Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 540
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Много благодаря,научих много нови неща за грима.

# 631
И днешният ми грим...

# 632
охо Smiley  с чувство за хумор

# 633
Гледам от главнокомандващите

# 634
хаха, смея се на чувството ти на хумор.
Аз лично уважавам щаба.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 15:58 от (Sana)

# 635
Вчера ми се наложи да посетя зъболекаря, носех си маска, за да вляза в клиниката, защото иначе рецепционистките те осъждат на незабавен разстрел. Смешното беше, че половината персонал си беше поставил маските само на устата, иначе се пазят де, всичко е точно. Поне сега с тези маски можем да си ходим без грим.

# 636
Скрит текст:

От мен един грим с Modern Renaissance от вчера. Не са ми супер добре преляти сенките, ама бързах, а с тази палитра ми е малко по-трудно и иначе въобще не бих я носила.

Използвала съм Buon Fresco, Love Letter, Vermeer и Tempera.

Не съм супер фен на бляскавите цветове в палитрата, аз обичам и малко повече глитър.

Ще направя един и с Wine Party на Etude House, тя ми е много любима в гамата.

# 637
Много ти отива и гримът е прекрасен!

# 638
Порцеланова кожа ! Като снежанка си, много ти отиват тези цветове.

# 639
Ще ми бъде интересно да видя отворени очите с този грим. Може да помислиш за леко изтъняване на веждите. Така изглеждат леко къси.
Ния, твоят е по последна мода, но не ти отива. Направо скрива всичко красиво в теб.

# 640
Разчупвам се аз. Никига не съм слагала зелено.

# 641
  • Deutschland
Далиндра, красота и невинност струи от теб.
Ниа, красивото и под маска си личи.

Така се зарибих със сенките от Примарк, ама нямам късмет. Кепенците хлопнаха и тук поне до 20.04

# 642
  • някъде под слънцето...
Щях да ти кажа да пробваш преди да купуш, но след като  вчера видях картинката със запечатаните с тиксо тестери(селективна козметика), не бих пробвала нищо през следващите месеци.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 15:55 от sl

# 643
  • Deutschland
Ще гледам отзиви в инстаграм, не съм излизала още днес, само от местния онлайн сайт разбирам какво става вън.
Исках да ходя и до tkmaxx, ноооо.....

# 644
  • някъде под слънцето...
За сенките на Примарк имам една палитра, която тийнката ми подари миналата година, не съм я изхвърлила само защото е подарък от нея.
Тя обаче има две или три от там и си се плеска с тях.
От спиралата казва, че е доволна, харесва я повече от най новата на Сефора, която купих от любопитство и отиде при нея.Има много упорити мигли и извивката  не остава за дълго
За отзивите в инстаграм....
Наскоро попаднах на  оферта за  платена колаборация между влогъри и инфлуенсъри и  световен сайт за продажба на парфюми и козметика...

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 16:18 от sl

Общи условия

Активация на акаунт