Кукудрела бързЪла и микици вързЪла - 98!

• 12 678
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Куциндрел
Разни ботъл меджик праа. Joy Joy

# 511
Дажи и котиту научила на туй унуй...

# 512
  • Куциндрел
котиту... оная вечер малката гадюха, вие знаете коя, реши да ми се метне на гърба, щото гонеше една миризливка.
Аз ф това време запържвах една кайма. Така ме стресна и набоде... Направу вече не дебил, ами гранд дебеле съм я повишила. Накрая миризливката кацна на рамото ми, че търчах към балконя да я пъдя. Гърбът ми е на малки ранички. Astonished

# 513
Сесей, то ут обич туй, ут обич! Пазила тъй дантъ изеде оназ смрадливкъ гаднъ!

# 514
# 515
Не знам ут де са навъдиха тез миризливки?!?! Ужас....Цяло лято летят кат хеликоптери некви. Оня ден с прането съм внесла неква гад, ни моа я изгоня 2 часа. Па и не смея да я утрепам, ще ша са разсмърди на умрели катерици....

# 516
  • Куциндрел
Таз година ни миризливките са зазимиха, ни калинките. Цяла зима някоя прилита из нас и Кукудрету подлудява.

То па да не закачиш свакята. Joy

виднаха са нащърбва. Joy

# 517
Не знам ут де са навъдиха тез миризливки?!?! Ужас....Цяло лято летят кат хеликоптери некви. Оня ден с прането съм внесла неква гад, ни моа я изгоня 2 часа. Па и не смея да я утрепам, ще ша са разсмърди на умрели катерици....
ни щье ли да зъпали, миризливкутрепачъ,соучи?

# 518
Цъ, ни ще!!! ...няа биндзин….

# 519
  • загубено
Успях да съ довлеча до у нас.
Ходих 3 километра пеша,висях в задръстване с някъв куку такси шофьор.
Нищо не успях да свърша,докторът стачкувал а часът е от преди 2 месеца уж спешен. Навиках шефката на поликлиниката ,(малиии знам мноу гадни думички на гръцки), с мен викаха още 5 чиляка. Та така...

Сирене,няма безплатен обяд сестро.
Време е мързеливите гърци да поработят. Тук е безумие,то са 13/14/15 заплата,подарък за Коледа,Велигден и лятна отпуска 1/2 от заплатата. Държавен служител не може да се уволни.....и т.н. пенсионата възраст я сменяха 2 или 3 пъти. Ще си платят дълговете и това е. Ако щат да спят пред парламентът.  Инак морето е ок,островите тоже за почивка става Simple Smile
Какво става при вас с вирусът?

Алфи,да се оправя детенце бързо.
Гуш

А и картинки нямам и нет нямам у нас.
Копаят за газ и прекъснали телефоните нещо. Срок от пощата за оправяне 5 работни дни. Как да не ги обича човек.?

Демоооооо,нямаш сърце с тез мекици Simple Smile

Дайте рецепта за мекици? Кат на Дема Simple Smile

# 520
  • Куциндрел
Ей, значи газаджийте не стачкуват, сваки, щом купаят.
Ам ще им е трудно на гърците да свикнат, ама ще свикнат, де ша ходят иначе.

# 521
  • Оптимист по принуда
котиту... оная вечер малката гадюха, вие знаете коя, реши да ми се метне на гърба, щото гонеше една миризливка.
Аз ф това време запържвах една кайма. Така ме стресна и набоде... Направу вече не дебил, ами гранд дебеле съм я повишила. Накрая миризливката кацна на рамото ми, че търчах към балконя да я пъдя. Гърбът ми е на малки ранички. Astonished
Joy

ЛабрИХчиту знам, чий кулинарка, да даде риСептъ Joy

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 18:19 от demmy.

# 522
  • Куциндрел
Joy
Сус, не й давай идеи, само туй остана да напрай. Joy Joy Joy

# 523
Скрит текст:
Успях да съ довлеча до у нас.
Ходих 3 километра пеша,висях в задръстване с някъв куку такси шофьор.
Нищо не успях да свърша,докторът стачкувал а часът е от преди 2 месеца уж спешен. Навиках шефката на поликлиниката ,(малиии знам мноу гадни думички на гръцки), с мен викаха още 5 чиляка. Та така...

Сирене,няма безплатен обяд сестро.
Време е мързеливите гърци да поработят. Тук е безумие,то са 13/14/15 заплата,подарък за Коледа,Велигден и лятна отпуска 1/2 от заплатата. Държавен служител не може да се уволни.....и т.н. пенсионата възраст я сменяха 2 или 3 пъти. Ще си платят дълговете и това е. Ако щат да спят пред парламентът.  Инак морето е ок,островите тоже за почивка става Simple Smile
Какво става при вас с вирусът?

Алфи,да се оправя детенце бързо.
Гуш

А и картинки нямам и нет нямам у нас.
Копаят за газ и прекъснали телефоните нещо. Срок от пощата за оправяне 5 работни дни. Как да не ги обича човек.?
Демоооооо,нямаш сърце с тез мекици Simple Smile

Дайте рецепта за мекици? Кат на Дема Simple Smile

Нер, Дем, ей я на рецепкята, Таниткината йе. Цел ден съ чудя отде ги знам тез микици, ма нал съм на 90% със заспал мозък, пак съ усетих. Малко правеньето им ни мий лесно , ма инак са мноу добри и единиту им йе мноу лесну!

# 524
Малиииии…..мекици ше сънувам.

Общи условия

Активация на акаунт