Кукудрела бързЪла и микици вързЪла - 98!

• 12 683
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Убуу сте гу пучнале пиеньето, ама заранка на работа требе да съ оди! Кат сте гу пудкаралеее.......не знам ко ши прайти? Я бърдже по креватитье!

А утре рано на гимнастикъ, чи да сти бодри за деня!

# 481
  • София
Айди, Йеле, чакъм тъ дъ мъ учиш нъ асани Kissing HeartLaughing

Ей ни тука, Деме у ина асана, повечку ти и по-малку ас или убратнуту ..ни знам точну Laughing Гуша та Heartbeat  или май та душа пак ни съм сигурна... Утре ша ви кажа любим виц за заека...хаха

Хъше, ти кви сложни премени праиш...пъ някви емотикони ли шти се упъвът ...Ощи съм с твоите премени..ного съм си убава фръц-фръц  Heart Eyes Гуш и за теб

# 482
  • Countryside
Някуй да земи да преведе за тез китайци клипъ със заръките на д-р Радева. Никвъ вуда- о нея е бъкану с микроби,  вируси и сичкуту гад....само ракия, вину и бира... о краен случай може саке.
Ша ви рекна пуд сикрет: сакету йе мноу гадну...

Нерче, малка съм малка съм, колко да съм малка? Joy мъ ас кат Лилиту заковах на 29 и не мърдам! Хем сме с нея на ина дата рудени, мъ на ич немам гласуви заложби ас...Иначи руския е мноу вървежен на запад. Няя ти казвам как мъ гледат завистливу кат рекна чи гу чаткам руския.
Чи и кирилицата я чаткам. Да въ светнъ орта пу свита си мислят, чи кирилицата са я измъдрили руснацити... бива ли  па ич да ни са фалим начи...

Ликувайти съ, чи раутата с тес вируси йе сириозна..

Хъше, къф банцки пусред зима? На Бали ли ша одиш? Фнимавай с короната...

Лабрексчи, кфи са тес гимнастики? Нимоа гу упраа куе горну, куе долну...

А, да и кафету да ви сервирам днескъ

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 06:55 от Сыр

# 483
  • Куциндрел
Хилоу.

За ко ча викаш, сваки? Ша плитем ли?

Аха . Аз почнъх. Joy

Виждам ду де си я дукарала. Joy

Ас пучти дувършвам. Joy

Тюю, днес е пундрелник. Joy

# 484
# 485
Къдя сте бе кукита?Дукуга ша ви чакъм?
нема ли гладни и жедни?

# 486
  • Куциндрел
Ас люпя семе с котка в скута.

# 487
Ас па са разпраям с маймуната да оди да си пише задачите.....

За един час три пъти оди ду туйлетна /уж/ по 20 мин....прайте сметка!!!

..вечи съм тъй!

# 488
Соулче, ни идосвай детиту, да не им пусни удътъ! Ше ги изпише туй задачкити, нема  му избегат. Я прискочи до Съншайчету, чи ква маса й заредилу! Heart Eyes

# 489
  • загубено
Здрасти кукс.

На бързо,тегав ден.
Утре стачка тук. Писнаха ми техните простотии. Всичко ще е блокирано .
Задръствания на макс. М***** стара.

Сирене точно.

Утре ако не убия някой ще дойда. Simple Smile
Кис ви.

# 490
Постижение....написа една задача. Отне му саму 2 часа....

Неркъ, за ко ша стачкуват при тебе?

# 491
  • тук, на мястото си
Здрастеееее!
Яз са занивъм с ино сладко пухчи - бивърчи, болничко горкото, правиха го операция  и при баба на гости за един месец. Неска калпазанка неще да яде, гуляму молини и удариф и пак нище. Ядосва ма,  инат, избира си манджата.

# 492
  • загубено
Соучи.каква задача реши мамин сладък за 2 часа?

Не знам за кво стачкуват,не ме интересува. Тук стачките са национален спорт. Ми объркват всичко наопаки. Няма предвижване.

Алфи,какво става с девойката? Не си споменавала дофтури. Наред ли е всичко?  Стягай се и започвай да и угаждаш,при баба е най-хубаво. Гуш

# 493
  • тук, на мястото си
Нерко, счупена и е долната челюст при раждането, но нашите я разбраха доста късно, едва когато не можаха да паднат млечните зъби. Преди две седмици я правиха операция, сега е някаква желязна планка и трябва да не и даваме да дъвче нищо твърдо, по-течна храна да яде. Още 2 седмици ще е под наблюдение, демек при мене. Цял ден върви подире ми, играе си в двора, само претенции с храната има, не е гладна явно.

# 494
  • Countryside
Въх, Алфи, милата животинка! Да са упраа бържи! Да я лигунтиш, щом е жизнена дори да не хапва е добре. Ще почне. Да й купите гурме да иде!

Нерче, гадну йе със стачкити, ама орта тъй си постигат тяхнуту. Ни мой властимащити да си разиграват коня как си щат. Да стачкуват, ич биля дан ги жалят. Французите месец стачкуваха, чи и поичи но успяха. Неприятно е, но после облагите са за сички (в общия случай). Тей че рилакс и омммм

Общи условия

Активация на акаунт