Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 391

• 48 134
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Burgas, Bulgaria
А бе що не спи с жена с и тоз Яха, тъй и не разбрах 🙄😂 Съсипаси гърба да спи по земята и разни дивани

Щот' жена му го кара да си носи халката, а той в знак на протест отказа да си изпълнява съпружеските задължения Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Чок сачма, нали...? Ама ме кефят. Hands Clap

# 586
Много дълго писмо е написала Наре, какво толкова разказва...

# 587
Браво на позналите - че Санджар е "дал" онези пари на Акън.
Като цяло серията разкри доста неща от миналото.
Обаче на Санджар наистина думата е закон. Не прости на майка си, за поръчката.
Сърцето му се скъса, но я изгони.

Да видим сега "онзи как му беше името"  от затвора дали ще мъсти и той на Санджар?
Мюге наистина голяма бяла птица - дали Акън ще хукне след Наре и ще я остави да си чете отново учебниците по психология за да схване какво аджеба се е случило.
Доста въпроси - очаквам фраг.

# 588
  • Pleven, Bulgaria
Лилимс,доколкото аз разбрах<още преди 8 години Санджар му е прехвърлил тези милиони на сметка или нещо такова и го е натопил.Не разбрах точно защо обаче.

# 589
А бе що не спи с жена с и тоз Яха, тъй и не разбрах 🙄😂 Съсипаси гърба да спи по земята и разни дивани

Щот' жена му го кара да си носи халката, а той в знак на протест отказа да си изпълнява съпружеските задължения Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Чок сачма, нали...? Ама ме кефят. Hands Clap

😂Той пак да не ги изпълнява, ама да си спи на леглото

# 590
Не разбрах, защо  полицията търси Акън?

За откраднатите пари, Санджар е организирал следите да водят към Него
 Аз съм шах и мат, къде отива Наре и свършва ли сериала

Благодаря

# 591
Лилимс,доколкото аз разбрах<още преди 8 години Санджар му е прехвърлил тези милиони на сметка или нещо такова и го е натопил.Не разбрах точно защо обаче.
Как така ще му прехвърля толкова пари, нали са враждували, с превода може би ще стане по- ясно...

# 592
  • Пловдив
Май някои не са гледали още еп. 6 и еп.5.
Страхотна серия отново.
Наре сподели на Гедиз, че ще вземе дъщеря си и ще изчезне...
Когато обеща уж на Санджар, че приема условията - той да и наеме дом и си стиснаха ръцете.

Но, чакаме трейлър.
Предполагам, че Санджар и Гедиз ще я прихванат на летището. Или само Санджар.
А как наказа майка си....

# 593
  • Burgas, Bulgaria

😂Той пак да не ги изпълнява, ама да си спи на леглото
Значи тя тогава трябва да спи на земята. Щото той отказва да е с нея в едно легло.

# 594
Като стана въпрос за пари, онез в гардероба на Дуду ги мисля 🤓 Или Наре си ги взе и отпраши със самолета

# 595
mamsity драмата е голяма на Яха и Елван, не е чудно, че нямат деца, поне проблема не е здравословен, а изглежда технически 🙂

# 596
Наре изпрати ли съобщение на Акън ,че заминава ???

# 597
Наре изпрати ли съобщение на Акън ,че заминава ???

Да

# 598
  • Пловдив

Сет.

Като стана въпрос за пари, онез в гардероба на Дуду ги мисля 🤓 Или Наре си ги взе и отпраши със самолета

Къде ти дойде на "мислата" - смея се с глас.

# 599
  • Pleven, Bulgaria
Да си призная,мъчно ми стана за Халисе ханъм...Вярно,виновна е,заслужила си го е,но ми настръхна косата.А тя добре изигра сцената.Да я съжалиш...Е,в следващата серия пак ще и се ядосвам,но сега ми домъчня.Така да прекършиш връзката с майка си не е лесно.Горкият Санджар.Е как да нма доверие на някого?Трудно ще му е да се научи да разбира,да се доверява,да прощава....

Общи условия

Активация на акаунт