефа, че да се харесват.

# 486
  • Мнения: X
Нарочване не е точната дума, ама некадърност е причината или невъзможност за работа в екип. Това са достатъчни основания - когато един човек не се справя със задачите си, за които твърди, че е способен и иска да му се плаща, и като не се сработва с другите хора, а прави сплетни и интриги, няма ръководител, който да иска да работи с такива хора.

# 487
  • Мнения: 6 510
Аз още се чудя с тоя Реджеб, просто нещо не ми се връзва в ролята на гадняр и това си е. От Сърница(там не са ли помаци?), от 5 годишен живее в Италия, а говори добър български, явно благодарение на родителите си. Фокачата му изглеждаше вкусна. Не мисля, че хм, да кажем етнически е пренебрегнал задачата.
А поне двама (не запомних) казаха, че не са месили и правили пити Rolling Eyes

# 488
  • Мнения: 413
Новият младеж Атанас ми е съмнителен😜Доста е опитен, прилича ми на тайно оръжие по сценарий.
Не трябва ли всички(в този сезон има повече главни готвачи, откогато и да било), да са така! ( не е въпрос)
Поне професионалните(без Соня, Галя - те пък защо ли са тук?).
Браво на Наско! Разбира си от работата, а и е красив!

# 489
  • Мнения: 7 849
Вече не е задължително да са готвачи дори. Когато вървеше промото повтаряха, че не задължително. По назад в темата писахме, че са малко, даже няма такива, дето ще си зарежат ресторант, или място на гл. готвач заради готварски биг брадър.
Да, този Наско, многоръкия Шива, а е отпаднал от първия каст. Защото ще се справи с всичко и няма да има по кой да крещи Ангелов.
А така - 15 мин. стоиш до останалите и повтаряш " Да, шеф!" Забравих ѝ името...
Или видовете изпичане на скарата.

# 490
  • Мнения: 413
....
Защото ще се справи с всичко и няма да има по кой да крещи Ангелов.
А така - 15 мин. стоиш до останалите и повтаряш " Да, шеф!" Забравих ѝ името...
Или видовете изпичане на скарата.
Шоу има и в американския HK, Гордън крещи така, че може да ти спука тъпанчетата,
но то е само, за да станат по-добри и ако сгафят(на всеки, може да се случи).
А нашите, почти винаги са сгафили, не приличат повечето пъти на готвачи, камо ли на главни!

# 491
  • София-Младост
  • Мнения: 24 090
Ангелов: "Мидиъм нали знаеш какво значи..."
Галя: - Да, шеф...добре изпечено, равно изпечено, еднакво изпечено...
Ангелов: Не, не е долу, не е горе...а как е добре изпечено?
Галя: Ъъъъъъ
-Уел...не е уелкъм...а уелкъм какво е
-Вече най-изпечено
JoyJoy

# 492
  • Мнения: 7 849
criisi, нелепо е да се сравняват американски и български формати.
Като за начало вземи мащаба и брой население.
Колко останахме в България. Колко работни места има. И още много въпроси мога да задам, но няма за да не ме блокират.

# 493
  • София
  • Мнения: 8 527
Аз наистина се питам, кой главен готвач на голям хотел или известен ресторант ще си остави ангажиментите за 3-4 месеца за да ходи да се снима по телевизията.

# 494
  • Мнения: 920
Вероятно някой, който се стреми към следващото ниво, собствен бизнес.. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт