🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 527
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Добре започнаха. Изненадана съм приятно. Без много натрапени издънки

# 121
  • Варна
Добата и мадамата със шкембето ме кефят, а бива ли за една виетнамска супа златна престилка ?

# 122
  • Sunshine state
Еех, как го чаках този МШ, ако знаете. Направо с кеф си пуснах епизода. Много ми хареса Куин и на мен, и аз се просълзих. 😊 Радвам се, че отрязаха двойката, не ми се гледат лигавщини. 😆
Хареса ми и металюгата също. Тоя Мартин не ме изкефи - навява ми асоциации на натегач. 😜

# 123
  • София

MasterChef - Епизод 1
             Сезон 6 (24.02.2020)

# 124
  • София
Всички, които получиха престилки, ми харесаха. Simple Smile
Само дето не очаквах, че мъфините могат да отворят вратата към МШ. Особено пък с такава наивна декорация. Ама хайде..... шоу е, сеир да става. Simple Smile

# 125
Тъкмо го гледам.Мартин е страхотен, дано получи престилка.После ще наваксам и с четенето.

# 126
И аз не разбрирам защо всички припадат по някаква виатнамска супа.Ясно е че е вътре,заради екзотиката,ама чак златна престилка...

# 127
Всички, които получиха престилки, ми харесаха. Simple Smile
Само дето не очаквах, че мъфините могат да отворят вратата към МШ. Особено пък с такава наивна декорация. Ама хайде..... шоу е, сеир да става. Simple Smile

За цвят Simple Smile А и ще трябва да мине и друг етап преди да продължи напред. Ако не става - отпада.

# 128
Много ми беше интересно снощи, кога ще излъчват Мастършеф, само понеделник и вторник ли?
Харесаха ми всички, които получиха престилки с изключение на ,,красавицата,, , с тези мъфини беше много смешна, за декорацията нямам думи...та яд ме е че пуснаха нея, а не пуснаха сърбина, щеше да е забавно с него.

# 129
Цоп и аз при вас. Сега го гледах и съм доволна. Само малко ме разочароваха с моделката ама..гледам, че всички сме на едно мнение Grinning

# 130
Е нали трябва да има кой да отпадне още в първите епизоди.
Аз си мисля, че за буфер я взеха "красавицата"
Тя пък може да ни изненада Grinning

# 131
Заяви, че готви всеки ден различно за всеки член от семейството си. Маникюрът й обаче ме потриса.

# 132
Ужасна беше,направо не знам защо я взеха.Не разбирам и с какво ги впечатли виетнамката,чак пък златна престилка.

# 133
Защото е екзотика за България.За мен я сложиха за цвят,за това не разбирам защо избързаха със златната престилка

# 134
Mari_Mar, много благодаря! Flowers Hibiscus

Добър старт! Най-много ми допаднаха Добата и Куин.
Моделката със здравословните мъфини целеше да се хареса на Силвена и го постигна.
Харесвам Шеф Михалчев как сладко си похапва, ако нещо му е харесало, а не просто да дегустира Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт