Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 489
  • 754
  •   2
Отговори
# 90
Пробвала съм я, но все към Мак посягам. Paint pot + glitter glue на NYX да ми любимата комбинация, а paint pot-а ми кара втора година и няма изгледи да свърши скоро-всеки ден съм със сенки.

# 91
Може ли да ми препоръчате кремообразни сенки, за предпочитане да не са матови Simple Smile За Стила знам. Нямам кой знае какви ограничение в бюджета, но да не са по 100 кинта бройката Smile

# 92
  • София
От опит бих препоръчала сенките в бурканче на Marc Jacobs Purple Heart На ръка съм тествала и ми допадат и Hourglass.
Сетих се и за сенките в буркан на Touch In Sol (те са много силно металически). Имам ревю в блога, но май не е прието вече да се слага линк, така че ако искаш потърси в търсачката Relaxed

# 93
А тези на Touch In Sol кремообразни ли са? Cream Peach много ми хареса, но не е наличен в Selfridges Sad

# 94
  • София
Хм, ами не са типичните кремообразни като на Charlotte Tilbury, например. По-скоро са като пресован глитър, но си я имат кремообразната консистенция.

# 95
Ще чакам значи да ги заредят. А какви са ти впечатленията от Шарлът ?Relaxed

# 96
  • София
Не съм ги пробвала на Шарлът Relaxed Точно този тип класически кремообразни сенки все ме плашат, че много ще се събират в гънките на клепача.

# 97
Аз ще взема да поръчам едни за всеобщото благо Smile И ще споделя после Simple Smile

# 98
Аз ще взема да поръчам едни за всеобщото благо Smile И ще споделя после Simple Smile
Чедо, не искам да те обиждам на възраст Grinning но твоят опит с които и да е мазни сенки няма да е много релевантен за някои от нас тук!
Въпрос на бръчки, не на игра Grinning

Но ти си купи ШТ де, за собствен кеф! Grinning

Много ме е страх от кремообразни, та чак не помня кога за последно съм тествала. Може би греша!?!

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 17:06 от Agent Provocateur

# 99
  • София
Аз съм фен на сенките в бурканче на Шанел.
3то бурканче ползвам.

# 100
Както казах вече, нямам особени проблеми с трайността на сенките, нито паднал клепач, нито особено много бръчки- обаче кремообразните сенки въпреки това не са моето нещо...Използвам ги за база Joy Но ако има някакви които след нанасяне съхнат може би бих им дала шанс... Thinking

# 101
Аз съм фен на сенките в бурканче на Шанел.
3то бурканче ползвам.
И аз ги обожавам. Имам почти всички.

# 102
Както казах вече, нямам особени проблеми с трайността на сенките, нито паднал клепач, нито особено много бръчки- обаче кремообразните сенки въпреки това не са моето нещо...Използвам ги за база Joy Но ако има някакви които след нанасяне съхнат може би бих им дала шанс... Thinking
Пейнт потовете на Мак съхнат.
Паци, пробвай кремообразните от палитрата на ЪД, която и двете имаме, скоро го направих, не бяха лоши.

# 103
Отзиви за сенките на NYX? Имам две техни единички и ми се видяха леко прашливи, но съм ги ползвала по веднъж.
Утре или тия дни мисля да намина през новия им магазин та се чудя какво да си взема. Набелязала съм си очните линии - Епик и гелообразната.

# 104
Агент, моята кожа на клепача също не е прекрасна. Дяволски завиждам на Teni Panosian! Че тази жена,като си затвори окото кьорава гънка няма,като платно ѝ е направо Heart Eyes
Днес счупих тъпомери откъм покупки. Поне при мен кофти ден=празен портфейл!

Общи условия

Активация на акаунт