Таз година високосна, нека да е бебеносна! - Бебеправене 368

• 27 734
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Пожелавам ви прекрасен уикенд момичета. Времето е много хубаво, така че му се наслаждавайте.
След доста натоварена седмица в която почти не сме се виждали, с ММ решихме да си отделим днес само за нас и сме си измислили разни забавни неща за правене цял ден. People Couple

# 571
  • София/Севлиево
Добро утро и честит февруари!Нека в месеца на виното и любовта видим много положителни тестчета-и за О,и за Б!
Арвенче, повечето лекарства могат да се ползват до 6 месеца след изтичане на трайността ако са съхранявани правилно.Това предполагам не прави изключение.
Джули, много се радвам,че всичко е наред.
Одри,пожелавам ти много хубави ембриончета на пункцията.
Аз отивам да си доспя,че нощес ходих на дискотека (и аз като тийновета,но пък в тая бяха все хора около и над 30).Беше забавно.
Хубав и слънчев уикенд!

# 572
На ЕЦ, не смея друго и без това винаги съм била с малко шашави хормони, пък сега изглежда се пооправиха. Водех се с поликистоза (недоказано), която "изчезна" преди години, най-вероятно е била само ИР.
Което ми напомня, Рочи, изследвала ли си ИР- извинявай ако си писала, ама не помня. 9 цикъла не е лошо!!  

Няма да може да има трансфер този месец, чакаме заключение от хистерото, но не пречи явно да направим пункция и да видим какво става, опложда ли се не се ли? То е и диагностично.
Като казах на ММ, че ще замразяваме ако се развие добре, той беше много смешен, каза ама да го връщаме бързо, не искал да седи само там Simple Smile Purple Heart
За следващи месеци има идея да вземам нещо (на хапове) да нарастат малко повече фоликули, ама не знам какво е. Ще питам.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 11:21 от Одри

# 573
Добър ден и успешен нов месец ви желая! Вино, любов, каквото и колкото можете, въпросът е накрая да се напълни новата тема с положителни тестове Heart
Одри, тук масово ползват кломифен ( в България известен като клостилбегит) за целта. При мен преди да почнем с “истинското” инвитро стимулирахме леко с Пурегон доза 50 два месеца; нарастваха по два-три хубави фоликула.

# 574
  • Dope Reach
Одри, 4 са, не 9, ама нека от тук нататък да са така, както ти казваш! Grinning С една 9-месечна почивка!
Имам изследвана само кръвна захар, която си беше ок, 2018 почти цялата бях на режим, изцяло изключващ въглехидратите, може и да е спомогнал някакси, но въпреки това нямах нито един естествен цикъл, така че аз изключвам ИР, именно заради нулевите резултати от режима (в това отношение, иначе съм с едни 15 кг. по-малко, аз по тази причина го започнах, де).
Марго, преди около година и половина, преди да ми направят стимулация (като преди инвитро), ми предписаха Клостилбегит, но беше дръпнат от пазара. Пак ли са го пуснали?

# 575
  • София/Севлиево
Клостила има аналог,но му забравих името.По-добре обаче с Фемара/Летрозол/-по-малко странични ефекти има.

# 576
  • Dope Reach
Началото на моята стимулация беше с Фемара, чиято листовка не е за четене... Това е лекарство за рак на гърдата, изрично е посочено, че жени, които все още имат цикъл не бива да приемат този препарат. Това ме отблъсна първия път, след това вече нямаше накъде, но знам ли какво ми е причинила тази стимулация...

И нещо по-позитивно:

# 577
Заинтригувахте ме и разгледах и аз фемара, и наистина е по-добре да не се чете листовката, хаха. Тук кломифен е “златен стандарт” за “узряване” на фоликулите и овулация, смята се, че има минимум странични ефекти. При мен казаха, че няма нужда от него, щом няма проблеми с овулация. Пурегонът понесох много добре, но тя и дозата беше минимална. Единият месец обаче имаше три, а не два фоликула, и понеже правихме опити по график, прекъснахме, заради риска от многоплодна бременност, това при пункция е без значение. Летрозолът е предпочитан само при поликистоза, защото се смята, че тогава има по-добри резултати с него.

# 578
Нямаме + тест за Б затова ще сложа един за О, поне за цвят малко, да предизвикаме съдбата. Уви и двамата с ММ сме болни, аз на куче, много лош вирус върлува, пазете се. Отчетохме се де...утре пак, пък каквото сабя покаже.

# 579
Мацки, не мога да намеря в момента, но кога се правеше изследване за тромбофилия? Имаше ли определен ден от цикъла или няма значение?
Имам много големи съмнения, че нещо има.
Пожелавам ви страхотен месец на любовта и виното!
Февруари си е моят месец, в краят му имам рожден ден. И колкото и да в лют си го обичам и се надявам да ми донесе само хубави неща ❤

# 580
Това е генетично изследване, прави се по всяко време на деня и месеца, защото гените не се променят. Simple Smile
Успех! Дано си “чиста”! ☺

# 581
Вярно наскоро нямаме положителен тест. Аз съм преди цикъл, днес или утре най късно, изхвърлих всички тестове, не съм се тествала и си чакам чинно. Ако закъснее, ще правя към сряда, четвъртък.Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 582
Момичета, малко грубо влизам като черна станция, но чета, че се/ще стимулирате или сте го извършили вече. Наясно ли сте с яйчниковия си резерв? Само обръщам внимание, че ако, не дай си Боже, ви е към понижените стойности, много внимавайте в какви случаи се стимулирате. При изминали безрезултатни месеци и намален запас (независимо от възрастта, че то днешно време намалява и на 30 г.), много бих внимавала със стимулирането, че стреля патроните и няма връщане назад.
Споделям, защото на мен именно АГ искаше да ме стимулира след обикновена фоликулометрия с мерене само на ФХ. Бях вече прехвърлила 35 и от страх звъннах на личната. Тя каза, че това е скандално и неприемливо и ми каза да ходя другаде.
Знам, че сте умни момичета, но човек, като забие в някакви детайли, понякога му убягва нещо важно. Прегръщам ви и ви желая успешен февруари!
Нашите резултати от СГ ще са готови чак във вторник Sad И съм си пропуснала овулацията по графика на телефона. Нещо се е рестартирал, нови настройки и нищо не ме известява. Тъпа работа.

# 583
Сънче, не бях се замислила 😂 Права си, благодаря 😍

# 584
  • Dope Reach
Който се чуди, нямало е положителни, защото акумулираме плюсчета в момента и ще ги праснем в темата накуп!

Общи условия

Активация на акаунт