Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 2

• 85 176
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
mikimiki82, да разбирам, че си взела пакет 5 опита, но с твои яйцеклетки, така ли? Би ли споделила на колко години си и има ли разлика в цената от пакета с донорски яйцеклетки?

# 136
mikimiki82, да разбирам, че си взела пакет 5 опита, но с твои яйцеклетки, така ли? Би ли споделила на колко години си и има ли разлика в цената от пакета с донорски яйцеклетки?
Първоначално като видях пакетите и видях че 5 опита са само за донорска Я. Аз исках поне един опит да пробвам с мои. Казаха че няма проблем от тези 5 опита първият опит да е с мои Я и след това другите 4 опита да са с донорска. Като ме прегледаха и видяха какво е положението ми и ми предложиха този вариант-аз да имам стимулация и донорка. Вече какво ще ми върнат незнам. И как ще разбера има ли от моите Я. На 37 год съм. От 26 годишна съм по клиники. На последният ми опит в БГ извадиха 4 Я от които 2 се оплодиха. Заради това сега незнам дали въобще нещо ще извадят от мен. След 2 ми опит в БГ ми махнаха едната тръба. Сега в Киев лекарката каза че вижда че при махането на тръбата са ми махнали и част от яйчника. Аз направо полудях като го чух. То и след тази операция ми се срина АМХ. Вече нямам сили и нерви и заради това се съгласих на варианта който ми предложиха. Цената в договора ни е тази която е обявена от тях в сайта за 5 опита-11 900 Евро.

# 137
# 138
  • Пловдив
Честит празник и на теб, Пухче, както и на всички дами, борещи се да гушкат мечтаното детенце!

# 139
Момичета, каква е ситуацията в момента в клиниката заради вируса. Има ли пътуващи бъдещи мами:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 140
Украйна затварят границите си до 03.04
Предполагам всички първоначални прегледи се отлагат ,относно двойките в процедура ,нека споделят стискаме им палци всичко да мине по план .

# 141
За хубаво или за лошо положението е следното , започната процедура и почти на финала , отменен полет и спиране на лекарствата . Дано тази неприятна ситуация отщуми бързо , за да си се върнем в нормалния ритъм на живот . 

# 142
Ние трябваше да пътуваме днес. Не стига лошия късмет със създалата се ситуация,
ами на това отгоре си скъсах нервите с Райн еър, които се правят на приятно разсеяни, за да не връщат пари.
Полетът ни за днес не е отменен, даже продават още билети, което е прецедент,
при положение че Украйна затвори границата си за чужденци, а те никъде не информират,
че полетът е само за прибиращите се украинци.
Не виждам положението скоро да се оправи, според мен най-рано през май,
а прогнозите са и за по-нататък, но каквото - такова, спрях да се ядосвам за всичко!
Важното е да сме живи и здрави, другото ще се нареди, когато му дойде времето!
Много късмет желая на всички! Hug Heart

# 143
Ние трябваше да пътуваме днес. Не стига лошия късмет със създалата се ситуация,
ами на това отгоре си скъсах нервите с Райн еър, които се правят на приятно разсеяни, за да не връщат пари.
Полетът ни за днес не е отменен, даже продават още билети, което е прецедент,
при положение че Украйна затвори границата си за чужденци, а те никъде не информират,
че полетът е само за прибиращите се украинци.
Не виждам положението скоро да се оправи, според мен най-рано през май,
а прогнозите са и за по-нататък, но каквото - такова, спрях да се ядосвам за всичко!
Важното е да сме живи и здрави, другото ще се нареди, когато му дойде времето!
Много късмет желая на всички! Hug Heart

За отменения полет разбрах от информацията на летище софия ден преди да излетим . Щяхме да летим със Украинските авиолинни . Очаквам да ни възстановят част от  сумата , но това ще стане до 30 дни.
Масове се отменят полети в последния момент . В нашия случай си мисля че е за добро, ще изчакаме колкото е необходимо . Другия вариант дажи е не ми се искаше и да си го мисля .

Успех на всички и ще се радвам , който разполага с нова информация да споделя във форума. Ще бъде полезна за всички .

# 144
И така, имайки честта аз да съм с първия трансфер за тази година, първа аз да се отчета с бременност в 13 седмица. След като получих добрите резултати от пренаталния тест, мога да си поема глътка въздух. Да припомня малко история за себе си - това ми е втори опит в Киев, след като първият завърши с миссед в 9 седмица ( иначе 14 трансфер подред). Още не мога да се зарадвам и успокоя напълно, особено с прокървяванията през няколко  седмици, но така ще е докато не се гушнем с бебка. Успех и кураж на всички двойки! Не се притеснявайте, попаднали сте на правилното място! Съжалявам за сегашното извънредно положение. Много е неприятно.

# 145
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Nellykery, честита радост. Сега спокойна и лека бременност и по малко тревоги, колкото е възможно при сегашното положение в България.

# 146
  • София
Браво, Нели, честити розови гащи Flowers Hibiscus
Стискам палци за лека и безпроблемна бременност Flowers Hibiscus

# 147
  • София
И аз съм от тези които няма да могат да пътуват поради ситуацията. Надявам се зимата всичко да е по добре, и макар и студено да можем да пътуваме свободно. Бях планирала всичко за края на пролетта и началото на лятото.

# 148
Nellykery, благодаря за хубавата новина. 🤗Точно сега имаме нужда от повече такива.
Лека бременност и много радост от сега нататък🍀
Дано ужасната ситуация отмине по-бързо🙏

# 149
nellykery, много, много се радвам!!!
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност чак до термин!
Истината е, че след + тест, пълно спокойствие вече няма😀 Притесняваме се до раждането, и след това продължаваме...Защото сме Майки! Но това са едни сладки тревоги, които нямат нищо общо с онези горчиви терзания отпреди + тест😊
Всичко ще е наред!😊
Ако нещо те притеснява по време на бременността (дано няма), споделяй и ако можем, ще помагаме!😊
Пазете се с бебка!😊

Общи условия

Активация на акаунт