Чудесни сте 
Не знам дали ще успея да го изгледам, вие вече сте напреднали с анализа

Приятна вечер !!

Благодарение на Теменужка Христова и mariana51 вече и аз мога да пиша тук,за което още веднъж огромно благодаря момичета
Първият ми тур. сериал беше с него (КВФ)и от тогава си ми е номер 1 в списъка на тур.актьори до ден днешен
Отдавна си мечтаех да видя Енгин и Неслихан в един проект и най накрая мечтата се сбъдна
И двамата са актьори с главна буква за мен и е голямо удоволствие да ги наблюдаваш заедно в момента.Аз да си призная, за сега гледам сериала единственно заради тях( с други актьори не бих го гледала)Нито сценария ме впечатли до сега нито поднасянето му,но се надявам това да се промени...Много викане имаше в предните 3 серии та малко насила ги изгледах...добре че укротиха малко Санджар в 5 серия че ми идваше в повече това викане...Много сложен герой си е избрал Енгин този път...чак ти идва през екрана да му цапнеш един
Незнам сценаристите какво искат да постигнат но прекалено черен го направиха Санджар и прекалено идеален Гедиз...Ми то е нормално при такива написани герои хората да искат двойката Наре-Гедиз,да но сериала не е за тях!!!Поне дано са приключили с очернявянето му и да започват да го избелват малко по малко въпреки че как ще стане това реално незнам,трябва доста да се потрудят за да стане това и да го заобичат зрителите...Притесняваме това че предният сериал на тези СЦ е също с насилие...не съм го гледала, но съм чела за това та даже ги бяха глобили за това ако помня добре...Другото което ме притеснява е че все повече и повече хора искат двойката Гедиз- Наре.Това НарГед навсякъде ме вбесява вече,където и да влезеш колажи и тагове с тях...Рускините не ги броя,нито чуждите фенове..те да си искат колкото искат!!!Но има вече и много турци между тях това вече си е за притеснение...Да не забравяме че сериала се снима първо за турските зрители и после вече за нас.Ако само заплашват че няма да гледат ще е добре,но ако спрат да гледат ще стане зле,всички знаем че няма ли рейтинг няма и сериал това е истината! А рухне ли рейтинга ще трябва или да им дадат това което искат зрителите,тоест Наре-Гедиз или да закрият сериала ето това изобщо не ми се иска!!!Искам поне 2 сезона с тях,и без това отцъстваха от екрана толкова много време...Бях чела някъде че сценария е готов до 23 серия,дано си вървят по него и не променят нищо заради фенове...Въпреки че тур.СЦ започват с една задумка но в движение променят всичко според гледаемоста...заради тези скапани рейтинги развалят сериалите и се получава едно нищо накрая....Ох колко ми липсват старите тур.сериали с хубавите сценарии...Та като говоря за сценарий да се върна на нашия...Според мен има доста нелогичности до сега:Наре се хвърля от скалите но не само оживявя,едвам събраната на части Наре и дете ражда даже...То вярно че гледаме турски сериал,но не и фантастика обаче!Турската медицина в сериалите е за Оскар!!!Толкова бързо оздравяват всички,че даже белези не им остават..че чак и с куршуми в главите се разхождат без никакъв проблем
Както и да е де, сериал да има...Второто е че Наре отива и дава дъщеря си на Санжар,без да има той никакви права над нея по документи(пак щеше да я вземе обратно посланника -дядо и)Майката на Санджар ни я представят като много особена, с вирнат нос до тавана,и алчна за пари ми се струва,а избира толкова бедна снаха че и с такова семейство..не ми се връзва това на мен!И най абсурдното за мен е че едно изнасилено момиче никога не би отишло на следващия ден и то,(толкова щастлива,с усмивка до ушите)да си легне дори и с любимия си човек!!!Това за мен е абсурд!!!!И единственното което измислиха СЦ е че е била в шок!!!Ами немога да го повярвам аз това и за това и аз съм в шок от техния сценарий
Какви ли не глупости ще гледаме още заради любимите си актьори!!!! Да ви кажа че актрисата играеща майка на Санджар ми е много неприятна...Не съм я гледала никъде другаде досега и немога да преценя дали самата актриса е слаба...или е вината на режисьора!!!Но играта и е много дразнеща за мен.Докато от малката сладурана Берен(Мелек) съм очарована
Много талантливи деца в Турция,толкова малки а играят толкова добре че се и вживяват в ролите си,възхищавам им се браво!!!Ох спирам че стана много дълъг поста ми...И май доста объркан стана ама така е като пишеш по нощите(голямо безсъние ме гони тази вечер) Повече за сериала утре...Не съм ви чела днес че нямах време,но утре ще ви изчета с удоволствие
Видях че е излязла и 5 серия с бг суб,та хиляди благодарности на целия екип който превежда сериала

Препоръчани теми