Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 461
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Моята от петък още не е обработена, досега не са се бавили толкова сякаш.

# 511
Моята от нотино е вече тук, от 6ти е,А тази от парфюмо от 4 ти още я няма ...

# 512
  • Бургас
Момичета ,:heart: аз току -що пуснах поръчка от Елинор няма как да не се възползвам.Bowtie  Поръчах дневен крем на Ахава да си допълня околоочния и A La Nuit Serge Lutens.Сънчето:hugs: ме запозна с него преди време и се влюбих в този жасмин ,очаквам си пратката с нетърпение и се надявам да няма проблеми със срока на крема ,ще се отчета като пристигне.

# 513
Днес си взех и моя Nomade Absolu- разкошен е. Имам и първият Nomade, който също много харесвам, но този е по-добър за мен. По-звънлив и нежен е, страхотна трайност и излъчване. Много съм доволна.
А за Carat мога да кажа само суперлативи- много нежен,цветен и траен(за мен).

# 514
  • София
Благодаря ви за отзивите за Карат, момичета. Hug
Като дойде, ще видя как ще стои на моята кожа

# 515
Получих доставката от Нотино Chloé Nomade Absolu de Parfum. Чудесно опаковани + мостра + подарък. Голям плюс имат и от мен. Благодаря и на Кристалчето за споделената оферта Flowers Cherry Blossom
Аромата е приказен! Heart Eyes Точно това е от което имах нужда, изпълва сетивата ми изцяло! Усещам безкраен простор, а бутилката е просто уникална!  При мен се очертава силно излъчващ Revolving Hearts Ще си го нося с голямо удоволствие и вече съжалявам, че не се презапасих Stuck Out Tongue Winking Eye

Какъв подарък получи? Аз нямам нищо Frowning1

# 516
На мен Карат ми звучи като дует на зюмбюл и лале. Засега не съм очарована, но очаквам в ранната пролет да се разкрие красиво, ще видим.

# 517
Получих доставката от Нотино Chloé Nomade Absolu de Parfum. Чудесно опаковани + мостра + подарък. Голям плюс имат и от мен. Благодаря и на Кристалчето за споделената оферта Flowers Cherry Blossom
Аромата е приказен! Heart Eyes Точно това е от което имах нужда, изпълва сетивата ми изцяло! Усещам безкраен простор, а бутилката е просто уникална!  При мен се очертава силно излъчващ Revolving Hearts Ще си го нося с голямо удоволствие и вече съжалявам, че не се презапасих Stuck Out Tongue Winking Eye

Какъв подарък получи? Аз нямам нищо Frowning1
При покупка над 90лв. в количката имаше опция за избор на подарък NOBEA -  два бр. лак в два нюанса / мисля, че бяха цвят+топ лак/ или червило /избор между два цвята/. Аз избрах
NOBEAHeartbeat
Nobea Heartbeat овлажняващо червило NUDE DREAM 4,5 g в кутийка на сърчица / в нета има снимки, моите са твърде големи,  за да ги кача/. Цвета е приятен и абсолютно носим.
Абе супер доволна съм! И да споделя след като го разносих днес:  От рано сутринта след 3-4 фъс към момента не ми се налага да подновявам. Все така интензивен си е Heart Eyes Не усещам никакви мъжки нотки, на мен не ми е топъл, а по-скоро хладен и много много свеж! Нещо като да хапнеш хубав ментов бонбон / естествено в случая не става въпрос за мента Mask и не знам от коя точно съставка е това усещане/ и това трае цял ден!
Смятам, че Нотино постъпиха абсолютно целенасочено относно цената  и с  цел представяне на нов продукт на българския пазар! Браво!  Още веднъж благодаря на Кристалче, без която много малко от нас биха могли и щяха да се докоснат до този красив аромат! Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 15:25 от mimoza7710

# 518
Скрит текст:
Добро утро,
от Парфюми шоп нет бях поръчала Пюр Блум преди време+ няколко мострички. Много се изкуших да не я взема и да поръчам от друго място парфюма, пуснат на по- изгодна цена...Не го направих, съвестно ми беше, но сега малко съжалявам...Мостричката едната течеше още при получаването, другата вчера я вадих да я тествам и тя потече при пръскането. Уж щяха да ми пращат нова мостра, нищо досега не съм получила. Малко ми докривя, не съм им за мострата или 3-те % отстъпка при следваща поръчка, въпросът е принципен...Та, така...сега ще им напиша, че не е коректно по този начин. Може ли да споделите вашите мостри разтичат ли се и от къде главно поръчвате от тези- тип наливните, не виалчета? Преди години съм взимала от Нотино- нямаше течащи, или като пръскаш да ти мокри пръстите.
[/spoiler]
И аз имам 2 протекли мострички от тях, също и от Notino една 2мл на TM беше намокрила пликчета. Поръчвала съм и от parfimo по 5мл, не са ми протичали.
При мен една отливка от Brasty 10мл на TF - Velvet Orchid си промени аромата и се чудя от сезона ли е или се в развалила.

# 519
  • Стара Загора
Аз влизам да споделя за едно откритие на Replay Stone Supernova. Знам че лилавия го сравняват с Amour, а този е силно цветен и пролетен. Heart Eyes

https://www.parfimo.bg/replay-stone-supernova-for-her-eau-de-parfum-za-jeni/

На майтап поръчах, защото го сравняват с Жадор и наистина се оказа близък до него. Освен това и покъртителна трайност извади. Сутринта пръснах точно веднъж в 10 и до момента се усеща добре. Първите 2 часа беше толкова наситен, че при всяко движение на ръката напомняше за него и сякаш съм цялата полята. По-късно омекна, но приликата с Диора е осезаема. Щом колежка като й подадох да душне и каза 'това мирише на Жадор', значи не ме е излъгало обонянието.

Виждам че тестера е свършил, беше 12 лв и стотинки, та за тези пари си е голямо попадение.

# 520
Тестер в Парфимо има, но на цена 26 лв.

# 521
  • Стара Загора
Ау, вярно! Беше на 12 и нещо. Kissing Heart

# 522
Получих си Dolce Garden от Парфимо....следва опознаване😊
Чакам Boss night от Елинор,дано се хареса на мъжа ми🤔

# 523
  • Добруджа
Здравейте! Някой поръчвал ли е Версаче Ерос дамски от Елинор? Какви са отзивите ви за парфюми от този сайт?

# 524
  • Чукарландия
Здравейте! Някой поръчвал ли е Версаче Ерос дамски от Елинор? Какви са отзивите ви за парфюми от този сайт?

Аз лично съм с много добри впечатления от Елинор. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт