👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Айде познатия сценарий. Двама номинирани, трети си тръгва.
Как пък нещо не промениха.
То аз вече няма що да гледам... Wink

# 601
Вече виждам финала
Соня срещу Наско и той печели. (Един вид отмъщение за Никола).Много слаб сезон,нищо общо с предните.

# 602
Как Соня на финал? 😳 А този Наско за мен няма нищо общо с Никола. Влезе самонадеяно, напето, с едно самочувствие все едно ги превъзхожда всичките взети заедно и се държи доста дръпнато и студено, като робот. Никола нямаше самочувствие в повече, даже доста неуверен и е на моменти чак сдухан, също много емоционален и сърцат. И много мътно това влизане по-късно, а уж талант неземен.

# 603
Соня до финал няма да избута, тя не може да готви....

# 604
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Hell's Kitchen - С03E06
Епизод: 6   05.03.2020
за компютри

ЗА МОБИЛНИ

# 605
  • Другата България
Сега се сетих и за Румяна. Абсолютно безличен участник, давана най-много два пъти досега, снощи беше и болна, а във втората част на предаването незабележима отново.
Няма да се изненадам, ако е следващата отпаднала, поради каквато и да е причина, а двете номинирани да ги оставят за сеир. Какъвто правят.
Тото ли да пусна утре? Че билетчета от лотарията няма вече.
Или вече Тупаревските номера и сценарии са предвидими и за лаици като мен?

# 606
  • Велико Търново
На Ангелов му говорят в ухото, той изпълнява.
Скрит текст:
Страхотно попадение! Все едно му говорят от "Сладко отмъщение"

О, не искам Соня на финал!

Merri_An, тото! Впрочем, точно за това си мислех до момента, в който Румяна се издъни на вечерната резервация и след това вече бях сигурна кой ще е отстраненият.

# 607
  • Ню Йорк
Много ме е яд, че и Соня не изгониха. Крайно време и е.

# 608
  • ГО
Между Соня и Галя избирам - Соня. Не ми е фаворит, ама Галя ми е по-неприятна. Дива селянка ми е. Не знам каква учителка е, ама...каруцарски изказ. Не харесвам такива жени. Мъжете изтикаха Соня на вечерната резервация, което показа, че стига да искат - могат.

# 609
Могат, могат....една фръцла винаги ще се котира по добре от такава като Галя! Wink
И Галя и Соня доста дълго ще останат, защото са цветни и правят шоу, кой ти гледа тук готвене....!

# 610
Могат, могат....една фръцла винаги ще се котира по добре от такава като Галя! Wink
Ммнне 🤓 За готвачи се котират точно такива като Галя, Атанаска, Недялка и Полина, а такива като Соня се котират като управителки. 🤓

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 12:46 от Emilly'

# 611
Ммнне 🤓 За готвачи се котират се точно такива като Галя, Атанаска, Недялка и Полина, а такива като Соня се котират като управителки. 🤓
Ха, ха още по правилно изказване, абсолютно съм съгласна,...  сухар като Полина няма шанс да накара никой мъж да си "скъса шортите" за нея! Joy

# 612
  • София
Какво точно направи Соня снощи, че едва ли не я изкараха победителка. Ми тя стоеше като в необрано лозе и се чудеше какво да прави. Ангелов току я привика и казва това не ми харесва, кажи му да го оправи и оная ходи и повтаря като папагал. Момчетата просто си свършиха работа сами и без нея.

# 613
Какво точно направи Соня снощи, че едва ли не я изкараха победителка. Ми тя стоеше като в необрано лозе и се чудеше какво да прави. Ангелов току я привика и казва това не ми харесва, кажи му да го оправи и оная ходи и повтаря като папагал. Момчетата просто си свършиха работа сами и без нея.
Ми нищо не направи, това е.....на някои хора в живота им се получава, на други не! Определено момчетата се стегнаха за, да я подкрепят, точно нея............иначе и те са доста хаотични...... Галя си скъса задника и пак нищо не стана, крещя, вика , рева....

# 614
Галя си я саботираха нарочно и очевидно. Мъжете как се организираха и обединиха не разбрах 😁

Общи условия

Активация на акаунт