Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 497
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Няма как да се случи това мейлът от спиди е за 53.40.а и ще е мега идиотско от тяхна страна да се набутат с две доставки Grinning защото единици ще си вземат поръчката при такова положение.

# 376
От къде да знам... Вече всичко от всеки и всякъде очаквам! Ми това е добре, че сумата е тази, която видяхте в сайта. Обяснение пак нямам.

# 377
  • Бургас
За мен няма никакво значение дали е било грешка или са искали да продават.Важното е ,че го видях на време и сиг. 50 човека го поръчаха и на лични ми писаха много хора ,които не писаха в темата.Сега остава да ни хареса ,а ако не има много поводи да се подари на някого, а и мога да го върна ,защото поръчах мостра ,но вярвам ,че ще ми хареса! И аз получих смс за сума от 54.40 и утре ще си го взема.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 23:54 от Bright Crystal

# 378
За мен няма никакво значение дали е било грешка или са искали да продават.Важното е ,че го видях на време и сиг. 50 човека го поръчаха и на лични ми писаха много хора ,които не писаха в темата.Сега остава да ни хареса ,а ако не има много поводи да се подари на някого, а и мога да го върна ,защото поръчах мостра ,но вярвам ,че ще ми хареса! И аз получих смс за сума от 54.40 и утре ще си го взема.

Ще чакаме включване Simple Smile

https://elinor.bg/product/versace-bright-crystal-10 44 лв май не елоща сделка ?!

# 379
Има грешка в описанието, това е дезодорант Simple Smile.

# 380
Аз се изненадвам, за огромната налична бройка в Нотино от Номад Абсолю, защото поръчаха наистина много хора и то не само от форума, а и много приятели и близки. Има хора, които са заредили кошниците и чакат отзиви, защото не смеят да поръчват съвсем насляпо и ще поръчат днес. Не мога да си обясня какво огромно количество поддържат налично. 100 парфюма примерно?

# 381
  • Бургас
НОМАДския керван е затънал в преспите. Дамите от Бургас няма да го получат днес, жалко. Да го очакваме утре.
Зимата пак ни изненадА.

# 382
И аз получих смс, че пратката ще закъснее. То и не очаквам да пристигне, след като всички пътища бяха затворени.

# 383
Имам в кошницата от Номада за 54 лв, и мостра, та даже и добавям успешно 2ра бройка за 44 лв и почти съм готова да финализирам, макар че нз дали ще стане ? Ако успея моля да ми кажете, при проба ако не ми хареса лесно ли е връщането и как точно става всъщност?

# 384
  • ново
Изглежда всички ще чакаме 🙂

# 385
Аз нямам въобще смс. Няма да дойде днес.

# 386
Аз имам смс с посочен час, но дали...

# 387
Имам в кошницата от Номада за 54 лв, и мостра, та даже и добавям успешно 2ра бройка за 44 лв и почти съм готова да финализирам, макар че нз дали ще стане ? Ако успея моля да ми кажете, при проба ако не ми хареса лесно ли е връщането и как точно става всъщност?

Пускай ги, все ще им намериш дом. А за връщането, ако не си разпечатала парфюма, можеш да го върнеш. От профила ти заявяваш куриер и чакаш.

# 388
  • Пловдив
Аз мисля, че си беше съвсем умишлено това намаление. Така се продава. И преди съм купувала нови аромати на добри цени, които след това никога повече не са паднали до цената, на която съм ги взела. За мен това е страхотна маркетингова стратегия.
Аз не се възползвах нито от Клое-то, нито от Рояла, но ги поздравявам.

# 389
  • Пловдив
Аз днес явно няма да си получа Номада, гледам няма движение по проследяващия номер, ако някой получи нека даде отзиви Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт