Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Странно, аз в профила си изобщо не виждам вчерашната поръчка, а само една по-стара, която от днес ме чака в Парадайс да си я взема. Иначе имам потвърждение за приета поръчка още вчера на мейла. Дали утре като си взимам поръчката от магазина ще могат да ми кажат защо е така?

# 331
И моята поръчка си има товарителница, всичко е редовно.

# 332
  • Бургас
Аз пъка утре ще получа Нощната пантера, познавам я, харесвах я, и и дойде реда и то на чудесна цена. Номада /този конкретно/ не познавам, харесвам първият, а този е посочен като близък аромат. Приципно плодовите шипри са най-недолюбваната от мен група, но да видим... "очаквам неочакваното"

# 333
Търся парфюм DUENDE. Моля, ако някой знае да ми каже от къде мога да го закупя. Благодаря!

# 334
Кристалче , тенкс! И аз да се разпиша с твоята оферта.
Макадамия , чул те , който трябва..
По тая линия аз се нареждам за Туберозата на Амуаж , дето викаш за 170 лв .,много ще съм щастлива..

# 335
  • София
Търся парфюм DUENDE. Моля, ако някой знае да ми каже от къде мога да го закупя. Благодаря!
По сайтовете не го намирам. Ако си от София, провери парфюмерии Блик, там предлагат Хесус дел Посо, може да е останал някъде Дуенде.

# 336
Здравейте, от доста време следя темата и тъй като не съм кой знае какъв разбирач относно парфюмите бих искал да ми предложите стилен мъжки парфюм който да оставя следи от аромат след мен, а относно парфюма нямам претенции стига да не е много сладникав.
Благодаря предварително 😊!

# 337
Погледнете няколко страници назад. Има много добро предложение на отлична цена!

# 338

Никъде не го намирам или го изпускам...
За кой парфюм става въпрос

# 339
Скрит текст:

Мисля, че за този става въпрос, тук също, струва ми се и още един имаше, но може би бъркам.

# 340
  • Балчик
Аз чакам да пуснат някъде на хубава цена Нилските градини. Ако някой го открие на добра цена да каже, моля.
Ако не е проблем, че е тестер:
https://fragrances.bg/hermes-un-jardin-sur-le-nil-edt-100ml-for- … hout-package-3298

amia_a, и отровното момиче има там, тестер :
https://fragrances.bg/dior-poison-girl-edp-100ml-for-women-without-package
ЕДТ е 95 лв

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 00:13 от Джемма

# 341

Скрит текст:

Мисля, че за този става въпрос, тук също, струва ми се и още един имаше, но може би бъркам.

Благодаря 😊

# 342
  • ново
Ако някой е останал без Роял, сега е момента в Парфимо 😉

# 343
  • Варна
Май се налага да изключа следенето на тая тема Grinning ужас! Започнах да ви следя защото бях пощуряла по Gucci Mémoire d’une Odeur накрая се предадох и отърмъчих от парфюм бг един комплект. После Кристалчето избухна с тая оферта..а снощи за капак изтърсихте и нилските градини Grinning. Тях ги оправдах като самоподарък за 14-ти.....Рояла като осмомартенски ли да го пиша Grinning.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 11:27 от prinzesata

# 344
За търсещите Принцесата,  я има в Парфимо.

Общи условия

Активация на акаунт