Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 484
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Хм, не откривам жълто в сайта им. Отдавна ли сте ги купували?
Преди 2 години някъде. Гледах го последно около коледните разпродажби в магазините им. Оттогава не съм го виждала, ама и не съм ходила там де...

# 646
Момичета, темата заглъхна, а до преди няколко дни бяхме много активни. Под карантина ли сте? Тези от вас, които работят хоум офис или въобще не ходят на работа, ще се гримирате ли както обикновено, или не виждате смисъл. Мен лично ме е налегнал мързел.

П.С. Диор и Живанши ще произвеждат дезинфектант за ръце вместо парфюми.

# 647
Вкъщи никога не се гримирам и сега така. Нямам и желание.

# 648
  • някъде под слънцето...
Нямам желание за гримиране.
Пеи нас положението е доста сериозно.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 16:24 от sl

# 649
Влязох в Лили за маска за коса, бях сама вътре. Изпокрили са всички тестери заради вируса.

# 650
Това е чудесно.

# 651
# 652
И да, и не. Чудесно е, че опитват да ограничат пипането на тестерите от много хора и евентуално заразяване. Не е чудесно, защото не са запечатали продуктите за продажба. За пореден път беше пълно с омазани червила и моливи. Повече декоративна козметика от там не взимам, освен ако не е фабрично запечатана. Писна ми от ползвани моливи, червила и сухи спирали. Купувам и хвърлям, мерси, ама това е страшна мърлявщина. Не мисля, че нещо им пречи постепенно да си запечатат гримовете с по едно тиксо.

# 653
  • някъде под слънцето...
При нас тестерите  бяха запечатани  последния ден преди да обявят карантина.Не бих пробвала каквато и да е козметика, когато(ако изобщо) всичко се нормализира.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 16:36 от sl

# 654
Аз също не се гримирам.
Днес бях на бърз тест, втрещена съм от родното здравеопазване и не съм на кеф.

# 655
  • някъде под слънцето...
NiaV, като гледам какво става тук се моля българите да могат да осъзнаят  сериозността проблема.
При нас (област Мадрид)само за 10 дни регистрираните позитивните от 15 станаха на 6500.Вече се правят тестове само на хора в тежко здравословно  състояние.
Частните болници минаха  под ръководство на държавата и военните.

# 656
През последните няколко дни не се гримирах, защото не съм излизала, а и откровено казано нямах голямо желание. Днес обаче го направих и настроението ми се пооправи. Не толкова заради самия грим, а защото ми създаде усещане за нормалното ми ежедневие, сякаш всичко е наред и ще изляза всеки момент. Въобще, грижата за себе си винаги ме кара да се чувствам добре.

# 657
Локдаун и при нас, в момента супервайзвам математиката на хлапетата с маска на лицето и обмислям каква домашна програма да си направя за тренировки/маски/поддръжка, като ще е гарга да е рошава, и от домашни процедури файда има! Само дето от този стрес и нерви доста похапвам и попийвам... но и диета ще измисля, колко му е, освен, че ще си намеря нови идеи за грим!

PS Казах ли ви колко истерично се смяхме с една моя съседка, която успя да си сложи нов Ботокс 3 дни преди животът да спре и много мило ми се ожали "е, как успях така да се прецакам!" Simple Smile)))))))))

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 17:15 от Agent Provocateur

# 658
Ммм аз затова изчаках с ботокса в гневна.

# 659
Аз се гримирам, че изглеждам много болнава и могат да ме бият някъде като знам колко са откачили напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт