летище Франкфурт

• 1 305
  • 14
  •   1
Отговори
Моля  ви, как се стига от терминал 2  до летищната гара Франкфурт за пътуване с високоскоростен влак ICE

# 1
Най-удобно и лесно е с shuttle bus между терминалите. Спирката на Терминал 2 е по средата между D и Е, като излезете от транзитната зона просто вървите все напред към изхода. Пътува на всеки 10 минути между 5.30 и 23.30. Като слезете на Терминал 1 /Fernbahnhof не отивате към Терминал 1, а в обратната посока влизате и по ескалатора се качвате към ръкава за гарата. Повечето пътуващи с шатъла са обикновено в нея посока, няма как да се объркате.

# 2
terminal 2 има skyline  с терминал1 т.е. следиш табелките skyline  и се паркираш на терминал1
там следиш табелките Fernbahnhof там са ICE тата и не е близка. Другите са SBahn , RBahn t.e.  локалните влакчета. те са на друга гара и по-близка.

# 3
БЛАГОДАРЯ БИ

# 4
# 5
  • София
Някой знае ли защо от април няма полети на Wizzair  до Франкфурт?
Днес отварям да видя цените за май месец и хоп изненада, пише след април няма налични полети?

# 6
  • Deutschland/HE
Уиз спират да летят от Франкфурт, изтича им периода за плащане на ниски летищи такси. Те бяха продали билети до края на юни и сега връщат пари или пренасомват към други летища (Дортмунс, което е доста далече). Не съм проверявала, но май се връщат на Франкфурт Хан.

# 7
  • София
Уиз спират да летят от Франкфурт, изтича им периода за плащане на ниски летищи такси. Те бяха продали билети до края на юни и сега връщат пари или пренасомват към други летища (Дортмунс, което е доста далече). Не съм проверявала, но май се връщат на Франкфурт Хан.
Няма във приложението подобна дестинация.

# 8
  • Deutschland/HE
Да, наистина няма. Жалко... Сега и Луфтханза ще вдигнат цените.

# 9
Вдигнаха ги вече. Ако преди се намираха полети с Луфтханза за 60 евро без багаж в едната посока, и  20 евро ако се добави и връщане, сега цените започват от €101,57 в едната посока без багаж.

# 10
много са еко и е еко да не се лети толкова ... затова . майтап.

# 11
Здравейте, ще съм много благодарна, ако някой успее да ме насочи и помогне. На 09.05.2023, трябваше да летим следобед от Франкфурт Хан за София, но от Wizz Air ми промениха часа на полета и сега трябва да сме в 06:00 на летището, а хотела ни е в центъра на стария град. Автобусите са или в 02:20 или в 6 часа, което за децата от групата, ще е ужасно преживяване. Моля за съвет как да се придвижим, група сме от 6 възрастни и 5 деца. Рентакарт не е опция, тъй като, това, което намираме е, че е за поне 3 три и изискват кредитна карта, с каквато не разполагаме.

# 12
  • Deutschland/HE
Здравей! Миналата седмица пътувахме от Хан и видях, че има микробуси за трансфер от Франкфурт. Бързахме и не можах да снимам фирмата, но потърси в интернет и със сигурност ще ти излязат.
Друг вариант е да нощувате последната вечер на летището, има хотел и на самото летище и в градчето до летището.

# 13
Здравейте, билета мине закупен от Usit colours и утре сутринта пътувам от Сф за Франкфурт интернешънъл.
На Летище София ще си чекирам багажа и бордната карта, но на билета Франкфурт-Торонто пише online check-in.
Само онлайн ако се чекирам може ли с QR код да мина на летището или трябва разпечатана бордна карта?
С Еър Канада ми е втория полет.
Благодаря предварително за отговорите .

# 14
Здравей! Миналата седмица пътувахме от Хан и видях, че има микробуси за трансфер от Франкфурт. Бързахме и не можах да снимам фирмата, но потърси в интернет и със сигурност ще ти излязат.
Друг вариант е да нощувате последната вечер на летището, има хотел и на самото летище и в градчето до летището.
Благодаря, дублирахме си последната нощувка и запазихме хотел в близост до летището, като си взехме и трансфер с flibco за възможно най-късния час - 20:30 предишната вечер, за да сме сигурно, че ще успеем за полета сутринта, а и да могат децата да се наспят!

Общи условия

Активация на акаунт