🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 182
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • Mediterraneo
Тая е типаж Божана.

# 451
# 452
Любимият ми шеф Токев каза не Heart  точно така
твърде обикновено е за Мастър шеф... наредила е рибата върху картодите... какво като има японска майонеза Grinning

дано няма престилка, много е досадна тази...

# 453
  • Мюнхен
Аа, много е далеч от Божана тази, Божана си имаше покритие на претенциите и показваше хубави ястия. Радвам се, че Токев каза не.

# 454
  • Mediterraneo
Ех, дадоха й я!
Същата Божана- пренавита, пренахилена, то жестове, то мимики, то муцуни, ужас! Дано не я гледаме нататък!

# 455
  • Варна
Класираха я голямото самочувствие.
Ама аха да ревне преди да и даде престилката Михалчев.😆

# 456
  • София
Охо, много ми хареса Ивайло. Изглежда интелигентен и артистичен, а и приготви интересно ястие.

# 457
  • In The Middle Of Nowhere
Да кажа нещо колкото да се запиша.  Не знаех, че предаването е повече от час. Интересно ми е на кой ще даде златната престилка шеф Токев.

# 458
  • Пловдив
Да кажа нещо колкото да се запиша.  Не знаех, че предаването е повече от час. Интересно ми е на кой ще даде златната престилка шеф Токев.
Вече Видя!
Много се кефя!

# 459
Много добър избор на шеф Токев за златна престилка. И много симпатичен участник. Браво момче.

# 460
  • София
Айде, пак сълзи за да се качи някой на балкона.
Севда, хелоу?

# 461
  • София
Браво, момче. А Токев отново е безпогрешен

# 462
  • In The Middle Of Nowhere
Вече Видя!
Много се кефя!

Да, така е 🙂 Интересен избор на това момче и на шефа. Не обърнах обаче внимание какво точно приготви, но няма значение.

# 463
Леле, за пръв път така се вълнувам кой е взел златната престилка. Чинията изглеждаше невероятна, браво! Този сезон започва мнооооого добре, айде дано все така да е! Много силни и подготвени изглеждат участниците, дано не е само първо впечатление Simple Smile

# 464
  • Mediterraneo
Просълзиха ме като се прегръщаха с майка си. Браво! Ето това е златна престилка, не безглутенов гараш с едно Не.

Общи условия

Активация на акаунт