Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 546
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Понеже изпуснах Рояла, сега ме заинтригува този тестер:
https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-forever-eau-de-parf … eni-90-ml-tester/
Моля за мнение от ползвалите го Simple Smile
Аз съм го поръчвала няколко пъти. От точно този сайт и тестер. Както някой по-горе написа, идва с капачка. В бяла кутия. Кодове и бачове не проверявам. Парфюмът сам по себе си е страхотен. Сила, проекция, трайност, фази на развитие.. всичко си му е тамън Simple Smile

Ако си от София, отиди до ул. Париж. Онзи ден си взех от там оригиналния Le Parfum, девойката каза, че имат намаление, а и спестяваш доставката

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 13:10 от Не се сърди, човече

# 211
  • София
Понеже изпуснах Рояла, сега ме заинтригува този тестер:

https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-forever-eau-de-parf … eni-90-ml-tester/

Моля за мнение от ползвалите го Simple Smile
Ако трябва да избирам между Форевър и Роял, понеже не може да има сравнение между тях, бих взела Рояла.
Форевър въобще не ми хареса. Ликьор, сиропен, сладък до кисело. Моя колежка си го взе, и въобще не ми хареса. Забележително траен е, което е още по неприятно, защото киселее около нея. Тествай обезателно.

Форевър от цялата серия на Гърл оф нау е за мен най-голямата боза!

# 212
Коригирам се. Сега обърнах внимание, че тестерът е Форевър. Аз за тестера на Girl of now писах по-напред. Форевър не го познавам. Явно всички тестери на ЕС от Парфимо идват с капачка.

# 213
И от Парфюми шоп ми дойде тестерът на Рояла с капачка,вдичко е 6.

# 214
Да похваля отново Елфрагранс – бърза доставка, добри цени, прилежно опаковане и най-вече – любезно и компетентно обслужване. Парфюмите ги познавам, там всичко е наред, няма изненади.

# 215
  • Sofia
Аз да похваля Парфюм-бг.ком. За сефте поръчвам от тях, но имат плюсче. Миналият ден поръчах, вчера дойде, направо на крака ми го донесоха. Bowtie

# 216
  • Бургас
Както се рових в Мейкъп и гледам Cartier La Panthere Edition Soir на топ цена и то 75-ка само за 71 лв.Направо се изкушавам:flushed: ,парфюмът е трепач харесвам и ЕДП.

# 217
Пантерата ми се развива жестоко в студа,жестоко женствен.Цената е трепач,как да не купиш,действай смело:))

# 218
И соар версията и оригиналната са възхитителни при мен в студа. Хич не ги мисли.

# 219
Днес нося Соар версията, чудя се защо не го нося по - често. Много е елегантен. Някой да е купувал версията Ноар Абсолю?

# 220
  • Бургас
Хахаха ,подстрекателки такива поръчах Соар версията няма как да изпусна.BowtieДобавих и слънцезащитен на Шисейдо и две лакченца да не е самотна Пантерката ми.Между другото поръчката ми от Парфимо има забавяне от международния куриер и ми казаха да си я чакам ако не утре в понеделник другата седмица.Малко съм нетърпелива вече ,ще споделя като ми пристигнат нещата.

# 221
  • София
Черешовият елексир на Клиник веднага ли свърши след форумната офанзива преди 2 дни? Аз съм го проспала. Cry. На каква цена беше?

# 222
  • Sofia
74 лв. без доставка.

# 223
Днес нося Соар версията, чудя се защо не го нося по - често. Много е елегантен. Някой да е купувал версията Ноар Абсолю?
Аз! Страхотен е, препоръчвам го Blush

# 224
  • Бургас
Както се рових в Мейкъп и гледам Cartier La Panthere Edition Soir на топ цена и то 75-ка само за 71 лв.Направо се изкушавам:flushed: ,парфюмът е трепач харесвам и ЕДП.
Супер, отлична цена и аз също го поръчах. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт