Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 518
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Dalindrah, когато се научиш да взимаш съвсем по малко с четката, няма да имаш проблем нито с прашенето, нито с преливането. На мен също ми беше трудно в началото да уцеля по колко продукт да взимам, с преливането не съм имала проблем, но ми се прашаха цветовете както в палитрата, така и на лицето. От доста време не бях ползвала сенки на марката, та сега, като си взех Норвина наскоро, пак трябваше да се подсетя как се работи с тази формула. Напоследък и други марки имат тенденцията да правят формулите си по-меки и прашливи, защото това доставя максимум пигментация.

Ния Heart Eyes чакам да пуснеш грим с палитрата. Отдавна не съм виждала гримовете ти в темата. Къде се криеш, хубавице?

# 571
Лолита, Пробвай комбинация от пепел от рози, кафявото и по-студения шимър, много ще движи на зелените ти очета.
Есмералда, мажа си се стабилно, утре може да ви покажа. Днес бях със смела комбинация от жълто и кафяво и си спомних защо Сънсет е любимата ми палитра.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 21:40 от Анонимен

# 572
Отдавна ми се искаше да пробвам грим с цвят само на долния клепач и май ми хареса. Laughing
Та търся предложения какви цветове биха ми отивали и също за добри цветни моливи за водната линия.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 22:00 от -soft-

# 573
Много, много красива! Гримът е супер!
Готиното на гримът на долния клепач е, че можеш да си сложиш какъвто трещящ цвят ти се ще и няма да е прекалено. Лилаво ще подчертае очите ти страхотно!
За моливи- любимите ми са на Urban Decay.

# 574
Благодаря, Ния! Точно това ми харесва и на мен в този грим - могат да се ползват по-смели цветове, без да става прекалено. Ще пробвам лилаво. Искам и хубаво жълто да намеря, ярко и светло. Само в палитри обаче съм срещала такова. Някой сеща ли се за подобна единичка?

# 575
Благодаря, Ния! Точно това ми харесва и на мен в този грим - могат да се ползват по-смели цветове, без да става прекалено. Ще пробвам лилаво. Искам и хубаво жълто да намеря, ярко и светло. Само в палитри обаче съм срещала такова. Някой сеща ли се за подобна единичка?

Единичните на h&m. Имат едно уникално жълто, но имам такъв цвят в палитра  и го подарих.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 21:07 от yana neicheva123

# 576
Хм, не откривам жълто в сайта им. Отдавна ли сте ги купували?

# 577
От сто години не бях слагала очна линия. Днес реших да сложа. Толкова ме мързеше тази сутрин, че изобщо не си получи както ми се искаше.
Скрит текст:

Нямам идеи напоследък...

Искам и аз дълтотрайни моливи за очи, ама от Лили и Дм, че не ми се поръчва. Grinning

# 578
  • София
От ДМ виж моливите на Римел, Есенс. На Буржуа и Лореал са по меки и лесни за замъгляване на долния клепач.

# 579
Essence имаха много добри дълготрайни автоматични гел моливи.

# 580
Maybelline Tattoo Liner и  Rimmel Scandal Eyes. Черните не знам как са, ама специално зеленият на Мейбелин няма махане.
За долен клепач ми харесват на NYX, но за горен не са добри, размазват се.
Аз ползвам предимно моливи, че с очната линия съм още некадърна и ми трябва бая време.

# 581
.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 08:44 от elian

# 582
LieToMe, не знам какво не ти се е получило, ама убивам за такива очи, уникални просто!

Срам ме е, но ще питам. Защо като сложа сенки на долния клепач приличам на бита, без значение  в какъв цвят са? Стоят едни размазани, сякаш не са поставени прецизно. Отделно, че като слагам там грим, винаги някак докосвам водната линия, четката ми се мокри и става ужас, гримът изглежда като пресечен. Явно аз нещо бъркам. Има ли някаква специална техника?

# 583
Може да пробваш да слагам първо коректор под очите, да го сетнеш с пудра и след това да сложиш сенките. Нанасяй ги с малка четка за повече прецизност, за да не ти се размазват. Ако имаш чувствителни очи, които често сълзят, по-добре изобщо да не слагаш сенки под долните мигли. Аз така избягвам да слагам спирала на долните мигли.

# 584
Може да пробваш да слагам първо коректор под очите, да го сетнеш с пудра и след това да сложиш сенките. Нанасяй ги с малка четка за повече прецизност, за да не ти се размазват. Ако имаш чувствителни очи, които често сълзят, по-добре изобщо да не слагаш сенки под долните мигли. Аз така избягвам да слагам спирала на долните мигли.
Очите ми сълзят постоянно. Аз отдолу мигли нямам и никога не слагам спирала. Даже и във външния ъгъл ми сълзят и там ми се разтича спиралата. Пробвах с водоустойчиви, но там пък като свалям ги раздразвам и после червени петна във външните ъгли. А така ми се гримира... Не знам има ли решение за тези постоянно сълзящи очи.

Общи условия

Активация на акаунт