Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Заглавие на новата тема:

Опции:

# 720
  • Мнения: 50
Привет отново, пак съм аз 😊 М ми закъснява втори ден, но не съм правила тест още. Рано ли ще бъде утре сутрин да направя или да изчакам още 2-3 дни за по- сигурен резултат?

# 721
  • Мнения: 10
Направи още утре ! ..
Защото при мен още от първия ден на закъснението направих тест и беше положителен но едната черта беше бледо розова!☺

# 722
  • Мнения: 25
Момичета, нахлувам с един въпрос. Борим се с едни паразити - т.е  синът ми. Миналата седмица пак се оплака и направо решихме да го водим на специалист детски паразитолог. До сега лекувахме, но все се появяват пак. Та промени човека дозата и схемата на прием на лекарството - дано се отървем най-сетне! НО - каза и ние с ММ да пием Зентел, по схема, превантивно. Естествено споделих за нашите опити за бебе, той каза, да си действаме и че лекарството по никакъв начин няма да повлияе на евентуална бременност. Да, обаче в листовката няколко пъти с тъмен шрифт е написано да не се приема по време на Б или при съмнение за Б. И сега не знам какво да правим. Някой имал ли е подобна ситуация? Лекарят беше съвсем категоричен, че лекарството влияе единствено на черния дроб и каза да си действаме с бебеправенето.
Не се включвам често, но си ви чета! Още не съм ви запомнила по имена, но желая успех на тези с процедурите! На тези с виното и любовта също!

# 723
  • BG
  • Мнения: 2 771
Скачайте в новата темичка, момичета!

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт