Изпитани сайтове за парфюми - 21

• 79 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Много съм доволна от обслужването на Нотино, поръчах Номад, пристигна  много бързо и най-вече без разиграване ! Как да оставям положителен отзив?
Благодаря на Кристалчета и аз за споделената оферта 🤗
Също така получих и Бърбори, ами много ми допадна на мен,  половинката мисля че също е доволен
И определено след доставка и преди тест трябва да се стоплят Simple Smile))

# 541
  • Балчик
Момичета, тестерите на VAN CLEEF & ARPELS COLLECTION имат ли капачки?

# 542
Момичетата, с които поръчахме от Парфимо в неделя Girl of now, получихте ли нещо? Аз имам от Спиди товарителница, ама от 3 дни няма нищо там.

# 543
  • София
Имат капачки, Джемма.

# 544
Момичетата, с които поръчахме от Парфимо в неделя Girl of now, получихте ли нещо? Аз имам от Спиди товарителница, ама от 3 дни няма нищо там.
Аз поръчах в събота и сега проверих ,дава ми ,че утре ще е при мен.Погледни пак ,може и при теб да са се раздвижили нещата.

# 545
Аз поръчах в събота и сега проверих ,дава ми ,че утре ще е при мен.Погледни пак ,може и при теб да са се раздвижили нещата.

Проверявам често, но няма промяна. Нов аромат е за мен и нямам никакво търпение Grinning

# 546

Проверявам често, но няма промяна. Нов аромат е за мен и нямам никакво търпение Grinning
Аз днес проверявах и нямаше информация за пратката,но сега явно се е раздвижила😀Няма идея какви парфюми харесваш ,но за мен е разкош.Дано тези дни си го получиш и да ти допадне.

# 547
Момичета, тестерите на VAN CLEEF & ARPELS COLLECTION имат ли капачки?
Имам тестер от размяна, с капачка си е.

# 548
В Sephora има 20% намаление на всички парфюми от 12.02-14.02.

# 549
  • Бургас
И в Дъглас

# 550
Пристигна ми Скандал от Елинор . За първи път поръчвам от сайта . Всичко беше точно с доставката, без забележки откъм опаковка . Кодът също съвпада. Но тъй като имам Нощния скандал дъното на бутилката ми се вижда различно . Ако някой притежава първата версия и е удобно ако може да ми снима дъното за мое собствено спокойствие . Благодаря предварително !

# 551
# 552
Ще взема да отърмъча една малка Амброзия с тези намаленийца:))

# 553
Ще взема да отърмъча една малка Амброзия с тези намаленийца:))
Какво?

# 554
Става въпрос за новото червено Гучи Bloom Ambrosia di fiori...в Дъглас/Сефора 20%...св.Валентинското намаление:))

Общи условия

Активация на акаунт