Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 568
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте. Следя темата и аз. Сенки обичам да ползвам, без спирала не излизам, просто миглите ми не го позволяват.
Не правя тежък грим на кожата на лицето, защото хем не знам как, хем ми се ще да съм си естествена. Нямам идеална кожа и цвят, но и нищо фрапиращо за прикриване.

Наскоро пак си взех ББ крем, еми съвсем различно става лицето, но пак не ми се иска да го ползвам нон стоп.
Та поста ми е провокиран от предния за ружа. Едно време и аз имах от онези перли, които нанесени стоят супер за завършек. Дори вчера гледах в каталога на Avon няколко вида.

Хайлайтъра не е руж, нали? Дали нещо такова да си взема като отида до Лили или ДМ, или да си търся руж?
Хайлайтъра не е руж, той е блясък, който се поставя на изпъкналите части на лицето, за да "светне" - в горната част на скулите, нос, чело, брадичка.

# 511
Аз обожавам хайлатъри, любима ми е палитрата на Есенс go for the glow. Чудя се дали да си купя и на Революшън хайлайтър, някоя ако ползва да каже струва ли си.

# 512
  • София
Аз имам това и си го ползвам редовно. За мен е доста приятен продукт, но никога не съм имала скъпи хайлайтъри, за да дам обективна оценка

# 513
Аз имам хайлайтър на Революшън. От тези в кръглите (прозрачни отгоре) опаковки.
Страхотен цвят, наситен, нанася се лесно.. но след 2-3 часа го няма по лицето ми. Не знам къде изчезва.

# 514
Аз не съм ползвала на Революшън, но се бях засилила към тройките им в Лили. Пробвах тестерите на пръстите и ми се сториха брутално лъскави и с това нещо определено ще пресоля манджата. Според мен хайлайтъра трябва да е деликатен, да дава естествен блясък на лицето, а не да светиш от километри като калайджийка на пазар за булки.

# 515
Тези палитри с хайлайтъри на Revolution са страхотни! Втората даже я взех от парфимо за 6-7 лева Smile

# 516
Подариха ми една единична хайлайтър пудра на Есънс и си е бая прилична - просто озарява без да се набива на очи.

# 517
Според мен хайлайтъра трябва да е деликатен, да дава естествен блясък на лицето, а не да светиш от километри като калайджийка на пазар за булки.
Хайлайтери има всякакви и вкусове и визии също, но и аз съм фен за себе си на "деликатностите" - ще покажа някои любими мои продукта!

Класика в жанра:
Shiseido Luminizing Satin Face Colour WT905 High Beam White

Единственият в живота ми хайлайтър, който съм "свършила" - Chanel Joues Contraste Lumière 12 Coups de Minuit

Много интересен "матов" хайлайтър! Чудесен! Много по-естествен като цвят върху моята кожа от Шисейдото.

Стар, но любим Surratt

Идеален като топър, превръща кой да е матов руж в Диорски iridescent  - Кevyn Aucoin Ibiza

Aucoin Sahara

bareMinerals Invisible Glow Powder Highlighter - имам и много си обичам 2-рия и 3-тия

И разбира се, другата класика в жанра!
Hourglass Ambient Lighting Palette, имам само палитрата.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 21:38 от Agent Provocateur

# 518
За ей тази палитра говоря, не били тройка, а четворка. Много груби, силни, направо натрапчиви.

# 519
  • някъде под слънцето...
Първата и последните показани от Agent Provocateur са ми фаворити.

# 520
И аз ги бях пробвала Революшън в Лили от любопитство, честно казано и на мен хич не ми допаднаха. Иначе аз си мацам два от хайлайтърите на Шарлът Тилбъри, имам един стик на Бенефит, който не е лош, но преди просто го ползвах доста и ми омръзна, на Бека един в цвят опал мисля, не ми стои много добре и едни минита на кавър ефекс и иконик като капки, за мен те са почти еднакви и са много икономични.

# 521
  • Пловдив
Момичета, не искам да ви прекъсвам интересната дискусия за хайлайтърите, защото я следя с интерес, но вече положението е наложително и ще се разплача от мъка...
Издирвам следната комбинация от цветове:
Скрит текст:
Повечето от вас знаят за какво точно става въпрос и какъв дискомфорт създават тези лимитирани продукти, когато им се вижда вече дъното. Е, при моя руж се случи точно това, остава ми съвсем малко и искам да го заместя(трудно на 100%) с някой подобен, ако не същия. Идеи?  Ако пък знаете сайт, където бих го намерила 🥰, цена няма да имате, защото аз преобърнах вече неуспешно интернет пространството.

# 522
LieToMe много  нежно и красиво излъчване имаш,много си сладка!Също и много хубава кожа!

А за тези сенки какво мислите

Аз съм с много тъмни,почти черни очи,знам че няма такива,но са много тъмни като на Ева Лонгория,а иначе мъжа ми казва че съм приличала на Пенелопе Круз,айде умря циганката да се похваля Sweat Smile
Аз например много се харесвам със сини сенки.

На мен хайлатъра най-ми допада на върха на скулите,на брадичката категорично не!Подчертавя я и не се харесвам!

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 20:14 от (Sana)

# 523

А за тези сенки какво мислите

Мисля, че са едни от най-ужасните, до които съм се докосвала. Прашат се много и като допреш четката не взима пигмент, а направо се изравя самата сянка.
Момичета, не искам да ви прекъсвам интересната дискусия за хайлайтърите, защото я следя с интерес, но вече положението е наложително и ще се разплача от мъка...
Издирвам следната комбинация от цветове:
Скрит текст:
Повечето от вас знаят за какво точно става въпрос и какъв дискомфорт създават тези лимитирани продукти, когато им се вижда вече дъното. Е, при моя руж се случи точно това, остава ми съвсем малко и искам да го заместя(трудно на 100%) с някой подобен, ако не същия. Идеи?  Ако пък знаете сайт, където бих го намерила 🥰, цена няма да имате, защото аз преобърнах вече неуспешно интернет пространството.
Не знам колко е читав първия сайт, но...
https://mupstore.com/products/chanel-jardin-de-chanel-blush-came … -limimted-edition

https://www.ebay.co.uk/c/12007974278

https://www.ebay.co.uk/itm/BEYOND-RARE-Ltd-Edition-JARDIN-DE-CHA … :ClkAAOSwnMBacNsF

https://www.ebay.com/c/21008809921

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 20:21 от tanch

# 524
  • Пловдив
Благодаря, tanch🤗!
Ebay не е опция, защото не съм пазарувала от тази платформа и не мога да съм сигурна кой продавач е читав, не ги разпознавам и не ми се рискува. Ох, обаче и цени са изкарали🤦♀, не че съм кой знай колко изненадана...

Общи условия

Активация на акаунт