🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 132
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • тук и там
Е,как реагира  човека с бульона..Реагира емоционално, както бих реагирала и аз ..Blush.Предвид темперамента ми- направо реакцията ми щеше да е едно към едно като неговата...По-скоро го беше яд на самият себе си,че е допуснал такава грешка..Трябваше да ревне обаче както по всичко изглежда..Поне беше гологлав,не вееше коси  над тенджерата като повечето там..Grinning
За ръцете в джобовете-също мисля че беше неволен жест,намащ общо със уважението-моите наблюдения бяха такива. Да беше направила забелжка на патките отгоре,ама не..Не знам,аз останах с усещане за несправидливост някакво-на някои им направиха отстъпка,към други бяха пресилено  и излищно строги.(вече май типично поведение за Роу,предвид " изборът и за Златната престилка " ).

# 556
Ами, както се и видя, такива емоции ти правят лоша услуга.

# 557
Пълно разочарование беше снощи, почти всички, които харесах на кастингите отпаднаха бързо- бързо. А тези, които се показват само и единствено в един вид кухня продължават. Чудя се, канадката,като я пуснат да готви друго освен веган и прочие десерти как и дали ще се справи? А мис косище? Или просто това ще е тазгодишната концепция?
Май този сезон няма толкова цветни, интересни и.. силни участници, жалко.

# 558
На Виолина(ревлата), най-забелязах косата, защото тя, докато обясняваше пред камерата, как може да се е провалила,
все още готвеше и отмяташе коси зад раменете да ги прибира, после пак пипаше това, дето го сътвори, после пак косите. Така, 3-4 пъти ги редуваше. Все се надявах, някой от журито да й се скара и да й нареди, да си върже косата.

# 559
  • тук и там
Да, така е- печелившо е да ревеш както стана ясно..

# 560
  • Разпиляна във въображението
Както и да се справят шефовете оценяват това пред тях, а не цялостно представяне. Видя се как работят някои под стрес, а в шоуто знаем, че си е постоянен. Е, трябва си и късмет да ти се паднат продукти, които познаваш добре и можеш да съчетаеш креативно, но си трябват и здрави нерви.

# 561
  • София
Роу вчера създаде умишлена и ненужна конкуренция между членовете на журито. Преднамерено заяждане с определени участници и то само от групите на Токев и Михалчев. Освен това от нейната група продължиха 5 участника.

# 562
  • София
Аз мисля, че нямаха равен старт. Трябваше всички да работят с едни и същи продукти и така да изберат 13те. За косите и ноктите съм Rage

# 563
Много ме дразнят вегетарианци като Георги. Заради тях на всички им излиза име на луди калинки и като кажа, че не ям месо и хората очакват да извадя кълновете и лунните камъни и да си зареждам храната енергийно Rolling Eyes
Да не говорим, че ми е супер неуважително подхождането с погнуса към животински продукти, което се демонстрира.
Въобще Силвена си бута някакви модерни, но посредствени алтернативни готвачета напред. Жалко

# 564
Скучен кастинг. Толкова предвидимо всеки Шеф зададе готвене в "ресора" си.
Да не си с умения в surf & turf и да се паднеш в групата на тиквите и фурмите...И обратно.
Единствените симпатични участници засега са ми: Димитър, Александър, Николай и Елени.

# 565
Май само аз не харесвам Димитър, както и останалите двама със златни престилки.
Елени ми допадна.
Роу ми направи неприятно впечатление с това неопитване на храната на някои- превземка.

# 566
  • София
А как разпределиха, кой участник в групата на кой шеф да се падне?

# 567
Не казаха. Дали са хвърляли чоп, дали шефовете са ги разпределили...
По- вероятно второто.

# 568
И мен Роу ме подразни снощи. Имаше дискриминация спрямо някои участници. Защо не каза, че няма да опита и десерта на тая с дългите нокти. Останах изненадана как не ѝ направиха забележка,  аз лично не бих пробвала нищо от тази миска.. Като цяло визията ѝ ми изглежда нехигиенична и я свързвам с друг вид дейност, не готвене.

# 569
Това посочване на любимци на толкова ранен етап в шоуто поставя под въпрос адекватното оценяване от страна на журито.
Макар че аз и в предния сезон очаквах да избутат Лора до победа, а то какво стана накрая....

Общи условия

Активация на акаунт