🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 142
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Накрая на епизода преди изписваха марките, с които е облечен всеки от шефовете. Не знам дали още е така, може да се провери.

# 541
Неприятно ми е да го кажа, но дамите, които остават да готвят, ги подбраха лееееко дразнещи-истерични, с голямо самочувствие и претенции. Елени ми се струва по - уравновесена. Мъжете са по-интересни и умерени типажи. Файчето е пич и определено ще ми е любопитно да го гледам /слушам.
Честно казано, всичко с тиква бих хапнала, а и има много варианти, рибка с ориз също, но  на Токев  дробчетата... С какво да ги приготвиш... С леща? И картофи? Цвекло? Гадост, трудна задача им се падна, направо манджа с грозде.

Силвена много добре изглеждаше в черно, с жълтото тоалетче от кастинга беше като учительница Joy

# 542
Никак не ми се искаше да избират двете миски, дразнещи са ми. Фаворити са ми Димитър и Файчето. Не ми се чака пак до понеделник..

# 543
На мен Митко ми стана фаворит още от кастинга. Страхотно момче. Дано не се издъни. Файчето за сега също ми харесва. От жените-Елени и Петя. Виолина ме разочарова с тоя рев. От един предишен участник се изприщвам като видя някой да реве в това предаване. Дано е еднократно било.

# 544
Аз съм разочарована от снощи, на почти всички участници от дадената група, чиниите изглеждаха еднакво.
Файчето продължава да ме кефи с неговата небрежна елегантност и спокойствие.
И също ме е яд че миските останаха, представяте ли си да ядете суров десерт приготвен от мис Нокът... Аз не бих го яла.
А видяхте ли онзи колко ядно си изхвърли бульона, добре че го порязаха егати.

# 545
Да, точно, всички в ринг
Скрит текст:
Поне ще знам вече в какво да си сложа, леща, киноа и каквото ми дойде.

# 546
  • Пловдив
И аз вчера много се разочаровах. Още веднъж излезе, че просто на кадтинга хдоят с една чиния, дето си могат и това е. Не са хроа, които често готвят. Аз например с дробчетата най-много бих избухнала, защото веднага ми дойдоха 2 неща поне наум, които никой не направи. Пържени дроб чета, извинявам се, ама какво е това въобще за МШ. Яд ме е за моят познат с лимоновия пай, който не се справи. А най-се издразних на бвзумното количество веган десерти. Изглеждащи по един начин и не искащи никакво майсторство. В това от отношение Роу ми идва в повече, да не казвам, че и тя говори глупости в тази насока. Най-елементарно нещо е да направиш веган десерт с продуктите й. Казах на сина ми какви продукти ще е сложила и познах 80% от тях. Едни и същи неща си готвят хората безспир. П. С. Аз с тиквата бих направила солено и знам, че това беше печелившата стратегия. Защо никой не се сети... Човека с пръстена ми беше много сладък как не знаеше какво да прави. Абе хм. Дано, дано, да останаха креативни и можещи хора, които И си готвят.

# 547
  • тук и там
На мен пък Роу не ми хареса снощи.То големи чупки бяха"Аз това дори няма да го опитам".Rolling Eyes
Нито отношението към момчето с ръцете в джобовете беше справедливо, нито пък към това със бульона според мен.На единият постоянно му дуднеха онези патки горе,обаче на него си го изкара Роу.Ръцете в джобовете -хич не се замисли,че някои хора просто не знаят какво да правят със ръцете си и е просто навик,нямащ нищо общо със уважението.Този със бульона просто нямаше правилен ход.Ако го беше оставил,Роу"дори нямаше да го опита",ако го изхвърли-пак лошо..Не видях и голяма разлика между десертите на двете провалили се с тиквата,но едната много се разстрои и ревна и я пуснаха..Скумрията и мен много взе да ме дразни,миските и  те.Едната голямо лигавене  беше от балкона,другата с тези нокти и високи токчета-изглежда нелепо в готварско предаване.
Харесаха ми Петя,Файчето,момчето от Кърджали.Елени -със скромност ,но и професионализъм.Тази със опушването не ми хареса,личи си че  сценката беше "режисирана". GrinningТе ми се откроиха,другите дори не ги запомних кой какво представи.А, и разплаканата девойка запомних...със това че се разплака.Blush

# 548
Момъка с бульона можеше да го сложи отново на котлона да поври малко.

# 549
  • тук и там
Абе не се знаеше и тогава как щеше да реагира...
Не съм гледала първи епизод.Азиатката със златната престилка каква е всъщност-китайка?

# 550
Виетнамка е.
А според теб как трябваше да реагира, в случая аз също не бих го яла, най-малкото си в предаване пред камера и всичките гледат какви стандарти на хигиена ще наложиш. В този ред на мисли, много ме дразнят разни веещи се дълги коси над манджите, и ноктаците на миската.

# 551
Ами, предвид, че имаше задача преди ятие с най- малко отпадък, си беше абсолтно логична реакцията на поведението му. Много тъпо реагира и той.
А да стоиш с ръце в джобовете, когато някой те оценява...елементарно възпитание е това. Сложи ги зад кръста, но в джобвете..

# 552
Викаш, да не хаби половин лъжица бульон, при пълна тенджера.... Wink

# 553
  • София
Тези жени, които веят коси над тенджерите, явно и вкъщи така готвят. Аз дето съм с коса над раменете, винаги я връзвам. И много ми боде очите това, неприятно ми е.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 09:54 от Аглея

# 554
  • Пловдив
Тези жени, които веят коси над тенджерите, явно и вкъщи така готвят. Аз дето съм с коса над раменете, винаги е връзвам. И много ми боде очите това, неприятно ми е.
Дори сина ми го забеляза и изрично ме попита защо да с пуснати коси, не ги ли е страх от косми...

Общи условия

Активация на акаунт