Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 478
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Аз си очертавам веждите, дори и вкъщи усещам, че лицето ми не изглежда добре.
Правя си маски с вит.С за връщане на живота в кожата, заради липсата на слънце, домашен скраб.
Тук-таме слагам малко фдт, че лицето ми жълтее и пролетно червило. Тамън си взех нови гримове и няма къде да ги нося...

# 676
Точният израз е "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" Simple Smile

Знам, знам- все пак това е култова реплика от култов филм... Екиме!!! Simple Smile

Разчиствах си пощата днес и открих, че имам някакви видео уроци от руска гримьорска школа- ето с какво ще си уплътня времето тези дни!

# 677
Момичета, имате ли отзиви за молива зс очи на YSL?

# 678
Аз днес имах всичкото време преди да изляза и абсолюто никакво желание.Чувствам се като на сън и някак си не мога да правя обичайните неща. Струва ми се нередно и това още повече ме ужасява.

# 679
Не се гримирам и аз, нямам желание. Никога не се гримирам вкъщи, освен за поводи.
Днес си седях малко на слънце в двора, с маска на лицето и по пижама.
Хоум офис съм и се възползвам от това доколкото мога. Кожата да почине от грима, да я подхраня и хидратирам максимално. Наблягам на сън, вода, плодове и зеленчуци.

# 680
При нас няма вариант за хоум офис, така че си работя аз и всичко върви ккато обикновено. Днес съм с диор глоу, белкем ми дойде малко пролетно и хубаво настроение...

# 681
За съжаление не съм си у дома. Не мога са се прибера в Бг при семейството си. Замислям се за смяна на работата, свесни хора са, но много отсъствал от вкъщи. В апартамент под наем съм в момента, но си правя експерименти всеки ден. Добре, чи си взех 3 палитри, та си се забавлявам.Grinning

# 682
  • София

Това пък за какво?! Thinking

Нямам хоум офис,  все още. Ходя си нормално на работа в офиса. Аз си се гримирам и се старая да поддържам духа и тялото си, както и до сега. Никакво отпускане!

# 683
Аз разбрах, че е козметична маска.

# 684
  • При децата ми

Това пък за какво?! Thinking

Нямам хоум офис,  все още. Ходя си нормално на работа в офиса. Аз си се гримирам и се старая да поддържам духа и тялото си, както и до сега. Никакво отпускане!

Според мен става въпрос за козметична маска.Simple Smile

# 685
Пак да си побутна въпросчето за моливите за очи на YSL 🤗
И аз вкъщи нищо не слагам , само крем и чат-пат някоя маска за лице.

# 686
  • София
О, ми така кажете!

Викам си, тия хора съвсем изтрЕЩеха! Хахахха! 😀

# 687
Аз открих красотата на това да се развявам по слънцезащита само, за какво инвестирам в тази кожа ако се мацотя отгоре... период е, сърбят ме ръчичките да се окейкя хубавичко, тези дни ще е.
Паци, с кой Глоу си дарлинг? С онзи дето щеше да го носиш като се върнем от почивка или си взе по-светъл? Харесва ли ти?
Candy, побутни го, но кажи и кое е моливчето да ти бъдем полезни. Всъщност аз и сега мога да се пробвам- каялът е много як, много ми е любим, нормалният им черен молив е точно това- нормален черен молив.
Благодаря на всички, които вчера ми писахте на лични, не съм се коронясала, тестът е негативен. Но съм убедена, че ако не корона, то родното здравеопазване ще ме довърши- след 2 пътувания до Италия и сериозен контакт с болно лице, се молих на 3 места да ми вземат парите и да ме тестват- 300 зора и 1000 телефонни обаждания, искаха ми косъм от жаба, злато от края на дъгата и рог от еднорог. Но пък една от сестрите ми каза, че миглите ми са връх- да не съм капо.

# 688
За водоустойчивия , обикновения питам .
🤗
Радвам се, че си добре 😘🥰

# 689
Не се хаби- молив като молив. Не е лош, но на Ърбан, Марк Джейкъбс, MUFE има по-хубави.

Общи условия

Активация на акаунт