Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 524
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Breedlove, спиралата е Aqua Lash от Primark. Сигурна съм, че е имитация на някоя по-известна, техните всичките са много "вдъхновени", но не се сещам на прима виста. Иначе и Fake It е страхотна, абсолютно същата е като L'Oréal Paradise Extatic и много близо до Better than Sex. Взела съм и още за тест, включително и имитацията на Benefit, но не съм стигнала до тях. Страшно попадение са спиралите на Primark де, особено за тази цена си заслужават много.

Скрит текст:
https://www.primark.com/fr-be/les-categories/beaute/maquillage/c … -lash/p/124015015

Ето тази е, но на живо опаковката е доста по-ментова.

Скрит текст:

А червилото е Golden Rose Matte Lip Ink. Аз червени имам във всички възможни нюанси, но ги намирам за много универсални и винаги стоят добре с лек грим, така че си ги нося често. Много се ядосвам, че си загубих червеното червило на Aura в цвят Checkmate миналата година, страшен любимец ми беше.

# 616
Благодаря. На мен червеното не ми седи добре, нещо в самото лице е, но много харесвам комбинирането му на красиви млади момичета с тъмна коса и светла кожа 😍

# 617
Хаяши, ти ли си? Blush
Не бях обръщала абсолютно никакво внимание на козметиката на Примарк, следващия път ще разгледам обстойно.

# 618
За голяма жалост нямаме достъп до Primark в България, защото не може да се поръчва онлайн. Иначе имат много интересни неща в грим частта, наскоро гледах двойници на Фикс +.

На мен Ния ми изглежда супер красива и свежа както винаги, не съм съгласна с мненията, че тези цветове или пък косата я състарявали.

# 619
Хаяши, ти ли си? Blush
Не бях обръщала абсолютно никакво внимание на козметиката на Примарк, следващия път ще разгледам обстойно.

Аз съм, хаха! Събираме се отново старите редовни, вече поотраснали. Simple Smile

Primark имат и симпатична бяла козметика. Гелът им за лице от серията на Naturals е чуден! И е безсулфатен. Още няколко неща съм взела за проба, но още не съм стигнала до тях.

Иначе съм им фен на палитрите с 9 цвята имитация на Huda и спиралите досега са били страшни попадения.

# 620
  • някъде под слънцето...
Тийнката беше ходила с приятелки и донесе някакви спирали на Primark, остави си само една зеленикава водоустойчива , която удължава ,  но ако се напласти .Пишеше , че има подхранващи съставки Останалите които приличаха по форма  на Бенефит  раздаде на приятелки.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 18:50 от sl

# 621
sl точно с тази съм аз. При мен удължаване не виждам, но много хубаво извива миглите, все едно съм ползвала извивачка. Но аз на спирали съм лесна, обикновено търся леко подчертаване, да не се размазва и да се маха що годе лесно. Формулата ми е по-важно от четката, обикновено миглите ми много не се забелязват от очната линия така или иначе.

# 622
  • Варна
Някой да препоръча бюджетен цвят като кафевия молив за очи в този клип. Благодаря предварително!

https://www.youtube.com/watch?v=dQm2NgJf0u4

# 623
  • София
Ния, харесва ми много гримът ти, косата, устните! Simple Smile Фен съм ти!
Аз самата съм поддържана жена във всяко отношение, без никаква скромност, разбира се (хи-хи! Simple Smile )и уважавам много всяка поддържаща себе си и стилна жена!
Знам какво старание и дисциплина стои зад тази снимка и адмирирам показаното!
Удоволствие е да виждам снимките ти тук! Hug

# 624
Уааааааау, kopche, страшно много ти благодаря! След категорично скапан ден наистина ме усмихна-благодаря!

# 625
Здравейте момичета.

Пудрата ми на Мейбълин ме прави малко бледа въпреки малкото количество което слагам.Цвета  и е Бежов.Какъв цвят да си взема която да е подходяща за моята кожа,по тъмна съм.Благодаря предварително!

# 626
Ето ме с новия фдт. ММ ми каза, че без грим съм в пъти по-хубава. От 20 години се мажа и мисля, че не съм толкова некадърна.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 19:00 от неви86

# 627
Мъжете не разбират от грим. Да искам мнението на мъж за грима ми е все едно той да иска моето за първенството по футбол Grinning

# 628
  • София
Срам ме е, но ще питам. Защо като сложа сенки на долния клепач приличам на бита...
А може би просто не ти отива такъв грим? Зависи от форма на очите, на лицето, прическа.
На мен самата грим под окото много рядко ми стои добре. Дори и спирала почти никога не слагам на долните мигли.

# 629
  • някъде под слънцето...
Грим на долния клепач е много  капризно нещо.
След определена възраст черното и тъмните цветове добавят години към визията.Черна спирала на долните мигли също.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 12:34 от sl

Общи условия

Активация на акаунт