. Всичко започна първо с влизането на участниците в кухнята и излизането от къщата на предишният Big Brother. Вмятам един спойлер за евентуално отпаднал участник 
Забравих да спомена с настаняването сервитьорите ти носят меню/семпло/ със 3-4 стартера, основни и десерти. Та всеки можеше да си поръча до 2 ястия, аз реших стартер и основно - стартер ми бяха въпросните миди сенжак или както се пише там и телешки стек със зеленчуци и още нещо/не помня имената/. Пристигнаха след час и нещо - хубави бяха да, но за сметка на това доста от хората така и не хапнаха нищо а караха на чаша вода и вино. Също така всичките думи казани от клиентите са вече написани текстове и режисирано докато не се получи максимално откровено. Това е. 
Нямах си и на представа, че другите от публиката едва ли не ще ги третират като простолюдие, което нищо не може да пробва. Доста жалка картинка. Иначе да това е голям минус + режисираното хвърляне на чинии накрая също означава, че всичко е доста режисирано и няма нищо реално. За тези, които не ме разбраха - караха ни първоначално да си лафим усмихнати и като чуем шум от кухнята да се обърнем рязко към самата кухня и да почнем да си шушукаме, че Ангелов ги направил на 2 стотинки и някакви такива от сорта. Препоръчани теми