Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 536
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Имаше много хора и не съм разглеждала подробно, магазинът не е голям и просторен. Не знам за тази серия.

# 121
Голяма красавица си ни и ти, Голфо и гримът ти е не само много нежен, но и много ти отива + безупречно изпълнен, но си признавам, че покрай италианския ти ник 10 сек гледах отражението в стъклото и се мъчех са разбера това Италия ли е Simple Smile

Ох, колко си мила, Агентче, изчервих се... Kissing Face Не съм в Италия в момента за съжаление, макар че ми се иска... В отражението в стъклото най-много да видиш малките сиви безинтересни улички в центъра на Варна 😬

# 122
Имаше много хора и не съм разглеждала подробно, магазинът не е голям и просторен. Не знам за тази серия.
Ясно, аз за това и изчаквам малко. Sabrina им е новата серия, от едноименния сериал на Netflix, палитра и червила. Нищо особено, но ми харесаха цветовете на пръв поглед.

# 123
Влизам да споделя за жестоко спирално откритие, защото си заслужава да се направи и извън темата за спирали- pur cosmetics big look. Не цапа, маже, рони, слепва. Много съм доволна.
Доволна съм и от очната линия на КВД, обаче взех dagger. Супер наситена е, малко е лъскава и се нанася доста тегаво, но не мърда. Добра покупка е, ще се боря с техниката.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 13:01 от Анонимен

# 124
Абсолютно на 300%. Снимките даже не показват реално, на живо Ния изглежда все едно има изкуствени мигли.

# 125
Откъде е тази спирала? Цена, има ли я в БГ?

# 126
Няма я в БГ, но в събота заминавам за 10 дни в няколко държави, ще погледна колко струва и който я иска може да ми пише на лични.
Есмералда, твоят коментар на живо за миглите ме накара да пърхам още повече.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 13:02 от Анонимен

# 127
Абсолютно на 300%. Снимките даже не показват реално, на живо Ния изглежда все едно има изкуствени мигли.
Който е правил опит да си снима миглите, мисля и от снимката ще разбере, че миглите на NiaV са страхотни.
NiaV, разкошен ефект, ще ме караш да я търся сега! Иначе, за мен и "рошавите миглета" изглеждат супер!

# 128
Ния, много си красива! Много ми харесва визията ти на втората снимка, а миглите са наистина като изкуствени Heart Eyes

# 129
Благодаря ви!
Light Beam, потърси я, доколкото си спомням не си в БГ, аз определено ще подновя. От един юкейски блог/форум в който пиша понякога ме информираха, че мога да я намеря в Италия и Мюнхен, ще я търся. Някой пробвал ли е и друго на марката? Така и така ще съм там...
И за да се придържам към темата моля за идейки за алпийски грим, с който да се подвизавам из apres ski заведения. Гардеробът за там така и така няма да го уцеля, поне на физиономия да го докарвам.

# 130
Спиралата я има в Beautybay. Heart Eyes

# 131
Спиралата я има в Beautybay. Heart Eyes
Коя е тази прословута спирала?

# 132
# 133
  • Варна
Един семпъл грим от мен

Начинаеща съм и не е нищо особено   но много ми допада наситено брокатени сенки в началото на окото.
Дали най - добрият избор са течни брокатени сенки или ?

Това е любимата ми любителска палитра , а тези по средата са ми фаворит , нещо подобно търся да си закупя , ако имате препоръки , ще се радвам.

Леле... какви очи! Благородно завиждам! Тази палитра и аз я заглеждам, много ми харесват цветовете, а и самата опаковка отвътре и отвън. Иначе имам Forever Flawless Eyeshadow Palette - Optimum и съм доволна. Струват ми се издръжливи сенките и не особено прашливи.

# 134
  • Dope Reach
Тук ефектът идва от очите, не от грима. Ако аз си сложа същия грим, няма да има същия ефект. Grinning
paranoir, коя е палитрата?

Общи условия

Активация на акаунт