Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 484
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Dope Reach
И аз не съм се гримирала, пак по същите причини. При нас времето е хубаво и доста хора има навън. Rolling Eyes

# 661
И аз не се гримирам, когато нямам подаване на носа навън, както е последните 10 дни в моя случай. Понякога слагам допълнително само ББ или СС крем, оправям вежди и... това е. Сега е моментът да заложа на повече сън, да поглезя кожата и косата с всевъзможни маски, пък било то и в домашни условия- лошо няма.

Локдаун и при нас, в момента супервайзвам математиката на хлапетата с маска на лицето и обмислям каква домашна програма да си направя за тренировки/маски/поддръжка, като ще е гарга да е рошава, и от домашни процедури файда има! Само дето от този стрес и нерви доста похапвам и попийвам... но и диета ще измисля, колко му е, освен, че ще си намеря нови идеи за грим!

Агентче, като ги измислиш, би ли споделила? Или "там", или на лично? Kissing Heart

# 662
Аз пък напоследък отслабнах страшно много и ще използвам тая почивка да ям повече и да лежа, пък дано привлека някое килце, че всички дрехи са ми големи вече. Иначе съм решила да се поглезя малко - маски, боя, фотоепилатор, книжки, филми, все неща, за които ми остава много малко време. Лошото е, че се разболявам явно, но е настинка така като гледам. Важното е, че съм се запасила с розе и мога да изкарам и 30 дни карантина.

# 663
В тези дни на карантина и аз избягвам гримирането. Възползвам се от това да ми почине лицето и влагам повечко грижа в почистване и тонизиране Simple Smile

# 664
Понякога се гримирам вкъщи. Но в момента наистина изгубих желание. Използвам само бяла козметика в момента.

# 665
И аз не се гримирам, когато ще съм си вкъщи. Днес обаче трябваше да отида на работа и след няколко дни у дома, тази сутрин определено се насладих на грима повече от обикновено. Малко радост и удоволствие. Нищо, че след това покрих половината лице с маска Mask Smile

Чак се замислям дали през следващите дни, дори и да не излизам, да се гримирам поне в някои от дните - ей така, за малко настроение.

# 666
Аз се гримирам всеки ден. Така или иначе съм хоум офис, така че за мен не е нов режим. Дали ще излизам или не, няма значение. Сутрешният грим е ритуал, който ме държи във форма. Никакво отпускане.Ill
Е, признавам си, ако съм имала тежка вечер и съм си у дома, не се гримирам, но рядко е това да нямам мераци.
Сложила ли съм грим, значи денят ми е започнал. Нищо, че съм по пижама или суичър.

Наскоро такъв домашен син грим си бях спретнала, че дъщеря ми ми забрани да излизам с него. Категорично отсече, че съм се направила на лелка, а аз бях толкова доволна, че съм успяла да блендна без да ми стоят очите на петна, че и очната линия бях докарала. Smile Ех, тъга, не ми разбират поривът за хоум грим... Bowtie
Бледичко е на снимката. На живо си беше синьо, та синьо.
Скрит текст:
Поне може да се експериментира на воля с грим, когато си вкъщи.

# 667
Няма сила, която да ме накара да се гримирам докато съм вкъщи. Даже ходя цял ден по пижама и рошава. Достатъчно ми е, че всеки ден трябва да се оправям за работа, че и вкъщи да го правя. Сега масчици и почивка за кожата. Но кой както обича, има хора, на които гримирането действа разтоварващо и други като мен, които се изнервят от тази дейност.

# 668
Аз си бях на работа днес и се гримирах, вчера ходих на гости в мама, за там се спретнах в лилаво. Grinning Има мoменти, когато не ми си гримира, има дни обачее .. когато искам да сложа всичко де що имам. Grinning

Ето и снимки:
Скрит текст:
Това от вчера:

Това от днес:

Понеже не умея толкова много, често си експериментирам в къщи, за да "задобрея". Grinning

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 09:07 от LieToMe

# 669
Много красиви очи имаш, LieToMe Flowers Hibiscus Лилавото още повече ти ги отваря Smile

# 670
Аз усещам, акк в най- скоро време ще ми писне да си седя "измита" у дома и ще започна със смелите Интерпретации.Grinning

LieToMе, ти занеш ли, че имаш... невероятни очи?!?!!!! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 22:37 от TuЛи

# 671
Благодаря, дами! Simple Smile

До края на седмицата съм в отпуск и ще се впусна в експерименти. Grinning

# 672
Lie to me, красиви очи, красив грим.

# 673
Наистина изглеждаш страхотно!

# 674
Аз усещам, акк в най- скоро време ще ми писне да си седя "измита" у дома и ще започна със смелите ентерпретации.Grinning

LieToMе, ти занеш ли, че имаш... невероятни очи?!?!!!! Heart Eyes
Точният израз е "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" Simple Smile
Но са невероятни, наистина. Чудесен грим!

Общи условия

Активация на акаунт