Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 78 963
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Днес си взех поръчката от Елинор. (Ange ou Demon). Реших да не го връщам. Малко слабо мирише, но и този в мола е така. Моето старо шише е бая старо. Както и да е. "Нашето" момиче обаче натокано с един опушен грим, една черна рокля и дооста по- любезно. Добър ден, "Здравейте, Елинор' по телефона, заповядайте, какво мислите (пробвах парфюм), усмихната. Абе, браво, ако си е взела поука.

# 661
Днес си взех поръчката от Елинор. (Ange ou Demon). Реших да не го връщам. Малко слабо мирише, но и този в мола е така. Моето старо шише е бая старо. Както и да е. "Нашето" момиче обаче натокано с един опушен грим, една черна рокля и дооста по- любезно. Добър ден, "Здравейте, Елинор' по телефона, заповядайте, какво мислите (пробвах парфюм), усмихната. Абе, браво, ако си е взела поука.

в срок ли ти беше парфюма в смисъл по бач код каква година на производство ти дава? Че искам да поръчац един вече излизащ от пазара.

# 662
  • Чукарландия
Момичета, къде проверявте оригиналността на парфюмите?
Може ли линк? 🌹

# 663
  • София
Утре ще проверя и ще ти кажа, но аз не гледам бач кодове като цяло. Доверявам се на носа си. Не знам какво визираш под "в срок". Имам парфюми на по 10г. и са напълно окей Simple Smile

# 664
Минавам набързо да метна една страхотна оферта за Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme. От няколко месеца му се точа, но чакането си заслужаваше. Stuck Out Tongue

https://makeup.bg/product/443692/#/option/1020746/

# 665
И от мен една супер оферта за Burberry her blossom. Цената на 100 мл. продукт(не тестер) е 54 лв.
https://www.parfimo.bg/burberry-her-blossom-eau-de-toilette-za-jeni/

# 666
Valeri Cirilov - благодаря за споделянето
Elie Saab Girl of Now Парфюмна вода ( тестер с капачка ),90 ml - 69.32 лв
Скоро коментирахте, извинявам се как го намирате ценово? Все пак да взема нещо и за мен с поръчката  на Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme Wink

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 14:10 от Ellinor*

# 667
  • ново

Не е най-голямата прИмоция, но все пак 🙂

# 668
  • Стара Загора
В emag Elie Saab Le Parfum Royal  30 мл - 40,99 лв и 50 мл - 63,99 лв. А в този парфюм Narciso Rodriguez Fleur Musc усеща ли се много розата или е поносима. Става ли за пролетта или е за по студено време. Чета разлрични мнения във фрагрантика, но не мога да се ориентирам. Има ли нещо общо както пишат с  Narciso Rodriguez L`eau for her.

# 669
Усеща се розата във Fleur Musk, но не е сладка, накъртваща или мускалена роза, не е типична, а е много въздушна и росна, с малко муск и като цяло композицията е леко бодлива и някак хладна. Имам EDP,  от него са ми впечатленията. Много хубав парфюм и няма почти нищо общо с другите Narciso Rodriguez - розовия, черния или белия паралелепипед, които аз лично не харесвам особено.
Не сме май за тази тема, но тук се пита и тук отговарям.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 09:24 от Анонимен

# 670
  • Стара Загора
Благодаря Vrabcho_. Тъй като писах за Emag не съобразих. Ако иска модератор да изтрие поста.

# 671
Искам да похваля Elinor. Поръчка вечерта на 14ти (петък), днес беше в офис, много добре опаковани всичко. Направих по-голяма поръчка и с техния код успях да спестя над 50лв. Въобще много съм доволна.

# 672
  • Пловдив
От Нотино, ако четат. Искам да им кажа да пуснат доставки и до офис на Еконт. Вече започнаха да работят и с тях, но опцията е само до адрес. Някои хора не сме доволни от Спиди и не желаем да ги използваме, и не ни пука особено, че Нотино имат договор с тях.
Благодаря за вниманието.

# 673
Има 20% намаление на избрани продукти на Yankee Candle в www.makeup.bg и 40% на парфюми на Dermacol.

# 674
Елонор имат плюсче за добра цена на мейнстрим парфюм. Доволна съм, макар да имам 1 наум – при запчетан и фолиран парфюм, от вътрешната страна на кутията е видимо изчегъртан кода за проверка в сайта на бранда. Което от една страна не ми прави добро впечатление – явно лесно се отваря оригинален продукт, действа се върху него и после се фолира като нов. От друга страна си го обяснявам с цените за внос и "нашите" пазари. Няма да го получаваме вероятно на тези добри цени. Нямам съмнение в аромата, Тествала съм го преди това във физически магазин.

И пореден + за Парфимо. Там отлично опаковане, че и мострата във фолио пукащо отделно чак, стана ми смешно, но оценявам старанието. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт