Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 537
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Да, и това оказва влияние, но мисля, че и двете грим визии са подходящи и на кафяви очи. Особено първата.

# 136
  • Dope Reach
Вероятно на по-интересни кафяви очи, моят поглед е малко кравешки. Joy Ако бяха по-различен цвят, щеше да е удачно. За да не е офф, споделям един малко по-скорошен грим, семпличко.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 20:40 от bubanka

# 137
Rochellka, страОтна вежда извади! Много хубаво излъчване! Heart

# 138
Аз кравешки поглед не виждам..... Много си хубава.

# 139
Прекрасна си! Тези вежди ❤❤❤

# 140
Rochellka, сподели первилото кое е, моля ☺️

# 141
  • Dope Reach
Благодаря ви, момичета! Еми, за мене си е баш кравешки, може би най-вече си личи в анфас. Joy
Брийд, комбинация е от тези два продукта:

# 142
Невъзможно е да имаш “кравешки” поглед с подобни вежди.Жестоки са

# 143
То цялата жена е много красива, с тези комплименти за веждите изглежда сякаш само те заслужават внимание. Но всеки гледа каквото си няма Wink закачам ви! Аз лично ахнах завистливо за косата и Grinning

А на вас, мадам Rochelka, ще ви кажа, че познавам не по малко от 100 синеоки блондинки от англо-саксонски произход, които биха убили човек да имат вашия "кравешки поглед"... както току що казах - кой каквото си няма Wink

# 144
  • В полите на Пирин планина
Rochelka, много си красива! Италиански тип. Погледът си е съвсем наред, даже!

# 145
Rachelka, красавица!!!!

Аз исках нещо да ви напиша, така лирично.  Grinning
Скрит текст:
Имам 4 колежки в офиса около една възраст. Аз съм най-малката. Обаче две от тях се гримират, другите 2-не. Ходихме на събиране заедно и поискаха да ги гримирам. Абсолютно не казвам, че съм способна или нещо подобно. Обаче, двечките, които си се гримират всеки ден им направих нюд грим - златисто с тъмно кафяво в края на окото. Обаче при другите две, коете изобщо не се гримират реших да си направя малък експеримент. Нека кажа, че те дори и фдт не носят в ежедневието. Направих им абсолютно (от части) идентичен грим като на другите две. Еми, те направо "светнаха" за мен лично. Не че им промених излъчването или неко подобно. Ама едната има очи тип "на кошута", другата е блондинка с пъстри очи. Аз, въпреки че не ги гримирах кой знае колко добре се изумих как грима променя човека. Наслушала съм се на: "Аз искам да съм натурална." и "Не искам боя по лицето" и други подобни. С тази дълга история искам да кажа, че точно тези две мацки изпъкнаха и бяха повод на ахкания, не защото иначе за грозни или нещо подобно, а защото гримът наистина е нещо п-р-е-к-р-а-с-н-о! Не бих пуснала техни снимки тук, обаче много ми се иска. И си ви гледам тук като пускате някоя готина снимка и си мисля, как нещо малко, като грима например може така да направи хората по-уверени. Точно тези двете мадами, толкова много се харесаха, че сега слагат спирала и червило всеки ден. Не намирам за лошо да не се гримираш, но няма лошо и в това да го правиш. Това ви го пиша, защото се срещнах днес с една съученичка и ми каза едни неща, по повод ежедневното ми "мацотене" и бръчките, които ми се появили. Grinning Стана ми ясно, че една дама, която има по-нежна психика от моята би се обидила на тези тъй "желани" коментари. И се замислих за грима като цяло.

Няма как да не кача и аз някоя моя снимка.
Скрит текст:

Носът ми както и да го "рисувам" все ми изглежда голям. Затова си го оставям на произвола и .. това да ми е чара. Grinning

# 146
LeiToMe, чудна си, "големият нос" е само във въображението ти.
Ти като дъщеря ми, когато я уверявам, че е прекрасна. Тя вика: "Мамо, аз имам същия голям нос като твоя." Laughing

# 147
  • Dope Reach
Явно съм имала good eyebrow day на тази снимка, понякога се рунтавеят и не мога да ги оправя!
Благодаря отново, прекрасни сте и сте ми вдъхновение, качвайте повече снимки!

Лай, и аз не мога да възприема това "Искам да съм натурална". Очевидно в тази тема сме се събрали момичета с подобно виждане по отношение на грима, но държа да отбележа, че според мен става въпрос за нещо от рода на "Не ми се занимава". Вероятно вече всички са наясно с no makeup грима, това би било най-подходящият вариант за жена, която не харесва тежък или дори грим със средна интензивност. Все пак важно е да подчертаем красивите си черти, а не да ги утежняваме. Особено предвид фактора възраст. Вече съм на 30 и предпочитам да оставям тежката очна линия за специални случаи, в ежедневието наблягам на малко по-обемни мигли и да внимавам червилото да не е изтрито, тъй като професията ми се състои в това да плямпам по цял ден.

П.С.: И аз не виждам големия нос, да ти пратя една снимка в профил да видиш кво значи голям нос и да престанеш с оплакванията. Grinning

# 148
Аз пък съм вече на 40+ и забелязвам, че кожата ми е по-хубава, когато ползвам ВВ крем или ФДТ. Имах период, докато бях в майчинство, когато излизах само по дневен крем и слънцезащита, но сега сякаш продуктите създават бариера срещу прах, замърсявания и т.н. и кожата ми е доста по-добре.
Отделно, че почти не си позволявам да излезе без спирала - миглите ми са дълги и сравнително гъсти, но руси и ако не ги подчертая съм като измита чиния. Разликата е такава, че понеже сутрин първо водя марката на градина без грим и после се връщам да се дооправя на спокойствие вкъщи преди работа, веднъж, като я вземах, сестрата ме попита дали си слагам изкуствени мигли. А аз просто имах спирала. Та минимумът ми е спирала и цветен балсам или червило. Така че гримът подчертава или коригира някои черти и няма нищо лошо в това да се гримира.

# 149
Хе хе Grinning Обичам си големия нос Grinning Мисля, че идеално си пасва на кръглото ми лице- щом ММ забеляза носа ми доста след сватбата Joy Някак не си се представям с друг нос. И така като каже някой, че нещо не си харесва носа ми става странно- досега аз не познавам човек който като видя и да си  помисля "колко му е голям/малък носът". Все пак, не сме само носове, очи, вежди, устни Stuck Out Tongue Winking Eye
По повод миглите- моите са нормални, средна гъстота, не са необичайно дълги, светли с руси връхчета.  Т. е. каквото и да им подчертавам си е (почти) все тая. Grinning Моят минимум на грим е гланц (с или без нюанс/перлен) и съвсем леко молив на очите, в ъгълчетата. Евентуално съвсем минимално количество фдт и руж, коректор под очите (за тъмните петна). Това ми е достатъчно за свеж вид. По-добре ми е само с малко молив (без спирала), отколкото без молив и със спирала. Но ружът е нещо което доста освежава лицето. Когато слагам повече грим пак съм пестелива в количествата, като цветове избирам нюдове или лилаво-синя гама. Спирала също слагам пестеливо (освен по някакви много специални поводи)- светъл тип съм и това ми е единственото нещо в черно, най-тъмният ми молив е тъмно сив.
Рошелка, колко приятно излъчване имаш и наистина хубави вежди!

Общи условия

Активация на акаунт