Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 572
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Боже! Угодия нямате! Последно - какъв реши, че ти се иска... или реши направо да си купиш друг, излязъл 2019-2020 - нито с изтекла "годност", нито ще е реформулиран

Ясно съм написала решението си.

# 256
Охси, охси, ако бач кода на всички е еднакъв Grinning На мен пък ми е интересно как по телефона скочиха зад граница/мейби/, грабнаха една бройка от склада и видите ли, ако беше по-пресен щяха да изпратят точно същата. Много филми, много нещо Close

# 257
Notino   ще ме подлудят - нон стоп ми излиза реклама че Неролито на Том Форт е 252,80 лв. за 50 мл и като цъкна на нея в сайта е над 300 лв Sad

# 258
  • Бургас
Момичета ,в Нотино са пуснали новият Клое Абсолю за без пари за 50-ка 53.40 и с безплатна доставка.Много ми е любопитен ,а и нямам нищо от тази линия ,а и какво му плащам ,поръчах го на сляпо  https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Nomade-Absolu-de-Parfum-58424.htmlДа похваля и Парфимо получих си поръчката днес всичко е наред ,всеки продукт си беше опакован отделно и всичко е в срок.Супер съм доволна.Heart

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 20:19 от Bright Crystal

# 259
Bright Crystal-  благодаря, че сподели! Simple Smile

Поръчвам го и аз. Видях, че имат чудесна опция за изпращане на тест мостра и ако аромата не допада на потребителя може да върне пратката Simple Smile

# 260
  • Варна
Брайт златенце си ти Heart. И аз отмъкнах един. Ужаасно харесвам нормалния дано и тоя да е мой.

# 261
  • Sofia
Отнесох го като куцо пиле домат. 🍅🦅
Първата версия я харесах от 1-во душ, ама така и не си я купих, така че далаверка.
Дано си допаднем и с тази.

# 262
Ето линк с артикулите, на които предлагат Try it first
https://www.notino.bg/try-it-first/
Когато влезете в съответния парфюм  трябва да има опция да отмтнете Try it first.
Пп. И пак не за всичко в този списък, но пък цитирания в случая има Wink

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 20:42 от mimoza7710

# 263
Брайтче, мерси за инфото! Flowers Hibiscus
Номадът ми харесва, надявам се и това абсолю зач насляпо да е трепач!
Нотино нещо да не са се объркАли? Ами, да не са. Smiley

# 264
  • Бургас
И аз си купих. Дано да е пресен

п.п.до момента 7бр. Да видим кога ще свършат или ще се усетят от Нотино

# 265
Момичета, някой пробвал ли го е? Много харесвам парфюмът, но след 15 мин. на моята кожа излизат едни мъжки нотки. Началото е прекрасно обаче  - споделете за този, ако знае някой. Цената е страхотна.
Допълвам - няма го вече.

# 266
  • София
И аз поръчах насляпо, да не остана по-назад. Нищо че съм се заредила с нови парфюми в изобилие. Mr. Green
Викам си: “Не може да се изпусне такава оферта!” До сега никога не съм успявала да се вредя, но този път “стрелях”. Дано всичко е наред с парфюма, че аз много им нямам доверие на Нотино.

# 267
  • Бургас
Ами да се надяваме да ни хареса ,аз чета много хубави отзиви за Абсолю.Бутилката му е невероятно бижу ,винаги съм харесвала бутилката.Мъжките ноти мен не ме притесняват ,те се появяват и в първата версия при мен в базата.Но точно това според мен дава уникалността на Номад  не знаех ,че този парфюм има толкова много фенове тук! Ще споделя и снимам веднага щом го получа.Bowtie

# 268
Само аз ли не го виждам? Като избера марката не показва парфюм абсолю.😂

# 269
  • София
Поръчах го и аз, не съм голям фен на първообраза - ок ми е, но никога не съм се замисляла за покупка, но майка ми го харесва, така че най-вероятно ще бъде подарък за 8-ми март.

Общи условия

Активация на акаунт