👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Hell's Kitchen - С03E05

Епизод: 5

ЗА МОБИЛНИ

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 00:32 от Mari_Mar

# 526
  • Велико Търново
Няма я, явно защото отборът на жените е с един повече.
Поравно са сега, включително Румяна.

Соня явно повече набляга на снимането на това, което (уж) готви. Чудя се как не се усети, че патешкото магре не става за снимка при все, че даже ѝ казаха. То бива самочувствие, бива, ама нейното го няма никъде. Много зле се справя с вписването в колектива и както върви, май няма и да се справи. За утре вечер май я дават при сините, де, та да видим...
И не мога да разбера какъв ѝ е проблемът да си завърже кърпата около главата. Бретонът ѝ се вее насам-натам. Но то пък като стана дума за повторно използване на приборите, с които опитват, какво ли значение има един бретон.

# 527
  • Испания
Струва ми се абсолютно ненормално Михаил да е в отбора на жените.

Редактирам: Не е Михаил, а е Атанас.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 00:07 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 528
  • Велико Търново
Атанас. Ама като гледам - ти си си го кръстила Михаил още от снощи
И е в техния отбор точно за да се "изравнят". Към момента на влизането му "червените" бяха 7, а "сините" - 8. Е, и за да изиграе "спасителят в ръжта", естествено...

# 529
  • Испания
Да, Атанас. Това се случи, защото докато писах, Ангелов се разправяше с Михаил. Снощи поправих, днес не успях.

Не виждам смисъл той да "изравнява". Който отпаднал, отпаднал. Атанас е мъж и няма работа в отбора на жените.

# 530
  • Велико Търново
То и аз толкова виждам смисъл в изравняването, ама така са решили.
Единственото което ми идва на ум е че може да е заради състезателните задачи - и с хляба, и с готвенето по зададен протеин. Само дето Румяна пък наруши равенството, та се наложи Реджеп и Цветомир да готвят едно и също. А и все още си мисля, че Атанас е с мисия при жените - да им помогне да се "вземат в ръце". Въпреки че положението е "от нийде взорът надежда не види"...

# 531
И аз така мисля,че са толкова зле че имат нужда от някой здравомислещ и можещ да готви.Друг е въпроса че гласа не му се чува на Наско,камо ли да се наложи и да ги организира.

# 532
  • Велико Търново
Ами той се уплаши човекът. Сред такива кокошки да не посмее да бъде петел

# 533
https://instagram.com/sonyayanblog?igshid=bie6g44ts411 ето го кулинарният блог. Доста го търсих.
А това май е ФБ профила и: https://www.facebook.com/FitandHealthydieting/

# 534
Горкият Атанас. Соня май донсега нищо не е направила както трябва и все гледа с един празен поглед.

# 535
  • Ню Йорк
Тая Соня що не вземе да си ходи и да си пише блоговете.

# 536
Аз в блога видях само снимана храна по ресторанти. Не съм гледала много назад де.

# 537
  • Пловдив
Аз се чудя тая Соня с какво ги е привлякла...? Ма по сценарий и Ангелов се чуди... Close

# 538
В началото на нея ли ѝ казваше, да си сложи лентичката на главата и да не го (Ангелов)  гледа със зсъблазняващ поглед?

# 539
  • Пловдив
В началото на нея ли ѝ казваше, да си сложи лентичката на главата и да не го (Ангелов)  гледа със зсъблазняващ поглед?
да.

Общи условия

Активация на акаунт