Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 492
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Ако обичаш, някои от нас сме те виждали на живо- и клепач си имаш, и гънки си нямаш. ❤

# 106
Пацолина, какво си купи? Blush
На мен ми пристигна вчера троен сет розово злато на Анастасия - Modern renaissance, Soft glam, Norvina. Modern renaissance я имах преди време и я продадох, сега мисля да си запазя тази от сета

# 107
Ако размислиш-свиркай, взимам я.

# 108
Сет от сенките под формата на стик на Laura Mercier, Charlotte Tilbury от сенките в бурканчето,спирала и четка за фдт.....

# 109
Ехе, ти си направила вече пазара, аз мислех да ти препоръчам Colourpop super shock shadows единичките, много са добри.

# 110
Още една интерпретацiя на романтичен грим - и на таз девойка съм фенка и от нея ще излезе голяма звезда! Прекрасната, съвършена Луси! Ако има справедливост на таози сват трябва да и дадат ролята на Даяна в "Короната" - 100% английска роза!
PS OMG, OMG - тя била родена в САЩ!

https://www.buro247.sg/beauty/insiders/lucy-boynton-s-oscars-201 … omantic-look.html

Много се дразня, че не мога да ембедвам ИС видео!
https://www.instagram.com/p/BuSV6SxHynQ/
И ИС акаунта на нейната гримьорка:
https://www.instagram.com/explore/tags/jobakermakeupartist/

Кой каза, че се е впечатлил от Приянка без грим? Положително или отрицателно!?! Все пак помним, че тя стартира кариерата си като Мис Свят, нали Wink

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 04:33 от Agent Provocateur

# 111
Nia, коя е базата на Мак?

# 112
Мак paint pot- не е база, а кремообразни сенки, но масово се използват за база. Тези дни ще си взема и по-тъмни цветове, за да ги използвам като кремообразни сенки, да метна малко блясък отгоре и да съм по-бърза в сутрешната си рутина, взех идеята от любимия Hindash.

# 113
Прекрасни сте всички, момичета 😍 И аз се осмелявам да споделя снимка от мой любим романтичен грим с Худа Ню Нюд:

# 114
Като стана въпрос за кремообразни сенки, аз останах много впечатлена от Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow. Тествах ги в магазин едновременно с тези на Mark Jacobs, които бяха на съседната гондола и определено тези на Hourglass "спечелиха" сърцето ми Smile
После обаче започна голямото чудене кой точно цвят да си взема и в крайна сметка се спрях на лимитирания коледен сет с три цвята в мини вариант.
Чудесна текстура, много блестящи - който не обича блясък, определено трябва да стои по-далеч, трайни, ефектни. Когато си ги купих, моментално подарих двата цвята на Стила, които имах.

# 115
Wow! Голяма красавица си ни и ти, Голфо и гримът ти е не само много нежен, но и много ти отива + абсолютно безупречно изпълнен, но си признавам, че покрай италианския ти ник 10 сек гледах отражението в стъклото и се мъчех да разбера това Италия ли е Simple Smile
PS Това лято бяхме за няколко часа в Италия (езерото Комо). Винаги с огромно удоволствие пия и гледам жени и коли по тези земи! Grinning

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 17:44 от Agent Provocateur

# 116
И аз Joy
Агент, имах предвид, че е голяма разликата с и без грим на Приянка. Доста приятно излъчване  има и по двата начина Heart Eyes

# 117
Някоя от вас ходили в магазина на NYX днес? Аз минах през Парадайз, но бях с ММ и не исках да му причинявам инфаркт.
Иначе днес съм с едно тюркоазено от зебра палитрата на Revolution, но ми беше лошо осветлението и снимки нямам. Депресирано ми е и ме влече към кич...

# 118
Аз бях.

# 119
Нещо интересно, например Sabrina серията?

Общи условия

Активация на акаунт