Кукудрела бързЪла и микици вързЪла - 98!

• 12 668
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Куциндрел
Дий, Маруся!

Ей тъй сте кат видите микички. Joy

# 541
Ко речи, ко?

# 542
  • Куциндрел
Ни дей говори с пълна уста.

# 543
# 544
  • Куциндрел
ифект - микица.

# 545
  • тук, на мястото си
Въх, Соулчи, що си толкуз лоша? Уплаши ма напрау!  Grinning

# 546

….щото Цецъ ми прай забилежкъ!!!!

# 547
  • Куциндрел

….щото Цецъ ми прай забилежкъ!!!!
Ши прая, щото съм кОлтурнЪ.  От кОлтур клуП съм. Joy

# 548
# 549
  • Куциндрел

# 550
# 551
  • загубено
Сирене,какви нови случаи има на вирусът? Тук казаха ,че последните дни има спад в заболелите.
Островите са хубави. Закинтос ок,ама Миконос помислете си пак. Wink
 Ако имате деца с вас,не е много ок.
Сандорини но извън сезона ,е прекрасен.
Керкира най _ зеленият остров.
Има мн варианти.

Ау изпуснах мекиците.
Утре ш дода в ранни зори .

# 552
  • Countryside
Цецъ и Соулчити нещу ноу белтък си фъргът. Фнимавайти...Joy

Нерче, миси за инфоту, с дица сми как иначи. Миконос утпада значи. На Сант(д)орини сме били, ама няма плаж с песък и ноу народ. Иначи хубу. Куга да идим там извън сизона? Ние одихми края на май и беше фраш. Керкира Корфу ли е? Тугас начи Корфу и Закинтос? Родос е супер също, ходили сме за 3 дена през септември. Тас гудина само на отказани резервации ми върви...

Иначи пулужениету с вируса е 50:50. Тамън се успукуиха нищата в Китай и почнаха драмите с други държави. Имам чувството че всички са болни вече, тестовете не отчитали, болните били повече, ама и оздравелите, ама лекарствата за вируса натоварвали сърцето, можело да се разболееш пак, нищо, че си го карал? Напрау нова биология зеха да мислят. СЗО се щурат кат гламави и не знаят какво що, да сме си миели ръцете. Пламнат ли арабските държави и Африка, леле мале. Не знам вечи, почнах да психясвам. Чудя се дали и кога ще е безопасно да се прибираме в България и дали родното здравеопазване ще се справи. То е ясно, че никой не може да бие Китай по крути мерки, но в България определено има дефицит на лекари и болници, ако видим зор сигурно и на лекарства... напрау ми иди да емигрирам в Русия, затвориха граници и нямат нови случаи. Молодец!

Цец, кай ко думат звиздити за вируса, не си трай! Фащай кристалната топка и звездната карта и почвай ретрограден Меркурий, Юпитер, Сатурн...

# 553
  • загубено
Сирене, Сандорини след септември.
Няма хора и е приятно. Плажовете са камъни. Нали е вулканичен остров,затова са и цветни. Ходи ли на вулкана? С корабче с прозрачно дъно.
Керкира е Корфу.
Нищо не казват тук за вирусът.
Ще погледна после в нета.
Лоша работа.
Като гледам обаче екскурзиите за Тайланд, Тайван,  Малдиви .... не са спрели. Че и пътуват смелчаците.
Дано не идва насам.

Ай гутен сабалян.

Coffee Coffee Coffee

# 554
  • Куциндрел
Морнинг.

Сирини, то тук ги изледват за корона вирус тези, които са съмнителни, ама за сега няма заболял.
Иначе този вирус ще си обикаля както всеки друг, то вирус лесно не се трепе, ама нали сега уж ваксина ще произвеждат.

Общи условия

Активация на акаунт