Гримиране - идеи и техники. Тема №76

• 46 476
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • някъде под слънцето...
NiaV всичко ще бъде наред.
Разбирам те , виртуална прегръдка.
В България поне взеха мерки навреме и  все още праеят тестове, на хора, които не са в тежко състояние.

Аз нещо не се разбеах с моливите на Марк Джейкъбс, но като най траен от моите е  Сисли  в метална опаковка.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 12:58 от sl

# 691
Оооо Сисли е чуден! Глас и от мен!
Sl, правят се тестове е силно казано... но се радвам, че съм ок и се надявам всички да сме ок и за в бъдеще.

# 692
  • някъде под слънцето...
Радвам се Heart
Дано NiaV, дано...
Между другото Кико имаха един дебел молив(водеше се дълготрайни   сенки),
Който не остъпва по дълготрайност
 и пигментираност  на Сисли.Дори и на цвят (лилав) са на 95% сходни.
Правила съм
паралелен тест
За съжаление беше лимтка
Преди. да затворят всичко  бях взела моливи за устни от Кико.
Оказаха се прилични.В интетес на истината използвах само единия цвят.Останалите така си стоят в кутийките.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 13:21 от sl

# 693
Да, да, за козметична маска за лице ставаше въпрос. Joy
Чак толкова не съм се побъркала още 😆

Скрит текст:

Днес си седях малко на слънце в двора, с маска на лицето и по пижама.

Това пък за какво?! Thinking

Според мен става въпрос за козметична маска.Simple Smile

# 694
Nia, направих комбо от On и 2n, като цвят се получиха нещата, но...до там. Разделя ми се по лицето,наби се във всякакъв вид съществуващи и несъществуващи бръчки, в проблемната ми зона между носа и устата стои все едно кожата ми е супер суха, а моята кожа не е суха, на някои места съвсем изчезна...общо взето кофти работа.
Аз продължавам със стиковете на Laura Mercier. За мен са много добри, въобще не ми се събират в гънките на клепача, а не е като да нямам такива. Моят клепач е доста сбръчкан за годините си/ми/ни Smile Ползвам базата на Wet and wild Simple Smile

# 695
Момичета, темата заглъхна, а до преди няколко дни бяхме много активни. Под карантина ли сте? Тези от вас, които работят хоум офис или въобще не ходят на работа, ще се гримирате ли както обикновено, или не виждате смисъл. Мен лично ме е налегнал мързел.

П.С. Диор и Живанши ще произвеждат дезинфектант за ръце вместо парфюми.

Реших да не плаша мъжа ми и вчера се гримирах Sweat Smile сенки,очна линия спирала,черен молив,руж Satisfied
и парфюм за ракош,не че ме забеляза като се върна изморен и изнервен от работата и ситуацията Unamused

# 696
Днешните експерименти. Нещо не ми харесаха особено. Дали, заради цветовете. Има нещо, което не ми харесва и двата вида, ама не знам какво ..
Скрит текст:

# 697
LieToMe, благодаря ти, че поддържаш темата с хубав цветен материал! Втората снимка много ми хареса!:heart:
Ния, радвам се, че е било малкият дявол. Но пък си отнесла сериозен комплемент, така че не е било съвсем напразно.Grinning

# 698
LieToMe, за мен са чудесни всичките варианти.Благородно ти завиждам за усилието да поддържаш нормалността.
Аз съм на хоум офис и си признавам, че нищо не слагам.Днес почти се насилих да си сложа крем.Smirk

# 699
Lie, какво не ти харесва, супер е гримът ти? Тези двете смея да кажа са най-добрите ти гримове, които си публикувала тук. Може би не се възприемаш, защото е очна линия, а обикновено опушваш горния клепач (с молив, тъмна сянка?). Но тази визия много ти отива.

# 700
Благодаря, отново. Може би наистина не съм свикнала да се гледам така. Почти все едно и също правя всеки ден, като си зависля.

Сега съм си харесала на Революшън две палитри. Да видим дали ще се наканя да ги поръчам. Grinning

# 701
Здравейте, момичета!
Вдъхновявам се напоследък при вас, че ми беше поизчезнало желанието за грим, а винаги съм обичала да го правя.
Вкъщи не се гримирам, иска ми се да оставям кожата и особено миглите, не излизам без спирала, да си отпочиват.
LieToMe, всички гримове, които си показвала са много хубави, последните два също!

# 702
LieToMe, страхотни очи!

# 703
  • Асеновград

И аз се заиграх вчера, но не са ми много ясни снимките, на живо блестяха много красиво!😍 никога не мога да си направя хубави снимки на грима...😢

# 704
  • Варна
Супер са ти снимките и ти самата!

Общи условия

Активация на акаунт