🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 145
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Николай ми пълни душата просто.

И на мен.

Ама сте лоши към Виолина, на всеки се случва, дайте и шанс Simple Smile

За сега много добре. Очаквам обаче и тези със златната престилка да видя как готвят.

# 526
Оная продължава да готви с гадните нокти. Гадост.

Не мога да ги запомня все още. Харесва ми муз.продуцент. Мисля, че и на кастингите ми допадна.

# 527

Не мога да ги запомня все още. Харесва ми муз.продуцент. Мисля, че и на кастингите ми допадна.
И ноктите и коси развява, за високите обувки няма да коментирам. Ако е вечно набучена на тях си я представям как може да се пльосне тичайки в надпревара към склада

# 528
  • Майничка
Златните престилки бяха дотук, нали? Нататък си готвят на общо основание?

# 529
  • София
Не съм доволна от 1/3 от участници, имаше много по-симпатични и можещи.

Теодора и двете миски определено се надявах да отпаднат, до момента не показват и кок знае какво готвене.
Линда също ми е излишна, както и Неда. Имаше жени с повече знания и умения.

# 530
  • Испания
Златните престилки бяха дотук, нали? Нататък си готвят на общо основание?

Да

# 531

И ноктите и коси развява, за високите обувки няма да коментирам. Ако е вечно набучена на тях си я представям как може да се пльосне тичайки в надпревара към склада
Тук е без ноктите
Скрит текст:
Във фейса са ги качили всички участници

# 532
Мами здравейте! Някой знае ли каква е ризата която носеше Андре токев??

# 533
Е, това вече е късметът в предаването. Точно като в живота Simple Smile Ако бяха разпределени участниците по друг начин в групите, ако бяха попаднали при друг от шефовете, последните 16 вероятно щяха да бъдат други.
Все пак фаворитите ми май останаха. Искаше ми се и онзи човечец с 3кратното явяване да беше продължил поне още в няколко епизода, както и мъжът от Сев. България. С очилата. Много симпатични ми бяха на кастинга. Виолина също я харесах там, но днес не се справи и ми се струва, че доста нечестно я побутнаха. Поне 2 от момичетата с подобни десерти имат сериозно основание да са обидени.
И сега какво - чак другата седмица! Sad
И някой ще бъде с празна чиния май.

ПП. Сетих се и за онова момче от първата група (Георги?), което Роу изгони за несериозно държане!? Не стига, че онези 2 кокошки му врякаха над главата, говореха на "ти", пречеха му и го провалиха, ами накрая и Силвена му се накара.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 23:23 от птица

# 534
  • Испания

Негова.

# 535
  • Мюнхен
Моето разборче за днес:

Куин ще играе мръсно или с желязна стратегия минимум, опита се да се изкара мила, че соба нудлите не са достъпни за всички, ама се усети, че голяма част от групичката ще изгърми още при филетирането на рибата. Искам да я видя как готви не азиатски неща, защото не съм сигурна, че нещо, с което си пораснал, заслужава златна престилка. Със сигурност ще е много добра в овкусяването обаче.

Елени ме кефи много.

От Сашко с консомето очаквах повече някак, сега разбирам защо Токев не му даде златната престилка. Ако повториш нещо 1000 пъти, все някога ще стане, а и днес направиха консоме в рамките на един час, така че може и неправилно да съм се впечатлила на кастинга. В днешната задача не прояви особена креативност.

Радвам се, че Венелина изгърмя, леко ехидно ги гледаше шефовете, като я критикуваха, ама може и монтаж да е.

Анна и другата ми бяха като хиени от балкона.

Николай е абсолютна душица, напомня ми много на Иван от трети сезон, но не е чак такъв сухар. Grinning

Дафина си тръгна заслужено, ама трябва да си призная, че се смях с глас, като поднесе десертите си за "диабетици". True grandma vibes.

Шеф Роу си показа рогата най-накрая, жива и здрава. Пуска леко на кастингите, но в кухнята ще е строга. Дано е строга и към веган-готвещите участници, щото за момента малко ми лъха на фаворитизъм.

Чакам да видя адекватна конкуренция на Димитър, да не вземе да умре от скука милото момче. Той си ми е фаворит, хареса ми, че следеше всичко изкъсо и се забавляваше на бисерите на Роу.

# 536

Негова.

А каква марка?

# 537
  • София

MasterChef - Епизод 6
Сезон 6 (10.03.2020)  

# 538
  • Испания
Скрит текст:

Негова.

А каква марка?

Не знам. Пошегувах се.

# 539
Учудващо е този сериозен човек и почти сухар какъв афинитет към шантави дрешки има! Скрита лимонка е той май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт