Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 561
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
AlexaS, виж в Temptalia за двойник на този руж. Или просто напиши името му и dupe, вероятно ще излязат поне няколко алтернативи.

https://www.temptalia.com/makeup-dupe-list/chanel-blush-camelia- … age/2/?possible=1

# 526
# 527

А за тези сенки какво мислите

Мисля, че са едни от най-ужасните, до които съм се докосвала. Прашат се много и като допреш четката не взима пигмент, а направо се изравя самата сянка.

да,много се прашат,но ги купих вече,ще ги мажа

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 21:51 от (Sana)

# 528
  • Пловдив
Благодаря, момичета🤗!
esmeralda23, следя я Temptalia от време на време, но пак ще я преровя с нови опции.

Агентче, има шанс едно от тези мъници да съвпадне като цвят с това, което точно търся- трябва да е нежен цвят  пепел от рози. Ще го потърся в европейските сайтове.

# 529
Като се поопарича малко идните месеци искам да си купя висок клас сенки, който да са възможно най-универсални, но не nudes. Харесва ми на ABH Modern Renaissance, дали е добра инвестиция?

# 530
  • Стара Загора
Като се поопарича малко идните месеци искам да си купя висок клас сенки, който да са възможно най-универсални, но не nudes. Харесва ми на ABH Modern Renaissance, дали е добра инвестиция?

Много си заслужават, докато не ги имаш, няма как да усетиш разликата.

# 531

Много си заслужават, докато не ги имаш, няма как да усетиш разликата.
Amrezy и Prism също ми харесват, може би ще трябва да ги видя на живо за да преценя по-добре.

# 532
  • София
Тази имам аз на Революшън и си я харесвам много , даже и на очите слагам понякога за сянка.

# 533
Много исках да си купя този, все го заглеждах, но така и не си го купих, а беше страхотен на ръката 😞

# 534
Cultbeauty днес имат 40% отстъпка на избрани палитри на Anastasia Beverly Hills. Ако някоя от вас проявява интерес. Аз си поръчах Ривиера.

# 535
И на нея, и на Норвина се точа от доста време. На Норвина имам реплика и май не е съвсем моето (много кафяви тонове има, аз предпочитам нещо червеникаво, лилаво да има), но Ривиера с тия ярки цветове мнооого ме влече. Ще почета ревюта до довечера и ще я измисля.

# 536
Cultbeauty днес имат 40% отстъпка на избрани палитри на Anastasia Beverly Hills. Ако някоя от вас проявява интерес. Аз си поръчах Ривиера.
Аз исках Норвина, но е sold out вече.

# 537
Norvina е страхотна палитра, една от любимите ми. Тя ме зариби по марката.

# 538
Много исках да си купя този, все го заглеждах, но така и не си го купих, а беше страхотен на ръката 😞
Този го имам и съм много доволна от него, друг течен не съм имала така че нямам база за сравнение.

# 539
И аз много харесвам Норвина, една от любимите ми палитри на ABH e.

Общи условия

Активация на акаунт