👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Аз като една хем вечно неразбрала, хем "хейтеща" тук, ще кажа, че от жените никоя не ми харесва (за момента). От мъжете Наско (запомних го!) харесвам и аз ще мълча като него в такава ситуация. И този с черната, къдрава, по-дълга коса, неговото име не знам, дето Ангелов каза, че е потомствен хлебар и беше опекъл обикновен ръчен хляб. Другите - не! Реджеп ужасно прилича на мой приятел и по физиономия и по начин на гримаснечене, та "чувствата" ми към него са странни - голямата прилика ме стъписва, а иначе има нещо гадничко в характера.

# 571
  • софия
Аз от жените харесвам момичето с дългата руса коса - "момичето на татко". Справя се добре и знае къде е.
От мъжете харесвам двамата, които харесва Тиква.

# 572
  • Испания
Скрит текст:
Аз като една хем вечно неразбрала, хем "хейтеща" тук, ще кажа, че от жените никоя не ми харесва (за момента). От мъжете Наско (запомних го!) харесвам и аз ще мълча като него в такава ситуация.
И този с черната, къдрава, по-дълга коса, неговото име не знам, дето Ангелов каза, че е потомствен хлебар и беше опекъл обикновен ръчен хляб.
Скрит текст:
Другите - не! Реджеп ужасно прилича на мой приятел и по физиономия и по начин на гримаснечене, та "чувствата" ми към него са странни - голямата прилика ме стъписва, а иначе има нещо гадничко в характера.

Теодор

Тук е с прибрана коса.

# 573
  • Другата България
Аз от жените харесвам момичето с дългата руса коса - "момичето на татко". Справя се добре и знае къде е.
От мъжете харесвам двамата, които харесва Тиква.
Аз още след първия епизод писах, че засега Михаела на мен ми е най-симпатична във всякакъв аспект.

# 574
Този, да! Той ли беше или още живее в Италия или Реджеп, дето замята на италиански леко за 5 години престой там. Май голям манджурляк от откъслечни сведения съм забъркала в главата си... Отивам да се информирам, че да съм адекватна! Innocent

# 575
  • Sunshine state
Тази Галя ми е гнусна на мен, нечистоплътна и занемарена ми се вижда. Соня е с обратна захапка и не ми харесва, безлична е.

# 576
  • Испания
Този, да! Той ли беше или още живее в Италия или Реджеп, дето замята на италиански леко за 5 години престой там. Май голям манджурляк от откъслечни сведения съм забъркала в главата си... Отивам да се информирам, че да съм адекватна! Innocent

Реджеп живее от 5-годишен в Италия.

Теодор от 7 години работи в елитни хотели в  Испания и Палма де Майорка.

# 577
Точно манджурляк съм сглобила... Теодор си прилича на испански танцьор на фламенко. Реджеп е нормално да си замята на италиански, браво, че говори такъв български все пак!

# 578
  • София
Само да обърна внимание, че хубав обикновен ръчен хляб не се прави лесно. Повтарям хубав!

# 579
От жените харесвам Гергана и русокосата! Гергана е амбициозна и се старае за отбора, как бъркаше милата белтъците...
Полина ми е противна, тиха и подмолна без да й мигне окото топи!
Харесвам и зайчето Руми...

# 580
Аз лош ръчен бял хляб не съм яла! То и вече рядко някой продава въобще ръчен хляб.

# 581
В града ни има пекарна с ръчен хляб и печива,уникални са.
Теодор и Цветомир харесвам,както и Георги от мъжете.Наско ми идва малко парашутист,и ме кара да се замисля защо не е бил одобрен,като уж е отпаднал на първия кастинг още.Иначе е най-адекватния там спор няма.

# 582
Най-много харесвам Михаела, Георги, Ивайло и Гергана. По много критерии. 😍
С такива готвачи и хора искам да работя 😍

# 583
Наско ми идва малко парашутист,и ме кара да се замисля защо не е бил одобрен,като уж е отпаднал на първия кастинг още.Иначе е най-адекватния там спор няма.
Уж, именно. Simple Smile Въобще не е отпаднал. Сценаристите са решили, че за да е силен стартът на сезона, трябва да направят нещо извънредно. По тази причина са вкарали две слаби готвачки - Атанаска и другата, чието име забравих,  за да ги изгонят бързо поради некадърност. И да вкарат новото попълнение, Наско, който ще въведе някакъв ред в женския отбор. Впрочем Ангелов му прави лоша услуга, като го хвали постоянно - така настройва останалите срещу него. Останалите мъже имам предвид, за жените е ясно, че са омагьосани от него. Simple Smile

# 584
  • ГО
На мен Георги ми допада, как готви, де.
И добряк ми се струва, отдаден, горящ в кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт