Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 2

• 85 175
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Kupu, и аз бях в твоето положение - задържан фоликул два месеца, ЗЕТ с ДЯ, последни два ембриона. Бях много ядосана на доктора, мислех, че просто “претупва” последния ми опит. Но нещото, което ме накара да го послушам да продължа с опита, беше това, че той ме помоли да се концентрираме върху лигавицата, да го слушам и да престана да чета за аналогични случаи. Е, послушах го Simple Smile. Опитът беше успешен, бременноста лека и щастлива, а на финала се получи едно чудесно бебче. Не знам кога се спука фоликула, но в шестата седмица на бременността го нямаше. Послушай интуицията си. Късмет, каквото и да избереш да правиш!

# 106
  • София
Благодаря ви Deli и Amaretti, честно казано ме е страх да не се спука, нещо много често взеха да ми се появяват такива чудовища - октомври, ноември преди да направя хистероскопията пак бях така, хем пиех трисеквенс, после на своя глава го смених на регулон и кистата се махна. Струва ми се, че това чудо ми обърква хормоните и от там и лигавицата не е ОК.

# 107
  • Германия
Харесва ми затишието след трансфер.
Надявам се скоро да завалят похвалите за положителни резултати, но всеки има правото да сподели или да замълчи от суеверие.
Стискам силно палци на всички момичета, завърнали се от Киев.

# 108
  • Пловдив
И на мен ми харесва Simple Smile Дай боже всичко да е наред!

# 109
Като знаем, че лошите вести стигат първи, наистина е по-добре да цари мълчание известно време😊
А след това списъкът ни с успели да се удвои поне🍀🍀🍀

# 110
Стискам палци на всички, които броят дните до теста!

# 111
Момичета здравейте ,
Моля някой ако пътува тази седмица към Украйна  да ми пише на лични 😊

# 112
Здравейте, момичета!
Казвам се Доника и съм нова във форума, но не и в общата ни съдба.
Имам интерес към тази болница и тези дни само това ми е в главата. Имам познати в Киев, които започнаха да разпитват за болницата (те са медицински лица) и са категорични, че болницата не е добра и всичко в интернет и по форумите е измама.
Имам следните въпроси:
1. Някои от вас споменаха, че са насочени към тази болница от лекари от България - може ли имената на тези лекари?
2. Момичета, тези от вас, които вече са успели - имате вече родено дете или бременност - от кой град сте и имате ли нещо против да си направим лична среща и да изпием по едно кафе за 30 минути? Това би ми помогнали много за взимане на крайното решение!

Благодаря предварително на всички!

# 113
  • София
Зложелатели винаги ще има. Дали ще им вярваш или не - твой проблем.
На първа страница има списък с мами и бременни.
Ако те интересува нещо конкретно, прочети назад темата.

Аз лично съм била 3 пъти досега в клиниката. Шапка им свалям за цялостния подход към проблемите. В София съм била в 4 клиники, които не могат да им стъпят на малкия пръст - нито като организация, нито като репродуктивен подход.

# 114
  • Германия
Доника, аз съм от "ветераните" в Киев с родено детенце. На разположение съм за
разговор.

# 115
  • Пловдив
luckylucky, браво. Нормално е да има хора с предразсъдъци, хубаво е, че има такива, които са готови да откликнат и да проведат личен разговор, за да вдъхнат кураж и надежда.

# 116
Доника,  стана ми любопитно, според познатите ви в какво и защо "болницата не е добра"?
И също, как и от кого са го разбрали, след като клиниката работи само с чужденци? Ще се радвам, ако споделите😊
Аз също съм от успелите там😊
Ако имате въпрос за нещо конкретно, ще ви отговоря дали е така😊

# 117
Искам да попитам deeny17 какво значи "медицински лица" , предполагам медицински сестри, защото ако са лекри, просто се казва лекари. Не съм адвокат на Biotexcom, но моля като задавате въпрос бъдете конкретна/ен и споделете кое не е истина от рекламата и форумите. Единственото, което мога да Ви кажа от опит и не желая да влизам в подробности е, че хората там създават деца. А относно въпросът Ви кои лекари от България са препоръчали клиниката - лично аз не познавам такива. И отговорът е повече от очеваден - те не желаят да си създават конкуренция и да рекаламират или препоръчват, когото и да било, а най-малко клиника в Украйна. Решението си е ваше, но моля не бъдете ултимативнии в желанието си някой да Ви дава обяснения, още повече, че видимо сте предубедени. Аз лично не бих си организирала среща на кафе за подобни разговори.

# 118
  • Пловдив
Ама тя Доника хвърли бомбата и си изчезна. Както преди време една дама писа,  че имала негативно инфо за клиниката, но като се потвърдяло щяла да пише и от тогава никаква я няма и нея.

# 119
elsefi, въпросната дама писа след това пак😊

Общи условия

Активация на акаунт