Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 506
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Момичета, аз пък имам въпрос относно фон дьо тените. При все, че съм с по-скоро мазна кожа (особено Т-зоната) реално добре ли е да използвам матиращ фон дьо тен и, ако да - кой е добър? Ползвам Катрис, бях доволна, но тези дни забелязвам, че се "свлича". На дневна светлина отблизо изглежда много зле. Какво ще ми препоръчате да ползвам?

Виши, Лумене, Есте Лаудер, Мейбълин фит ми.
Стопли се и е нормално да започне да се свлича. Може да слагаш основа и/или пудра в Т зоната.

# 556
Още един глас за Ести Лаудер.

# 557
Момичета, аз пък имам въпрос относно фон дьо тените. При все, че съм с по-скоро мазна кожа (особено Т-зоната) реално добре ли е да използвам матиращ фон дьо тен и, ако да - кой е добър? Ползвам Катрис, бях доволна, но тези дни забелязвам, че се "свлича". На дневна светлина отблизо изглежда много зле. Какво ще ми препоръчате да ползвам?

Стопли се и е нормално да започне да се свлича. Може да слагаш основа и/или пудра в Т зоната.
Благодаря много Simple Smile Отново матиращи ли да търся?

# 558
  • Стара Загора

Благодаря много Simple Smile Отново матиращи ли да търся?
За идващия нов сезон- да. Освен ако нямаш някакви залющвания или други сухи проблеми.
Аз примерно съм със смесена кожа, Ести Лаудер ми е добре, но много сухи и матиращи фдт сякаш ме застаряват още повече, затова внимавам с тях. В грима всичко е проба-грешка:)
Онзи ден си купих така хвалената очна линия в бурканче на лореал... ами много лесна за нанасяне, мазна, обаче не ми е достатъчно черна.

# 559
Благодаря за препоръките - ще погледна за фдт на Ести. Относно очната линия, аз използвам същата от години, най-вече заради консистенцията, много лесно се нанася наистина. И е издръжлива, поне на моята кожа, стои си, както съм я направила, до сваляне на грима.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 14:02 от bubanka

# 560
При мен очната на Лореал е най-черната, дълготрайна и въобще най- добрата очна линия, която съм ползвала. Сега загледах и номите Signature, имат синя, която много ми хвана окото. Grinning

# 561
  • Стара Загора
При мен очната на Лореал е най-черната, дълготрайна и въобще най- добрата очна линия, която съм ползвала. Сега загледах и номите Signature, имат синя, която много ми хвана окото. Grinning

По-черна от Инглот 77 ?

# 562

По-черна от Инглот 77 ?
Не съм ползвала очна на Инглот, но, като им знам пигмента на сенките, представям си очната какъв въглен ще е Grinning Може и да сменя лореалската скоро Simple Smile

# 563
Смених златната опаковка ББ на Миша с уж нейн заместител от Дъглас. Опаковката е друга. Съответно се оказа, че и съдържанието. Златната опаковка ми беше доставена от съседката от USА. Тук не я откривам. Отново пробвах DW, Estee Lauder, защото имам мини, тотално се отказах от този ФДТ. Последната ми придобивка е ФДТ на Keenwell и вече ми попадна в топ любимите продукти.

# 564
Взех си Ренесанс-а на ABH и въпреки че много умувах и имах съмнения, наистина се оказаха прекрасни сенки, дори за начинаещи като мен.

# 565
Лолита, дай да те видим с нея моля.

# 566
Аз съм малко разочарована от Modern Renaissance. Има твърде много светли неутрални цветове. Ако ми беше единствената палитра сигурно щях да съм доволна, но при положение, че имам по-хубави от нея ми се искаше да е мъъъничко по-цветна. Липсва ми и един по-тъмен винено червен цвят със студен подтон в нея. Etude House Wine Party ми е по-завършена от нея.

Иначе сенките на ABH не са точно моята формула и ги намирам за твърде прашливи и пигменитрани и трудни за преливане. По принцип тази прашливост не ми пречи, ако позволява на сенките да се наслагват, но те са толкова силно пигментирани, че лесно стават на големи петна. А с червените цветове когато се гримираш пада толкова много по бузите, че корекцията с изтръскване с четка не е достатъчна.

# 567
Лолита, дай да те видим с нея моля.
Днес бях много ядосана и уморена след нощна смяна и не съм се гласила много. Нито молив, нито линия, само сенки и спирала. Ако не не бяха пристигнали нямаше и да се гримирам въобще.
Скрит текст:

# 568
Харесваш ми! Със здраве да си я ползваш!
Аз също я имам благодарение на Esmeralda ❤, харесва ми, но на мен по принцип ми харесват палитрите на АБХ. Прашливостта не ми пречи, по принцип гримирам очи преди лицето, но любими на марката са ми Сълтри и Ривиера.

# 569
Тази ми е прекалено червеникаво-кафеникава, но аз други цветове в палитрите имам така или иначе, пък и предимно тази гама използвам за ежедневието. Базите и блясъците поне са универсални и много добри.
Очаквах да е по-прашлива, в интерес на истината.

Общи условия

Активация на акаунт